Skończyłem pewien etap w typowaniu. Kolejne moje typy nie będą się wiele różniły, ale za to będę prowadził dziennik z kosztami, bo na razie opierałem się na zasadzie - mam kasę to mogę obstawiać. Typy prze zemnie były analizowane, jednak od nowego "etapu" jeszcze bardziej przyłożę się do tego ponieważ jeśli chcę ugrać jakieś grosze to muszę jednak posiedzieć nad tym. Statystyki przestawię w dwóch poziomach - statystyki na styczeń i statystyki za całokształt. I jeszcze co do podliczania - stawkę, którą stawiam także wliczam do wygranych ponieważ nie widzę powodów, żeby tego nie liczyć choć mimo to jest zwrot naszych postawionych pieniążków to jednak je wygrywamy.
Styczeń:
Statystyki - pieniądze:
Wygrane : 49,91 zł (na czysto 28,61 zł)
Przegrane : 32 zł
Statystyki - zdarzenia
Ilość zdarzeń : - 113
Trafione zdarzenia : - 83
% trafionych zdarzeń : 73,4 %
Przegrane zdarzenia : - 25
% przegranych zdarzeń : 22,1 %
Zwroty : - 5
% zwrotów : 4,4 %
Statystyki - kupony:
Ilość kuponów : 24
Wygrane kupony: 9
% wygranych kuponów : 37,5 %
Przegrane kupony : 15
% przegranych kuponów : 62,5 %
Całość:
Statystyki - pieniądze:
Wygrane : 49,91 zł (na czysto 28,61 zł)
Przegrane : 48,50 zł
Statystyki - zdarzenia
Ilość zdarzeń : - 148
Trafione zdarzenia : - 105
% trafionych zdarzeń : 70,9 %
Przegrane zdarzenia : - 35
% przegranych zdarzeń : 23,6 %
Zwroty : - 8
% zwrotów : 5,4 %
Statystyki - kupony:
Ilość kuponów : 32
Wygrane kupony: 9
% wygranych kuponów : 28,1 %
Przegrane kupony : 23
% przegranych kuponów : 71,9 %
W styczniu nareszcie coś ruszyło, powoli się rozkręca jednak i tak statystyka wygranych zdarzeń nie odzwierciedla się w wygranych, jednak skuteczność jest dobra, ale cóż się dziwić jeśli typuje się takie małe kursy. Tym razem będę prowadził już konto z wynikami, a początkowa suma pieniędzy to 50 zł. Oprócz normalnych typów będę sprawdzał kolejny mój sposób czyli over 2,5 gola. Dzięki wszystkim, którzy śledzą ten temat!