>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Odbicie się

M 30

mihow

Użytkownik
Witam,
Jestem stosunkowo nowym graczem, swoją przygodę z hazardem zacząłem 21.11 i od tamtego czasu regularnie stawiałem i w sumie przegrałem około 100zł z czego wczoraj połowa tego.. Dziś już nie było kolorowo i poszedł kuponik tylko za 3 zł :grin: Stąd moje pytanie jak się odbić i odrobić stracone pieniądze? Dodam, że nie dysponuję dużymi sumami :v

Pozdrawiam

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Witam,
Jestem stosunkowo nowym graczem, swoją przygodę z hazardem zacząłem 21.11 i od tamtego czasu regularnie stawiałem i w sumie przegrałem około 100zł z czego wczoraj połowa tego.. Dziś już nie było kolorowo i poszedł kuponik tylko za 3 zł :grin: Stąd moje pytanie jak się odbić i odrobić stracone pieniądze? Dodam, że nie dysponuję dużymi sumami :v

bukchmacherka jest dla ludzi który mądrze stawkują i mądrze zarządzają kapitałem a nie odrabiają stracone pieniądze.
Takim sposobem myślenia to jeszcze więcej stracisz niż odrobisz.

P 0

puffy

Użytkownik
dokładnie tak jak napisał przemoevil, po pierwsze rozsądek i spokój, nie podpalaj się zbytnio po porażkach bo to nic dobrego nie daje

lars19 272

lars19

Użytkownik
Starając się odrobić stracone pieniądze poprzez ppdbijanie stawek mamy 2 możliwe scenariusze wszystko jest dobrze jak trafisz. W innym wypadku minus się powiększa a trzeba go jakoś odrobić. Można łatwo sobie policzyć ile muszę postawić trafnych kuponów żeby odrobić stratę, dlatego przed stawianiem warto brać to pod uwagę.

Musisz wkalkulowac w swoje typowanie porażki ktore czasem będą się przytrafiac. Podchodzić do nich jako czegoś naturalnego.
I wziąć rzecz jasna pod uwagę powyższe rady, cierpliwość przede wszystkim.

L 147

luminat

Użytkownik
Typowaniem jest jak w pokerem. Jeśli usiądziesz do stołu i będziesz wchodzić z takimi kartami jak QK, AJ, 99 niezależnie od pozycji względem ciemnej i podbić przed tobą to możesz być pewny że twoje żetony szybko się skończą.
Tak samo jest w bukmacherce, jeśli będzie typował faworytów po mizernych kursach to twoje pieniądze też się szybko skończą, bo nic na tym nie zarobisz.

Otrzymane punkty reputacji: +30
M 30

mihow

Użytkownik
To w takim razie co powinienem zrobić by zacząć odrabiać stracone pieniądze. Dodam, że przegrałem wszystko co miałem..

Otrzymane punkty reputacji: +30
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Chłopaku grasz od około 2 tygodni, przegrałeś dniówkę operatora taczki na budowie, a panikujesz jakby miała nastąpić zaraz jakaś finansowa apokalipsa.
Odbijanie się to najszybsza droga do bankructwa i poważnych problemów związanych z hazardem. Wiele poważnych firm bukmacherskich ma na swoich stronach informację o tym, aby właśnie nie odbijać się po przegranych kuponach bo finał takiego odbijania się jest dobrze wszystkim znany.
Po pierwsze zrób sobie przerwę od zakładów bukmacherskich na jakiś czas - moim zdaniem minimum 2 tygodnie, a najlepiej to miesiąc w Twoim skrajnym przypadku.
Po drugie jak wrócisz to wykorzystaj darmowe zakłady, bonusy z wielu firm bukmacherskich oferujące promocję startową. Przez ten okres gdy nie będziesz grał, poczytaj o tym w internecie jak obrócić taki bonus i go po prostu wypłacić. Wtedy nie dość, że odrobisz stracone pieniądze to jeszcze będziesz na plusie o ile zrobisz to tak jak należy.
Po trzecie traktuj to na początku jak zabawę, graj za 1-5% Twojej sumy na koncie bukmacherskim. Czyli przykładowo jak masz 100 zł, to graj po 1-5 zł. Czytaj analizy, podpatruj jak grają lepsi od Ciebie - dział VIP...
... i powoli wyjdziesz z tego bagna. ;)
W ramach testu typuj przez kilka dni na kartce papieru, później to podlicz i zobacz jaki osiągnąłeś bilans.
Pamiętaj, że w zakładach bukmacherskich możesz wygrać pieniądze, przegrać, albo otrzymać zwrot. Chłodna głowa to podstawa do tej zabawy, jeżeli jej nie masz to omijaj hazard szerokim łukiem, a za 100 zł kup rodzinie, bliskim, sobie czy dziewczynie jakiś fajny prezent świąteczny.
Nie ma skutecznej, złotej rady jak wygrywać pieniądze u bukmachera - gdyby taka była to z logicznego punktu widzenia firmy bukmacherskie by już dawno nie istniały.
Największym wrogiem w zakładach bukmacherskich jest Twoja głowa.

Otrzymane punkty reputacji: +3
lars19 272

lars19

Użytkownik
Jeszcze jedna rada odnośnie tego forum. Znajdziesz kilka osób, których typy warto śledzić i pograć za oczywiście zrównoważone stawki ale nie jakieś all iny itd.
Jesteś na początku drogi. Uważam, że powinieneś grać za niewielkie kwoty. Spokojnie będziesz sobie obracał bonusiki. Często są te wymagania ako: 2,00.
Na początek jest kilku bumkacherów, którzy mają łatwe warunki obrotu bonusem. Dzięki temu, przy dobrych typach możesz wygrać trochę złotówek.
Najważniejsze: przy dobrych typach. Jeśli będziesz miał dobre typy, możesz być spokojny o końcowy sukces.

Do góry Bottom