>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

oceń stronę !

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
strona pomysłowa, grafika nawet niezła, tylko warto ją jeszcze rozbudować, bo pomysł wydaje się ciekawy ;)

7/10

Pozdrawiam

P 0

piotrek421

Użytkownik
Zalezy kto te stronke robił czy jakiś profesjonalista czy amator. Jeżeli profesjonalista to zabardzo się nie postarał a jak amator to wyszło mu całkiem nieźle. Co do grafiki na stronce to mogła by być dużo lepsza.

ogólan ocena 6/10

marwi 0

marwi

Użytkownik
jesli tego cms&#39;a pisales sam od poczatku do konca to 10/10. jesli to tylko szablon (a wydaje mi sie ze tak bo w stopce jest php-fusion) to zrobienie takiej strony to jeden dzien nawet bez znajomosci php i html. ogolnie pomysl dobry ????

pawson 0

pawson

Użytkownik
to zrobienie takiej strony to jeden dzien nawet bez znajomosci php i html
znaczy, nie tak do końca php-fusion, aby wyglądał ładnie i orginalnie trzeba znać się na php, czy jestem profesjonalistą? sam nie wiem zajmuje się tym od roku więc raczej amator ???? powiem tak szkielet strony jest php-fusion reszta grafika itp jest wyłącznie moja. Ciesze ze sie podoba, licze że ktos bedzie wpadał coś pisał na forum i zaglądał częsciej, może ktoś znajdzie się do pomocy i wtedy jakoś bedzie serwis robudowywany. A co do robudowania to co macie na myśli?

Do góry Bottom