>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Obstawianie porażki i zwycięstwa u dwóch buków

Status
Zamknięty.
killaz 0

killaz

Użytkownik
Witam,
Jestem totalnie zielony i mam pytanie, czy jest to legalne? Chodzi mi, że u jednego bukmachera obstawiam, że zespół X wygra, a u drugiego, że przegra. O ile nie będzie remisu (co też mogę gdzieś obstawić w końcu...) i tak wychodzę na plusie lub niewielkim minusie. Ale czy to legalne? Boję się, że do domu wpadnie policja i mama odbierze mi kieszonkowe, bo jak trzydzieści lat z nią mieszkam to zawsze mi powtarzała, żebym nie bawił się w hazard, bo niechybnie wyląduje w meksykańskim więzieniu o zaostrzonym rygorze i trochę się cykam... :;/:

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Nie wiem czy Ty sobie nie robisz jaj ale takie granie to zwykłe surebety gdzie niezależnie od wyniku jesteś na plusie i jest to legalne jeśli w ogóle można to tak określić...

killaz 0

killaz

Użytkownik
W takim razie dlaczego wszyscy tak nie grają, skoro ma się wtedy całkowitą pewność choćby minimalnej wygranej, która w przypadku sporych kwot jest adekwatnie większa?

strzala 377

strzala

Użytkownik
W takim razie dlaczego wszyscy tak nie grają, skoro ma się wtedy całkowitą pewność choćby minimalnej wygranej, która w przypadku sporych kwot jest adekwatnie większa?
Nie myśl że na każdym spotkaniu można zrobić sure baa jest to niewielki procent spotkań i trzeba mieć duży budżet rozłożony u wielu buków, jak się mama dowie... Pamiętaj o meksykańskim więzieniu, o zaostrzonym rygorze ;)

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Boję się, że do domu wpadnie policja i mama odbierze mi kieszonkowe, bo jak trzydzieści lat z nią mieszkam to zawsze mi powtarzała, żebym nie bawił się w hazard
Masz ponad trzydzieści lat i mieszkasz z mamą, która daje ci kieszonkowe ?

hahahahah ????

Miłego obstawiania ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom