>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obstawianie live

P 0

patry2k

Użytkownik
Witam. Raczej nie obstawiam meczy, ale ostatnio się tym zainteresowałem. Stąd moje pytanie: Czy obstawianie live np. na expekt ma jakieś szanse? Chodzi mi o obstawianie kursu powiedzmy 1,08 pod koniec meczu lub nawet 1,04 w 88 minucie gdzie drużyna prowadzi co najmniej 2-0. Przy obstawieniu za 100 zł daje to nam 104 zł wygranej ale przy zagraniu za 1000 zł daje to 40 zł. po 10 takich &quot;akcjach&quot; można zdobyć ok 400zł. Bardzo rzadko się zdarza, ze drużyna prowadząca 2-0 traci ten wynik w ostatnich minutach. Wiadomo 2-1 może być ale rzadziej zremisują. Powiedzcie mi czy to może się sprawdzić czy raczej nie ?

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Po jednej &quot;wtopie&quot; jesteś spłukany, a zobacz sobie ile pada bramek w doliczonym czasie gry. To nie ma szans na powodzenie, a przykładami jest wiele tematów z tego forum.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Chodzi mi o obstawianie kursu powiedzmy 1,08 pod koniec meczu lub nawet 1,04 w 88 minucie gdzie drużyna prowadzi co najmniej 2-0.
Nie pamiętam kiedy kurs w 88 minucie przy prowadzeniu 2-0 był bliski 1,10...Zazwyczaj w 88 minucie przy prowadzeniu 2 bramkami kursy są ok 1,01-1,03 max. Nie mówię, że zawsze, ale wydaje mi się, że w większości spotkań. Przy jednobramkowej przewadze może być i powyżej 1,10, ale to już jest duże ryzyko remisu.

W 26

wislaks

Użytkownik
Zapomnij i daruj sobie takie coś lub lepiej jest stawić na drużynę która przegrywa np. do 85 minuty a kurs na taką drużynę jest w okolicach 10.00 wtedy za którymś razem na pewno wpadnie i będziesz na plus, i najlepiej by było obstawiać coś takiego w bardziej egzotycznych ligach.

Do góry Bottom