>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Od 1 do 100 w kilku etapach

D 15

daras

Użytkownik
Taki test sprawdzający samego siebie i trafne wyszukiwanie i typowanie zakładów na over. Założenie takie że zaczynam od symbolicznej złotówki i gram do pierwszych 10 zeta. 10 zeta dzielę na 2 i gram za 5 ponownie do 10 zeta. Po wygraniu znowu odkładam 5 zeta i zaczynam kolejny etap od 5 do 10 etc. Chcę odłożyć w tym teście 100 zeta do banku czyli ze złotówki zrobić 100pln. Przy okazji chcę sprawdzić siebie czy dam radę tak grać i zrobić cel . Jeśli wtopię na którymś etapie pobieram odłożone 5 zeta i zaczynam od nowa. Jak wtopię wszystko koniec zabawy. Gram zawsze vabank czyli przykładowo stawiam 5 zeta wygrywam 6 , stawiam 6 wygrywam 7 etc. i tak do 10. Gram tylko na live i tylko na over różne dziwne wynalazki które uważam że wejdą. Jak czuję że może nie wejść mogę wycofać ze stratą / zyskiem. Tak było w ostatnim granym dzisiaj meczu ale i tak na ✅ i zrobiło cel. Gram po kursie 1,10 jak również 3. Zależy od meczu i co się dzieje. Będę tutaj wstawił zestawienia z kolejnych etapów. Ciekawych zdarzeń na live jest trochę na taką zabawę, więc to nie powinno się przeciągać. Jednak ne gram na siłę. Nawet wynalazki trzeba dobrze dobierać o czym się nie raz przekonałem. Zacząłem dzisiaj, i dzisiaj decydujący etap dojścia do 10 zeta mam za sobą. Żeby było przejrzyście będzie zestawienie gier. Zaczynam zabawę.

Etap I od 1 do 10 zakończony. 10,10 zeta w banku ✅.

D 15

daras

Użytkownik
Dzisiaj ciężki dzień typowania. Najpierw nie wycofałem bo musiałem wyjechać i popłynąłem na overowej Australii gdzie byłem pewny że wejdzie.

Później za drugiego piątaka szło jak z kamienia. Robiłem zwroty nawet na ⛔ bo bym wtopił całkiem. Ostatecznie odrobiłem straty i jest ✅. Może jeszcze coś pogram dzisiaj, choć dzień jakiś ciężki do trafnego typowania dla mnie.

Etapy II oraz III zakończone. W banku ✅ 11,46

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Wygląda więcej, niż zachęcająco. Będę śledził z zainteresowaniem.
Wytłumacz tylko kwestię, której nie rozumiem. Grasz over 5.5 w niektórych zdarzeniach po niezłych kursach.
Ale dobrze myślę, że stawiasz taki over w momencie, gdy już te 5 trafień ma miejsce, tak? Czyli jest załóżmy 3-2 i stawiasz, że dojdzie do kolejnego trafienia?

D 15

daras

Użytkownik
Wygląda więcej, niż zachęcająco. Będę śledził z zainteresowaniem.
Wytłumacz tylko kwestię, której nie rozumiem. Grasz over 5.5 w niektórych zdarzeniach po niezłych kursach.
Ale dobrze myślę, że stawiasz taki over w momencie, gdy już te 5 trafień ma miejsce, tak? Czyli jest załóżmy 3-2 i stawiasz, że dojdzie do kolejnego trafienia?
W wynalazkach przeważnie nie ma takiej linii na over 1 gola, i trzeba decydować czy będą strzelali czy nie. W 90% taki zakład stawiany na końcu pierwszej lub na początku drugiej połowy przy wyniku 3:1 lub 2:2 na over 5,5. Nie zawsze chce wejść bo i potrafią na 3:1 czy 2:2 też zakończyć. 4:0 to zakład dużego ryzyka bo często tez kończy się na tym wyniku lub 5:0 4:1. Co do zakładu trzeba patrzeć jak strzelali. Jak wpadły 4 gole w odstępie powiedzmy pierwszych 10-15 minut, a później nic się nie działo przeważnie nie wchodzi taki kupon. Jak grają równo i gole wpadają co 10-15 minut, tak raczej grają do końca. Trzeba sporo posiedzieć na live żeby to granie umieć odczytywać, a i tak nie ma jakiejś reguły na to wszystko, no i zawsze jest tylko 50% szansy ???? .

Nie chce mi się za bardzo już tego ciągnąc za te drobne. Wiem na tą chwilę, że jak bym się bardzo uparł to bym zrobił ten cel. Oczywiście z wycofywaniem jak wczoraj bo nie ma szans wszystkiego trafiać. Tylko to sporo czasu zajmuje, a kończy mi się cierpliwość do grosików i tracę sporo czasu na tą zabawę ???? . Jednak jak by tą złotówkę zamieć na powiedzmy 100 zeta i zacząć od drugiego etapu tą zabawę, jakieś wymierne korzyści i inna motywacja by były.

Do góry Bottom