738 kitex Użytkownik Czerwiec 16, 2016 #21 Pewnie za te zmiany w składzie. Pierwszy transfer jest darmowy. Następny każdy to minus 4 pkt.
323,7K maer Typer A-League Czerwiec 19, 2016 #22 Jak tam można zrobić jakiś transfer i do kiedy bo ja tam wogule nie widzę a chciałbym bardzo kogoś wymienić?
Jak tam można zrobić jakiś transfer i do kiedy bo ja tam wogule nie widzę a chciałbym bardzo kogoś wymienić?
5,7K baku193 Użytkownik Czerwiec 19, 2016 #23 Jak tam można zrobić jakiś transfer i do kiedy bo ja tam wogule nie widzę a chciałbym bardzo kogoś wymienić? Kliknij aby rozwinąć... po każdej rundzie możesz zrobić 1 darmowy transfer, dodatkowe są płatne chyba -4 punkty za każdy kolejny.
Jak tam można zrobić jakiś transfer i do kiedy bo ja tam wogule nie widzę a chciałbym bardzo kogoś wymienić? Kliknij aby rozwinąć... po każdej rundzie możesz zrobić 1 darmowy transfer, dodatkowe są płatne chyba -4 punkty za każdy kolejny.
323,7K maer Typer A-League Czerwiec 20, 2016 #24 dzięki juz znalazłem wczesniej sie runda nie skonczyła ????
738 kitex Użytkownik Czerwiec 20, 2016 #26 Liczą się tylko wtedy jak ktoś Ci nie zagra z podstawowego składu.