Peterborough-Bournemouth : 10 1,13
Stormvogels/Telstar-Zwolle : OVER 2,5 1,75
Den Bosch-Dordrecht : OVER 2,5 1,70
Bielefeld-Augsburg : 2 1,53
Lech-Śląsk : Obie drużyny strzelą
Od dziś zaczynam grać na poważnie ???? początkowy stan konta to 100 zł i postaram się z tego zrobić jak najwięcej kasy ???? Będę grał single bądź double a przy lepszej ofercie czasem może troszkę więcej ????
Real-Tottenham : Under 2,5 2,20
Stawka: 40zł
Przewidywana wygrana: 88zł
Dziś proponuję mecz Ligi Mistrzów pomiędzy Realem, a Tottenhamem.Kurs na under jak dla mnie bardzo zawyżony.Każdy pewnie zna doskonałą defensywę angielską i ich zaangażowanie z takich meczy jak Chelsea-Barcelona czy Milan-Tottenham.Uważam, że Tottenham nie straci aż 3 bramek ( w drużynie Realu nie zagra Benzema i Marcelo) ,ale też nie są w stanie strzelić bramki ponieważ oglądając ich mecze można było zauwarzyć granie tylko na Croucha który albo zgrywa do środka albo sam próbuje strzelić.Wiem, że niektórzy sobie myślą, że Real rozwalił Lyon 3-0 to czemu nie miałby zrobić tego z Tottenhamem ale pragnę przypomnieć, iż Lyon grał otwarty futbol i za to został skarcony.Jestem pewien, że Tottenham nie żuci się do ataku tyko będzie grał mądrze i rozważnie, a że pierwszy raz zaszli tak daleko będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony.
Podziękujmy wszyscy Crouchowi... Gdyby ten osioł nie osłabiał drużyny to może by tak wysoko nie dostali.Za wcześnie stracona bramka po stałym fragmencie...Jutro może coś nowego dam.Na razie 40 na A tak z mojej perspektywy to te wyniki dzisiejsze to śmiech na sali.Shalke wygrywa na wyjeździe 5-2 , a Real wygrywa aż 4-0 :]
Dziś czas odrobić straty ze wczoraj ????
Chelsea-Manchester
Fernando Torres strzeli bramkę
Kurs: 2,50
Stawka: 20zł
Ewentualna wygrana: 50zł
Zdaję sobie sprawę, że typ jest bardzo ryzykowny ale moim zdaniem kurs jest bardzo dobry jak na takie zdarzenie, a że Torres potrafi strzelać to każdy chyba wie.Od kiedy Hiszpan trafił na Stamford Bridge jeszcze nie trafił bramki.Wielu mówi, że nie wart był takich pieniędzy jakie dał za niego Abramowicz jednak ja jestem innego zdania.Były zawodnik Liverpoolu doskonale spełnia swoją rolę na boisku i brakuje mu tylko bramki żeby się przełamać.Widziałem kilka meczy z jego udziałem i zauważyłem jak we wspaniały sposób ściąga obrońców jak magnes torując drogę do bramki innym zawodnikom.Torres musi zacząć strzelać bramki i widać, że bardzo się stara.Myślę, że dzisiejszy wieczór będzie jak najbardziej dogodną okazją dla Hiszpana na pokazanie, że warto było w niego inwestować tyle kasy.Mam nadzieję, że Torres w końcu się przełamie i pokaże to do czego nas przyzwyczaił czyli do wspaniałych bramek ????
Wisła-Bełchatów : 10 1,12
Nantes-Dijon : 20 1,49
Evian-Istres : 10 1,14
Stawka: 20zł
Ewentualna wygrana: 38zł
Jeszcze dziś zagrałem na Murraya i Ajax i zobaczymy co z tego wyjdzie ????
Na razie cały czas 52zł na ????
Na dziś ciekawe zdarzenie z meczu Real-Barcelona ????
Pojedynek strzelecki: Kto lepszy?
Ronaldo-Messi : 2 3,20
Stawka: 8zł
Ewentualna wygrana: 25,60zł