>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Od zera do milionera by Kyosha. Tenis + Piłka Nożna

K 6

kyosha

Użytkownik
Nazywam się Szymon i kilka miesięcy temu skończyłem 18lat.
Od zawsze w moim życiu kieruję się 3 wartościami :
- miłość
- przyjaźń
- sport
Jeśli chodzi o dwie pierwsze kwestie to są one raczej proste do interpretacji. Dziewczyna, paczka przyjaciół oraz rodzina, czyli ludzie których również nazywam przyjaciółmi...
Jeśli chodzi zaś o sam sport to jest to znaczna część mojego życia. Od zawsze gram w piłkę nożną oraz siatkówkę, od kiedy w moim domu zawitał telewizor (czyli zapewne jak miałem x lat ( x&lt;4 )) tatuś pokazywał mi każde większe bądź mniejsze imprezy sportowe.

Obecnie mam pojęcie na temat dziedzin sportu takich jak :
- Piłka nożna (interesuję się m.in Premier League oraz Bundesligą)
- Tenis (mimo, że nie uprawiam tej dyscypliny to wręcz wielbię ją oglądać. Mam pojęcie o męskiej jak i damskiej odmianie tego pięknego sportu)
- Siatkówka (interesuję się niestety tylko siatkówką reprezentacyjną. Klubowe poczynania nigdy za bardzo do gustu mi nie przypadały)
- Koszykówka (NBA a w szczególności LA...potrafię przez tydzień nie zmrużyć oka tylko po to, aby ujrzeć gwiazdy w akcji)
- E-sports (chodzi tu głównie o League of Legends. Grałem w tą grę praktycznie przez całe swoje dzieciństwo i mimo, iż nie jestem już czynnym graczem to troszkę informacji o grze jak i bogach tej gry mi pozostało &lt;a moim bogiem jest &quot;Hi i&#39;m gosu oraz UZI&quot;&gt;)

Czas przejść do konkretów ????

Obstawiam na serwisie bet365
Jestem totalnie nowy w świecie &quot;zarabiania w sieci&quot;. Dzisiejsze wpłacenie środków na konto buka było praktycznie moim pierwszym krokiem w karierze earnera.

Czytałem troszkę o obstawianiu, przez kilka dni na &quot;sucho&quot; sprawdzałem swoje umiejętności i jako tako uważam, że mam predyspozycję do tego, aby zarabiać chociaż grosze na bukach.

Mój wynik na sucho :

11 kolejka Premier League + Bundesliga
7 obstawionych meczy
5 trafionych (zwycięzca / remis)
2 spalone
Bawiłem się także w obstawianie dokładnych wyników...tutaj wynik był już nieco gorszy ????
5 obstawionych meczy
2 trafione wyniki

Mecze tenisa
3 obstawione mecze
3 trafienia
Obstawiałem też zwycięzców w gemach
10 obstawień w gemach
8 trafień
Oraz dokładne wyniki w danych gemach
10 obstawień
5 trafień

Po tym wszystkim stwierdziłem, że największe zyski uda mi się wyciągać, kiedy obstawiać będę tradycyjnych zwycięzców / remisy w piłce nożnej, zaś dokładne wyniki gemów w tenisie.
Jeśli chodzi o koszykówkę, siatkówkę oraz e-sport to nie miałem jeszcze możliwości spróbowania swoich sił :cool:

Przygodę z bukami rozpoczynam od....100zł ????
Czemu tak mała kwota ?
Moim celem jest pokazanie, że bez wielkiej inwestycji oraz bez wywalania ogromu czasu na pracę można zarobić naprawdę piękne pieniądze. Ja osobiście wiem, że buk to loteria....albo trafisz albo nie. Jest to o tyle lepsze od kasyna, że wszystko zależy od Ciebie...nie od kogoś z góry ????

Mój cel ?
Dzisiejszy dzień chciałbym zakończyć ze stanem 200zł
Czy mi się to uda ... zobaczymy za kilka godzin

Zapraszam do oceny tego &quot;dziennika&quot; ???? pozdrawiam ????​

K 6

kyosha

Użytkownik
????
⛔⛔⛔
Anna Tetishvili - Rebecca Peterson
Rebecca Peterson wygra 9 gema do 30
Kurs 4,75
obstawiam 10zł

⛔⛔⛔
????:zy3ou:

K 6

kyosha

Użytkownik
????
⛔⛔⛔
Rebecca Peterson wygra 10 gema
Kurs 2,5

obstawiam 5zł

????
⛔⛔⛔
Rebecca Peterson wygra 11 gema do 15
Kurs 5,5
⛔⛔⛔
obstawiam 5zł

no bez jaj xD

K 6

kyosha

Użytkownik
????
⛔⛔⛔
Rebecca Peterson wygra 13 gema do 30
Kurs 4,75

obstawiam 5zł

koniec obstawiania tego meczu xD :grin: chyba już nic w nim nie trafię :razz:

K 6

kyosha

Użytkownik
????
⛔⛔⛔
Thai-son Kwiatkowski vs Noah Rubin
Thai-son Kwiatkowski wygra 7 gema
kurs 1,72

obstawiam 5zł

rudy to ma zawsze pod górkę xD ???? :grin:

K 6

kyosha

Użytkownik
????
✅✅
Sermiento/Thompson vs Anandan/Kryvonos
Anandan/Kryvonos wygrają 16 gema
kurs 1,5

obstawiam 5zł

:cool::cool::cool::cool:
teraz z górki ????

K 6

kyosha

Użytkownik
Ok !! Pograłem jeszcze troszkę iiii.... Stan na chwilę obecną to 127,97. Tak niestety dzisiaj zakończę obstawianie. Najwyższa ilość pieniędzy jaką zgromadziłem to 172zł jednak...przy stanie 40:15 i własnym serwisie obstawiłem 50zł na kurs 1,2...jak się okazało było to pierwsze przełamanie w meczu a zarazem początek końca dzisiejszego dnia dla mnie ????
Wrócę jutro i zobaczymy jak to będzie ???? pozdrawiam ????

Do góry Bottom