>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Odnośnie handicapu

G 7

gacek810

Użytkownik
czy jak np drużyna A przegrywa 1:7 i buk daje handi 7:0 to jak np postawię na drużyne B na którą w tym wypadku jest kurs np 13zł to czy gdy drużyna B strzeli bramkę na 1:8 a tamta nic to handi mi wchodzi?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A typowałeś remis po dodaniu tego handi ( 7-0 ) ?
Pisałeś, że grałeś na drużynę B - a ona nie wygrała...

lubo1916 272

lubo1916

Użytkownik
Ja mam pytanie odnośnie Azjatyckiego handi. Na redstarpoker.com przy prowadzeniu Legii u21 z Jagą 3-0 kurs na -0.25 na Legię rośnie. Może ktoś mi wytłumaczyć czemu? Mi się wydaję, że powinien maleć. Nie gram zazwyczaj na azjatyckim wiec nie wiem i chciałbym się dowiedzieć.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Ja mam pytanie odnośnie Azjatyckiego handi. Na redstarpoker.com przy prowadzeniu Legii u21 z Jagą 3-0 kurs na -0.25 na Legię rośnie. Może ktoś mi wytłumaczyć czemu? Mi się wydaję, że powinien maleć. Nie gram zazwyczaj na azjatyckim wiec nie wiem i chciałbym się dowiedzieć.
Zazwyczaj w takich sytuacjach buk daje zakład: Handicap 0:3, wtedy kurs na Legię -0,25 będzie rosnąć. Legia musi w takim wypadku strzelić jeszcze jedną bramkę żeby wygrać w pełni zakład. Tak też musiało być w Twoim przypadku, jeśli nie - błąd buka. Ale raczej zdarzenie odnosiło się do Handicapu 0:3.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom