Taki test sprawdzający samego siebie i trafne wyszukiwanie i typowanie zakładów na over. Założenie takie że zaczynam od symbolicznej złotówki i gram do pierwszych 10 zeta. 10 zeta dzielę na 2 i gram za 5 ponownie do 10 zeta. Po wygraniu znowu odkładam 5 zeta i zaczynam kolejny etap od 5 do 10 etc. Chcę odłożyć w tym teście 100 zeta do banku czyli ze złotówki zrobić 100pln. Przy okazji chcę sprawdzić siebie czy dam radę tak grać i zrobić cel . Jeśli wtopię na którymś etapie pobieram odłożone 5 zeta i zaczynam od nowa. Jak wtopię wszystko koniec zabawy. Gram zawsze vabank czyli przykładowo stawiam 5 zeta wygrywam 6 , stawiam 6 wygrywam 7 etc. i tak do 10. Gram tylko na live i tylko na over różne dziwne wynalazki które uważam że wejdą. Jak czuję że może nie wejść mogę wycofać ze stratą / zyskiem. Tak było w ostatnim granym dzisiaj meczu ale i tak na i zrobiło cel. Gram po kursie 1,10 jak również 3. Zależy od meczu i co się dzieje. Będę tutaj wstawił zestawienia z kolejnych etapów. Ciekawych zdarzeń na live jest trochę na taką zabawę, więc to nie powinno się przeciągać. Jednak ne gram na siłę. Nawet wynalazki trzeba dobrze dobierać o czym się nie raz przekonałem. Zacząłem dzisiaj, i dzisiaj decydujący etap dojścia do 10 zeta mam za sobą. Żeby było przejrzyście będzie zestawienie gier. Zaczynam zabawę.
Etap I od 1 do 10 zakończony. 10,10 zeta w banku .
Etap I od 1 do 10 zakończony. 10,10 zeta w banku .