M 38 miguel22 Użytkownik Sierpień 1, 2017 #1 Mam pytanko! Czy znacie jakąś stronę na której można sprawdzić aktualne kursy u tego bukmachera? Chce zobaczyć ofertę na rzuty rożne! Bo łącząc się ze strona z Polski wyskakuje ten komunikat, że jest niedostępna z racji tej nowej ustawy....
Mam pytanko! Czy znacie jakąś stronę na której można sprawdzić aktualne kursy u tego bukmachera? Chce zobaczyć ofertę na rzuty rożne! Bo łącząc się ze strona z Polski wyskakuje ten komunikat, że jest niedostępna z racji tej nowej ustawy....
808 sven@ Użytkownik Sierpień 1, 2017 #4 życzę powodzenia w używaniu darmowego VPN-a do Bet365. Kliknij aby rozwinąć... Jeśli będziesz miał operę bez historii i cookie to Bet spokojnie wejdziesz aby sprawdzić tylko ofertę.
życzę powodzenia w używaniu darmowego VPN-a do Bet365. Kliknij aby rozwinąć... Jeśli będziesz miał operę bez historii i cookie to Bet spokojnie wejdziesz aby sprawdzić tylko ofertę.
808 sven@ Użytkownik Sierpień 1, 2017 #6 mi chodziło o granie przez takiego VPN-a. Kliknij aby rozwinąć... Tylko, że kolega pytał o co innego a nie o grę :]
mi chodziło o granie przez takiego VPN-a. Kliknij aby rozwinąć... Tylko, że kolega pytał o co innego a nie o grę :]