Witam,
Założyłem u nich konto początkiem października 2016 roku grając spokojnie bonus 600PLN zrobiłem w niecałe 2 miesiące konto bez limitu, po czym zaczęło mi się u nich wygrywać i z wpłat 2100zł wygrało mi się pod 8000zł i wtedy zaczęła się prawdziwa przygoda z oddsring.
Miałem już nazbierane ponad 8400 oringów, Ci co nie wiedzą to gdy osiągnie się 10000 oringów można je wtedy wymieniać na gotówkę (jest to około 520zł w zalożności od kursu chyba $). Po osiągnięciu progu 10000pkt później wystarczy nazbierać minimum 2500 i można już wymieniać na gotówkę.
Dostałem wtedy limity 100PLN, ale z limitem 100PLN da się spokojnie jeszcze zbierać oringi, pograłem chyba z tydzień miałem już ponad 8600 oring i limity 10PLN czyli katastofa. Pisałem do nich żeby wymienili mi te 8600 oring na pieniądze ale nic z tego.
Nadszedł w takim razie czas na wypłatę pieniędzy na
skrill.
Pierw co zażądali zdjęcie ID przód, tył, wyciąg lub rachunek za media i chcieli również zdjęcie przy twarzy z dowodem osobistym. Otrzymali dokumenty wypłaty nie było po dwóch dniach i nagle telefon z zastrzeżonego numeru, a że nie odbieram takich telefonów konto zostało zablokowane do czasu zbadania sprawy.
Umówiłem się z nimi na konkretną godzinę, dzwoniła pani rozmowa nagrywana przekazana do działu weryfikacji i dopiero wtedy otrzymałem e-mail że wszystko się zgadza i wypłata zostanie zrealizowana.
Pytania typu:
Adres zamieszkania, data urodzenia, imiona rodziców, adres e-mail.
Jakie dokumenty się przesyłało, ostatni zagrany zakład, stawka.
Metody wpłat wypłat, kwota wypłaty, jak się obstawiało zakłady mobilnie czy stacjonarnie, z jakich produktów się korzystało, jakimi metodami można zasilać
skrill, z jakich promocji się korzystało.
Także jest tego sporo bez wcześniejszego przygotowania jak ktoś dużo gra nie jest się w stanie wszystkiego spamiętać.
Mili są do czasu gdy jest się na minusie lub gdy nie zlecasz wypłaty później robią problemy, chyba jest to drugi bukmacher bo betano który robi sobie weryfikacje telefoniczne.