>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obstawianie w USA

bulva 0

bulva

Użytkownik
Witam
Mam problem. Jestem w USA na wakacjach i będę tu do końca września.
W Polsce zrobiłem sobie konto w Pinnacle, wpłaciłem depozyt i nic nie obstawiałem. Po przylocie do Stanów zalogowałem się na konto i od razu dostałem z automatu blokadę. Szybki kontakt z obsługą i pozwolili wypłacić (odblokowali na 24 h konto) ale grać już nie i powiedzieli, że dopiero jak przylecę do PL to będę mógł obstawiać.
Teraz moje pytanie brzmi :
Który bukmacher nie blokuje amerykańskich adresów IP i innych czynników i będę mógł sobie założyć konto i normalnie obstawiać i wypłacać bez problemów ?
Podzielcie się swoimi doświadczeniami/wiedzą.
Z góry dzięki ! Pozdrawiam

bulva 0

bulva

Użytkownik
Przeczytałem cały temat i nic nowego się nie dowiedziałem.
Z jednej strony piszą że betsafe spoko, a potem że betsson może zablokować zakłady jak zauważy logowanie z usa, a przecież to jedna korporacja jest

bulva 0

bulva

Użytkownik
przepraszam za post pod postem...
Czy ktoś zna jakiegoś buka w którym będe mógł założyć konto na moje polskie dane i grać w USA,
bet365 pinnacle betsson betclic betsafe odpada
kto zaakceptuje polskie IP??

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Zacznijmy od tego, że problemy z Pinnacle wynikają z tego, że oni nie akceptują graczy z terytorium USA.
Po dokładnej analizie, Pinnacle Sports podjęło decyzję o dobrowolnym opuszczeniu amerykańskiego rynku. Wszelkie zakłady złożone z terytorium USA nie będą przyjmowane poczynając od czwartku dnia 11 stycznia 2007

bulva 0

bulva

Użytkownik
Tylko że miałeś konto już pewnie założone, nie chce mrozić kasy, chyba zarejestruje sie w ziemniaku i obrócę ten bonus w STS

Do góry Bottom