>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obstawianie

C 0

casama11

Użytkownik
WItam Przepraszam z góry za banalne pytanie ale ja jestem całkowicie nowy. Mam pytanko jak obstawia się mecze w bukmachera? Bo jak kiedyś byłem to ciężko się połapać.
1.Interesuje mnie tylko piłka nożna
2.Jaki jest minimalna stawka?
3.Czy da się i jak można obstawić kombinacyjny czyli z kilkoma meczami?
3.Najważniejsze wchodze biorę tą magiczną karteczke i ołóweczek i co pisze jak np chce obsatwic mecz chelsea - Liverpool 1,75 5,00 3.45 i chce obstawić wygraną liverpoolu za 30 zł.

Będe wdzięczny

jose7 40

jose7

Użytkownik
Piszesz nr spotkania , załóżmy, że mecz Chelsea - Liverpool ma nr XXXX.
Wtedy piszesz tak:
XXXX - 2 (liverpol na wyjeździe) (1 - jeśli stawiasz na gospodarza. X - remis ; 2 - zwycięstwo gościa)
Na dole piszesz stawkę i gotowe.
Jeśli chcesz stawiać kilka spotkań na kuponie to piszesz :
XXXX - 1
XXXY - 1
XXXZ - 2
Itd. Piszesz mecz pod meczem i wskazujesz na kogo stawiasz w poszczególnych spotkaniach ????
Minimalna stawka to chyba 1 zł w STS, dawniej było 2 zł

C 0

casama11

Użytkownik
Aha czyli pisze np:
123456-2
30zł

OK a jeśli o te kilka spotkań to wygram tylko wtedy jak one się wszystkie sprawdzą? I to będzie jakaś wyższa wygrana czy tak samo jakbym zrobił trzy oddzielne kupony?

jose7 40

jose7

Użytkownik
Jak stawiasz kilka spotkań to musisz trafić wszystkie. Np stawiasz , że wygrają następujące drużyny ( w nawiasach kursy) :
Liverpool (2,00)
ManUtd (1,40)
Barcelona (1,50)
Real Madryt (1,50)
Kurs łączny to: 2*1,40*1,50*1,50=6,3
Przy stawce 30 zł daje to wygraną 189 zł (166 zł po odliczeniu podatku)
Jeśli jedna z tych drużyn nie wygra to nie wygrywasz nic, chyba, że zdecydujesz się na zakład rozpisowy, którego założenia opisane są w tym temacie:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/rozpiski-systemow-2-z-5-3-z-5-4-z-6-trixie-patent-itd-59.html

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 0

casama11

Użytkownik
Dziękuje już wiem prawie wszystko tylko ostatnie pytanko ???? obiecuje Czy żeby np przygotować sobie kupon na fortunie na internecie a w zakładzie tylko zapłacić to muszę być zarejestrowany czy nie na stronce?

madman01 13,6K

madman01

Użytkownik
Nie musisz spisujesz ze strony internetowej fortuny dajesz w punkcie karteczke z typami placisz i dostajesz kupon. Zarejestrowany musisz byc tylko po to zeby obstawiac przez internet.

jose7 40

jose7

Użytkownik
Dziękuje już wiem prawie wszystko tylko ostatnie pytanko ???? obiecuje Czy żeby np przygotować sobie kupon na fortunie na internecie a w zakładzie tylko zapłacić to muszę być zarejestrowany czy nie na stronce?
Nie wiem niestety. Jakiś czas temu aby przejrzeć ofertę na stronie Fortuny trzeba było być zarejestrowanym (nawet fikcyjne dane podać więc nie wiem czemu miało to służyć).
Teraz jak jest to nie wiem, sam obstawiam w Fortunie przez internet nie wychodząc z domu więc w ich punkcie dawno nie byłem ????
Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia ????

madman01 13,6K

madman01

Użytkownik
W sumie to teraz z ta ustawa hazardowa to dostęp do strony jest tylko dla zarejestrowanych wiec pozostaje ci obstawianie w punkcie jak nie chesz sie rejestrowac.
Sorry za wprowadzenie w błąd.
Ale np w sts nie trzeba byc zarejestrowanym zeby przegladac strone w totomix i milenium chyba tez nie.

F 0

fortuniak

Użytkownik
Nie musisz spisujesz ze strony internetowej fortuny dajesz w punkcie karteczke z typami placisz i dostajesz kupon. Zarejestrowany musisz byc tylko po to zeby obstawiac przez internet.
Musisz byc zarejestrowany ale nie musisz podawac wszystkich danych. Więc kolega niech nie miesza komus w głowie.

Do góry Bottom