aka-shakal
Użytkownik
Dzięki Panowie za info! To niezwykle istotna informacja, jakby ktoś jeszcze wiedział, widział gdzie co i jak to niech da znać w temacie
.
Pytał, więc mu odpowiedziałem że mają, idąc Twoim tokiem rozumowania, w ogóle się u nich nie opłaca grać, bo przecież jest 12% podatku, a jednak klientów mają. I nikt Ci nic nie kradnie, grając u nich wiesz na co się piszesz. Poza tym są wypłacalni, i na pewno lepiej zagrać u nich (po wcale nie takich złych kursach, które dodatkowo można negocjować) niż w jakimś krzaku.Handi ujemne na doga, gra się, żeby podbić kurs. Myślę, że ziemniak, który kradnie 12% każdego kursu, nie jest rozwiązaniem.
Troche zboczyliśmy z tematu, ale podejmę dyskusję.Pytał, więc mu odpowiedziałem że mają, idąc Twoim tokiem rozumowania, w ogóle się u nich nie opłaca grać, bo przecież jest 12% podatku, a jednak klientów mają. I nikt Ci nic nie kradnie, grając u nich wiesz na co się piszesz. Poza tym są wypłacalni, i na pewno lepiej zagrać u nich (po wcale nie takich złych kursach, które dodatkowo można negocjować) niż w jakimś krzaku.
Bet365 - najlepszy live, dużo itfów turniejów, opcje na wygrany punkt, ale wysoka marża, kursy słabe, nie ma opcji +1,5 seta, oferta średniaJaki buk najlepszy do obstawiania tenisa,najwiecej opcji ?
Unibet 1xbet Iforbet.pl sportingbet na sportingbet i unibet i ruska mozna na zywo grac kto wygra punkt(tam musisz 7 sekund czekac na akceptacje i w trakcie wymiany moze Ci zatwierdzic pieniadze sa od zaraz jak wejdzie albo gema itd ????Dobra mam problem z płatnościami na koncie więc lipa, podajcie jakiegoś buka solidnego ktory oferuje handicapy setowe +1.5 seta