>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

obstawianie 5 ligi angielskiej

A 0

amator52

Użytkownik
Nie interesowałem się tymi ligami wcześniej. Dopiero bym zaczął obstawiać. Wysoki kursy tam są. Chciałbym aby po 3-4 mecze na kupon wchodziły.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nie interesowałem się tymi ligami wcześniej. Dopiero bym zaczął obstawiać. Wysoki kursy tam są. Chciałbym aby po 3-4 mecze na kupon wchodziły.
każdy by chciał.
Jak nie masz podstawowej wiedzy na temat tej ligi to nic nie ugrasz. Suchymi statystykami prędzej doprowadzisz się do wyczyszczenia konta niż ugrania jakiejś kasy

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Jak już znajdziesz się na takim poziomi, że Ci będą 3 - 4 wchodziły na jednym kuponiku, możesz się już przygotowoywać do zakupu swojej wyspy szczęścia ;).
Codzienność pod palmami z brzuchem do góry i laptopem na brzuchu.
Tak jak już Ci odpowiedziano powyżej, nie graj &quot;na siłę&quot; tylko dlatego, że są takie mecze. Nie czujesz się na siłach, odpuść.
--
Edit:
... a jak już koniecznie chcesz, to korzystaj albo z podpowiedzi osób, które posiadają wiedzę o tych ligach albo/i z jakichś &quot;wspomagaczy&quot; typu oprogramowanie pomagające w typowaniu wyników meczów. Sam i bez wiedzy, jesteś skazany na porażkę i bankructwo.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja polecam granie tych lig jednak zbieranie o nich informacji zajmuje około 2-3 Sezonów... Jeśli nie masz takiej wiedzy nawet tego nie chwytaj... bo niestety będzie czerwono. Sam obstawiam i znam ludzi z Anglii co grają i jeśli nie połapiesz informacji to oficjalki nie wystarczą.... dlatego zastanów się dwa razy...Ale jeśli masz ambicję i chęci to polecam. Nawet 7 ligi tylko trzeba znać drużyny możliwości... finanse i sponsorów.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Polecam WilliamHill jednak jeśli chcesz grać w STS-ie to musiałbyś wejść z większymi stawkami by miało to sens. Nie wiem jaką masz wiedzę na temat tych lig bo nie napisałeś ja trochę &#39;&#39;liznąłem&#39;&#39; ich jest to ciężki temat.

Do góry Bottom