>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ogólna dyskusja

K 848

kamko53

Użytkownik
👾 Krótko mówiąc zostałeś "zhakowany". 👨‍💻 Możesz mieć keyloggera na kompie czy tam gdziekolwiek jakiegoś 🧬 wirusa/spyware itd. Gdzieś podałeś swoje "passy", a słabych punktów jest tutaj dużo więcej niestety, ale nie chce mi się tego roztrząsać teraz, pozdro!
no wlasnie nie podawalem nigdzie tych seedow, mam je tylko fizycznie na kartce tak jak pisalem. Ten ledger byl polaczony z metamask, ale to chyab bez znaczenia. Tak zy siak lekcja bolesna nad wyraz

D 1,8K

dreamtox

Użytkownik
wiesz co kupilem przez allegro. Kurde moze tu zawalilem. Zaczalem go uzywac jakos z poczatkiem roku i taraz wlasnie bylo najwyzsze saldo na nim . Czy w ogole po resecie moge go jeszce uzywac , bo nie ukrywam ze juz mm troszke schizy ?
Nie wiem jak z tym resetem, ja nie uzywam sprzętowego ale google mówi:

" Bezpieczny zakup portfela sprzętowego Ledger wymaga nabycia urządzenia wyłącznie z oficjalnych źródeł, aby uniknąć manipulacji sprzętowej. Najbezpieczniej kupić go bezpośrednio przez stronę producenta Ledger.com lub u autoryzowanych sprzedawców (np. X-KOM, Media Expert, IDF Metale). Nigdy nie kupuj używanych portfeli. "

Jeżeli kupiłeś używany albo z jakiegoś lipnego sklepu to masz odpowiedz.

1770069500091.png

K 848

kamko53

Użytkownik
Nie wiem jak z tym resetem, ja nie uzywam sprzętowego ale google mówi:

" Bezpieczny zakup portfela sprzętowego Ledger wymaga nabycia urządzenia wyłącznie z oficjalnych źródeł, aby uniknąć manipulacji sprzętowej. Najbezpieczniej kupić go bezpośrednio przez stronę producenta Ledger.com lub u autoryzowanych sprzedawców (np. X-KOM, Media Expert, IDF Metale). Nigdy nie kupuj używanych portfeli. "

Jeżeli kupiłeś używany albo z jakiegoś lipnego sklepu to masz odpowiedz.

Pokaż załącznik 62691
Nie no, nowy fabrycznie zapakowany i zafoliowany a sklep nadal stnieje i ma mase spzredanych tych ledgerow wiec to chyba nie to

Do góry Bottom