chris7
Forum VIP
Najważniejsze, żeby zapisywała się duża liczba graczy, wtedy są duże szanse. W Polsce OFC nie jest wcale tak popularne i myślę, że możemy zebrać silną grupę graczy z forum i powalczyć o dobre miejsca.
Zaczynamy od turnieju na Nordicbet:
Sponsored by Nordicbet
Not Open To US Players
OFC FREEROLL EVENT - Saturday, February 13th, 2010 3pm ET
$1000 Prize Pool PLUS $500 In Forum Prizes
OFC BUYIN EVENT - Sunday, February 14th, 2010 3pm ET
$5.00+ $0.50 Buy-In
Prize Pool: $1,000 Cash and Prizes ADDED TO BUYINS!
$1,000 CASH ADDED to Player Prize Pool
$500 in Forum Prizes
BONUS TOURNAMENT INFORMATION:
1st of 3 Games Bonus $500 Freeroll
For All Players that Play 2 of the 3 Buyin Games
Jak się zarejestrować do turniejów:
1. Zakładamy konto na Nordicbet Poker (microgaming) lub jak ktoś ma to pomijamy ten punkt.
2. Przechodzimy na stronkę Rejestracja OFC
3. Wpisujemy Nordicbet User Name , Nordicbet Login Email i w następnej rubryce potwierdzenie maila.
4. Wybieramy z listy for nazwę : Forum.Bukmacherskie ( proszę dokładnie to sprawdzić na liście jest też inna nazwa forum bukmacherskie, ale nasze forum jest pod nazwą Forum.Bukmacherskie )
5. Zapisujemy się tutaj na forum w tym temacie , kopiując maila z potwierdzeniem zapisów ( wzór zapisów w następnym poście)
UWAGA!! Zapisy zwykle kończą się kilka dni przed startem turnieju, więc aby otrzymać ticket należy zapisać się wcześniej, dlatego jak ktoś chce grać to proszę nie czekać do ostatniej chwili. Oczywiście, po otworzeniu rejestracji (zwykle dzień przed turniejem) należy wykorzystać ticket i zapisać się do turnieju w sofcie pokerowym W przypadku wygrania turnieju przez nasze forum , hasło do niego dostaną tylko osoby zapisane w tym temacie i nikt więcej.
Starałem się opisać to bardzo dokładnie, ale jak ktoś ma problemy z zapisami to śmiało możecie pytać mnie na PW.