>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Obserwacje sportowca

sportowiec2012 14

sportowiec2012

Użytkownik
Sport to moje hobby. Interesuje się nim od urodzenia. Zakładami zainteresowałem się parę lat temu, ale nie prowadziłem statystyk. Postanowiłem to zmienić. Od pewnego czasu zacząłem przeglądać forum.

Jestem również kibicem. Moim ulubionym zespołem jest Manchester United, a Premiership uważam za najlepszą ligę na świecie.

Nowy rok jest dobrą okazją na zmiany. Dla mnie jest to okazja dla uporządkowanaia gry. Po 20 kuponach zanotowałem minimalny zysk. Dokonałem wpłaty w wysokości pięćdziesięciu złotych. Postaram się z mojej gry jakiś zysk. Myślę, że właściwe będzie ustalenie sobie pewnych zasad.

Dyscypliny, które warto grać:

Piłka nożna liga angielska(Premiership), liga belgijska (Jupiler League), liga hiszpańska (Primera Division),liga holenderska (Eredivisie), liga niemiecka(Bundesliga), Liga Mistrzów, Liga Europejska

Siatkówka liga polska (Plus liga,Orlen liga), liga włoska(Serie A1), Liga

mistrzów kobiet i mężczyzn

Tenis ATP

Formuła 1

Skoki narciarskie mężczyzn

Biathlon

Piłka ręczna mężczyzn

Biegi narciarskie

Dyscypliny, które nie warto grać:

Piłka nożna liga polska(T-mobile Ekstraklasa, 1. liga), liga francuska( Ligue 1), liga włoska( Serie a), niższe ligi, rozgrywki kobiet, mecze towarzyskie klubów i reprezentacji, mecze Reprezentacji Polski

Hokej na lodzie

Tenis WTA

Koszykówka

Snooker

Dyscypliny z udziałem kobiet

Futsal

Football Amerykański

Rugby

Unihokej

Bandy

Lotki

Narciarstwo alpejskie

Zasady

1. Analiza przede wszystkim.
2. Kupon nie musi być codziennie, ponieważ oferta jest uboga.
3. Grać własne typy.
4. Lepiej obstawiać gospodarzy niż gości.
5. Nie grać tzw.&quot;taśm&quot;.
6. Nie grać po pijaku.
7. Nie grać &quot;żeby się odkuć&quot;.
8. Nie grać nieznanych lig.
9. Nigdy nie grać zakładów na ilość gemów w meczu (tenis).
10.Nie grać zakładów losowych.

Są to tylko moje przemyślenia.

Cel: zysk

Bardzo proszę o komentarze co sądzicie o moich typach. Zapraszam do częstych odwiedzin . Mile widziane dodawanie punktów reputacji.

sportowiec2012 14

sportowiec2012

Użytkownik
REAL MADRYT - REAL SOCIEDAD
Typ: Obie strzelą ?TAK@ 1.80 STS​

W 18. kolejce Primera Division Real Madryt podejmie na własnym stadionie Real Sociedad. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie. W teorii silniejszy jest zespół ze stolicy Hiszpanii, ponieważ gra ona u siebie i bardzo częst owykorzystuje ten atut. Nie będę tutaj podawał statytyk dotyczących bezpośrednich spotkań, gdyż nie ma to sensu. Warto jednak wspomnieć tutaj o aktualnej formie obu drużyn. W lepszej formie znajdują się gracze Realu Sociedad. W ostatnich pięciu meczach zyskali 9 punktów (2 zwycięstwa i 3 remisy). Koniec grudnia w wykonaniu podopiecznych Jose Mourinho była kiepska (2 zwycięstwa, 1 remis, 2 porażki). Najbardziej boli ostatnia klęska Królewskich z Malagą 2:3.
Największym zmartwieniem Realu jest sytuacja kadrowa.
Kadra na Sociedad:
Bramkarze: Casillas, Adán i Jesús
Obrońcy: Varane, Carvalho, Arbeloa, Llorente i Nacho
Pomocnicy: Xabi Alonso, Khedira, Özil, Essien, Modrić, Callejón, Di María i Kaká
Napastnicy: Cristiano Ronaldo, Higuaín i Benzema.
Kontuzjowani: Albiol, Coentrao, Marcelo i Pepe
Nieobecni decyzją trenera: Morata
Zawieszeni: Ramos.
O ile o linię pomocy i ataku nie ma problemu, to obrona pozostawia wiele do życzenia. Najprawdopodobniej linia obrony na mecz z Sociedad będzie wyglądać następująco Arbeloa - Varane - Carvalho - Nacho. Trzech z tych piłkarzy grało kilka razy w tym sezonie. Bardzo mało prawdopodobne jest to, że Mourinho zagra z trzema obrońcami. Ewentualnie w obronie zobaczymy Essiena.
Tutaj dwa artykułu potwierdzające problemy z obroną Realu Madryt:
http://primera-division.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Primera-Division-Real-Madryt-Reala-Sociedad,artykul,155241,1,459.html
http://www.sport.pl/pilka/1,65082,13140475,Liga_hiszpanska__Jos%C3%A9_Mourinho_bez_obrony.html

Real Sociedad w tym sezonie radzi sobie bardzo dobrze. Zajmuje 8. pozycję w lidze z dorobkiem 25 punktów. Większość tych punktów oczywiście Sociedad zdobył na własnym terenie (17 punktów). Jak już wyżej wspomniałem bardzo dobrze wygląda forma przyjezdnyych. Podopieczni Phillippe&#39;a Mantaniera nie przegrali od 2 miesięcy.
Przewidywalny skład Realu Sociedad: Bravo - Bella, Martinez, Gonzalez, Martinez - Elustondo, Pardo, Vela - Griezmann, Prieto, Ifran.
W meczu z Realem nie wystąpi Markel Bergara ( pomocnik 11 spotkań, 0 goli), Imanol Agirretxe (napastnik 14 spotkań, 3 gole), oraz Liassine Cadamuro (obrońca 1 spotkanie, 0 goli).
Real Madryt w La liga rozegrał w tym sezonie 8 spotkań. W czterech meczach stracił co najmniej jedną bramkę.Real Sociedad rozegrał 8 spotkań na wyjeździe. W 5 spotkaniach strzelił co najmniej jedną bramkę m.in. z Barceloną (5-1) i Valencią (2-5).
Myślę, że kurs na strzelenie bramki przez bardzo obiecujący i warty zagrania.

Kupon #21
⚽Real Madryt - Real Sociedad Typ: Obie strzelą? Tak @ 1.80✅ 4:3
AKO KURS @ 1.80 Sts
Stawka 7

ZYSK +4.09

sportowiec2012 14

sportowiec2012

Użytkownik
Kupon #22
:siata:Jastrzębski Węgiel - PGE Skra Bełchatów Typ: Jastrzębski Węgiel @ 1.55✅ 3:0
⚽Real Madryt - Celta Vigo Typ: Powyżej 1.5 goli @ 1.09✅ 4:0
AKO KURS @ 1.69 Sts
STAWKA 9
ZYSK
+4.39
Brak czasu na analizę. Może jak będę szybciej w domu to napiszę parę słów o meczach.

sportowiec2012 14

sportowiec2012

Użytkownik
Kupon #23

⚽Queens Park Rangers - Tottenham Hotspur Typ: 2.drużyna strzeli? TAK @ 1.15⛔ 0:0
:siata:Delecta Bydgoszcz - PGE Skra Bełchatów Typ: PGE Skra Bełchatów @ 1.50⛔ 3:1

AKO KURS @ 1.72 Sts
STAWKA 7.14
STRATA
-7.14

sportowiec2012 14

sportowiec2012

Użytkownik
Arkas Izmir - ZAKSA Kędzierzyn-Koźle
Typ: ZAKSA Kędzierzyn-Koźle@ 1.80 STS​
✅1:3

We wtorek 12 lutego ZAKSA Kędzierzyn-Koźle rozegra w Izmirze rewanżowy pojedynek o awans do Final Four Ligi Mistrzów. Kedzierzynianie mają szansę awansować fazy finałowej. czy uda sięęę to? Myślę,że tak.
Przed tygodniem siatkarze Zaksy Kędzierzyn Koźle pokonali we własnej hali turecki zespół 3:2.
O 1.meczu można poczytać tutaj:
http://www.plusliga.pl/news/id/6856/title/Zwyciestwo-ZAKSY
http://www.sportowefakty.pl/siatkowka/337820/per-aspera-ad-astra-relacja-z-meczu-zaksa-kedzierzyn-kozle-arkas-izmir

Dla kędzierzynian to będzie jedno z najważniejszych spotkań w tym sezonie. Moją to na uwadze, trener Zaksy Daniel Castellani na mecz rozegrany w lidze wystawił rezerwowych.Przeciwnikiem był Efffector Kielce. Gospodarze przegrali po pięcio setowym boju. To posunięcie miało jedno na celu. Dać oddetchną podstawowym zawodnikom przed wtorkowym meczem. Awans w lidze był już pewny. Zaksa tydzieńtemu zdobyła Puchar Polski, pokonując w finale asecco Resovie Rzeszów.
Patrząc na to trener musiał dać przerwę podstawowym zawodnikom.
&quot;Cała nasza energia i koncentracja jest wokół meczu rewanżowego rozgrywanego w ramach Ligi Mistrzów w Izmirze. Mamy kilka urazów, które trzeba było zaleczyć. Nie chciałem wystawiać niektórych zawodników&quot; – tłumaczył argentyński szkoleniowiec.
cytat z przegladsportowy.pl
Zawodnicy są też zmotywowani, co potwierdza ten artykuł:
http://www.sportowefakty.pl/siatkowka/338018/michal-ruciak-chcemy-zakwalifikowac-sie-do-final-four

Kluczem do zywcięstwa Zaksy będzie zatrzymanie Kolumbijczyka Libermana Agameza.

Ten zawodnik to ostoja tego klubu. Większość piłek idzie do nniego i to on ratuje drużynę w trudnych momentach. W meczu Z ZAksą zmagałsię z drobnymi kłopotami zdrowotnymi, ale powinien być gotowy na dzisiejszy mecz.
Oczywiście oprócz Agameza jest rewelacyjny Bravo, Perrin, Subasi, Hansen czy Simac, ale nie ukrywajmy, że filarem drużyny jest Kolumbijczyk.
ZAksa ma bardzo wyrównany skład. BArdzo dobry atak Antonin Rouzier, który miewa gorszą momenty, ale zdarza się do rzadko. Jest oczywiście młody Witcak, ale nie sądze, że on wystąpi w podstawowym składzie. Francuz jest już zdrowy. W ostatnich tygodniach zmagał się z bólem mięsni brzucha. Na rozegraniu jest rewelacyjny Paweł zagumny. W środku Łukasz Wiśniewski, który zdobył najwięcej punktów w pierwszym meczu. Świetny powrót po kontuzji tego młodego środkowego. Michał Ruciak prezentujący bardzo równy dobry poziom. Na libero oczywiście Paweł Gacek.Jest również nasz rodak Jurii Glasyr. ZAksa ma jednak jeszcze jednego asa w swojej talii. Tym asem jest Felipe Luis MArques Fonteles.
Najbardziej wartościowy zawodnik Pucharu Polski 2013 prezentuje kapitalną formę przez całhy sezon. Jest motorem napędowym ZAKsy.
Oficjalne składy można zobaczyć tutaj :
http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=24379&amp;amp;ID=566

Turcja jest niewygodnym terenem dla wszystkich drużyn. Kibice bardzo żywiołowo reagujący. Jednak męska siatkówka jest mniej popularna od żeńskiem, która możę liczyć na większe wsparcie fiansowe.
Historia spotkań w Zaksy z Izmirem w Turcji nie jest dobra. Dwa mecze i dwie porażki. Ja jednak liczę, że w najlepszej czwórce drużyn w Europie ponownie zobaczę polski zespół. MAm nadzieję, że trafi on po dwóch zywcięskich meczach, gdzie nie potrzebne będzie rostrzygnięcie w złotym secie.

Dobre analizy :
http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/2013-02-11-liga-mistrzow-wszystkie-sily-na-arkas
http://www.sportowefakty.pl/siatkowka/338962/o-awans-do-final-four-zapowiedz-meczu-arkas-izmir-zaksa-kedzierzyn-kozle

Kupon #24
:siata:Arkas Izmir - ZAKSA Kędzierzyn-Koźle Typ:ZAKSA Kędzierzyn-Koźle@ 1.80 ✅ 1:3
AKO KURS@ 1.80 STS
STAWKA 13.00
ZYSK
+ 7.59

sportowiec2012 14

sportowiec2012

Użytkownik
FC Real Madryt - Manchester United
Typ: Obie drużyny strzelą?TAK@ 1.60 STS
✅ 1:1​
Dzisiaj o godzinie 20.45 w Madrycie zostanie rozegrany najciekawsze spotkanie 1/8 Ligi Mistrzów. W tym pojedynku udział wezmą dwa wielkie kluby: Real Madryt i Manchester United. Według bukmacherów faworytem tego spotkania jest drużyna gospodarzy. Jednak według mnie najciekawszą opcją na to spotkanie jest obstawienie, żę oba zespoły strzelą bramkę.
Pierwszym argumentem, przemawiającym za tym typem jest siła w ataku obu drużyn. U gospodarzy są to : Ronaldo, Benzema, Higuain, Ozil i Di maria. Nazwisk tch nie trzeba przedstawiać nikomu. Myślę, że w takim zestawieniu wyjdzie Real. Sprawdziło się w poprzednim spotkaniu z Sevillą, lecz w tamtym meczu Kaka zastąpił Ozila. Uważam, że mogło być to celowe posunięcie Mourinho. Ozil gra bardzo, gdy jest wystawiany prze Portugalczyka w 1. składzie. Bardzo często asysuje. W styczniu ma ich cztery w osmiu meczach. Niemiec śmietnie spisuje się w grze z kontry. Razem z Cristiano Ronaldo tworzy doskonały duet. Ronaldo jest w genialnej formie od początku roku. W lidze odrobił stratę do Messiego pod względem strzelonych goli. W tej klasyfiakcji wyprzedził Kolumcijczyka Falcao. W dwóch ostatnich meczach ligowym na własnym stadionie zdołał ustrzelić 6 goli.
Dzisiaj nie sądzę, że strzli 3 bramki. W ostatnich tygodniach Portugalczyk zmagał sięz drobną kontuzją nogi. Jednak dzisiaj będzie do dyspozycji Jose Mourinho. W ataku będzie grał Gonzalo Higuian. KArim benzema zajmie miejsce kontuzjowanego Angela Di Marii na prawym skrzydle.
Drużyna Czerwonych Diabłów posiada również bardzo dobrych zawodników w ataku. Van Persi(Van Perfect) jest w doskonałej formie od początku sezonu. Holender z dziewiętnastowa trafieniami plasuje się na pierwszym miejscu w klasyfikacji najlepszych strzelców ligi angielskiej. Wsparciem dla Van Persiego będzie Wayne Ronney .W ostatnich meczach Anglik spisuje się kapitalnie. Wayne strzelił cztery bramki w czterech ostatnich meczach. Niewiadomą jest kto będzie grał na pozostałych pozycjach, ponieważ Welbeck , Nani i Valecia prezentują w ostnich meczach wyrówany poziom. Sir Alex Ferguson na ławce rezerwowych ma fantastycznego Meksykanina. Javier Hernández w roli tzw. Jokera spisuje się rewelacyjnie. Jest pewnym punktem swojego zespołu również, gdy gra w podstawowym składzie. Wsparciem oczywieście zespołowi daje weteran Giggs oraz Brazylijczyk Anderson.
Drugim argumentem przemawiającym za tym typem jest niestabilna forma obu drużyn w obronie. Wielkim osłabieniem w Realu jest brak Ikera Casillasa. Drugi bramkarz Realu Adan jest wg. mnie bardzo marnych bramkarzem. Gospodarzem musieli z powodu kontuzji ręki Hiszpana sprowadzić do zespołu bramkarza. Diego Lopez od pierwszego spotkania spisuje się przyzwoicie w bramce Realu. Jest znacznie leprzym zawodnikiem od Adana. De gea w bramce Manchesteru United ma pewne miejsce.
Oba zespoły nie prezentują się dobrze w obronie. W ostatnich tygodniach jest wiele kontuzji. ANi Real, ani MAnchester nie mogą grać ciągle w tym samym zestawieniu. Po przerwie do Realu wraca Pepe.W Manchesterze najpewniejszą opcją wydawał by się doświadczony duet Fedrinand, Vidic, lecz nie zawsze są oni zdrowi. Znacznie lepiej wyglądają boki w United. Brazylijczyk gra bardzo dobrze, ale Evra gra po prostu kapitalnie. Francuz pomaga również swojej drużynie w ataku. Pomimo niskiego wzrostu, przy stałych fragmentach spisuje się kapitalnie. Nie mam pojęcia w jakim zestawieniu w obronie wyjdzie Real.

W tym meczu nie widzę innej opcji. Oba zespoły mają fantastycznych piłkarzy w ataku i niestabilne obrony.

Kupon #25
⚽FC Real Madryt - Manchester United Typ: Obie strzelą gola?TAK@ 1.55✅ 1:1
AKO KURS@ 1.55 STS
STAWKA 15.00
ZYSK
+5.46

Otrzymane punkty reputacji: +6
sportowiec2012 14

sportowiec2012

Użytkownik
Kupon #26

⚽ Manchester United - Real Madryt Typ: Obie strzelą bramkę? TAK ✅ 1:2
⚽ Borussia Dortmund - Szachtar Donieck Typ: 1.drużyna strzeli? TAK ✅ 3:0
AKO KURS@ 1.65 STS
STAWKA 7.60
ZYSK
+3.44

Kupon zagrałem teraz, ponieważ bardzo prawdopodobne spadki kursu na mecz Manchester - United. Postaram się jutro napisać parę słów o obu spotkaniach.

Nie udało mi się napisać analizy, ale najważniejsze, że kupon wszedł.:]

sportowiec2012 14

sportowiec2012

Użytkownik
Manchester United - Manchester City
Typ: Obie drużyny strzelą? TAK@ 1,57 STS
✅ 1:2​
Dzisiaj o 21:00 odbędzie się ostatnie spotkanie 32. kolejii Premier League. Na przeciw siebie staną dwa zespoły z Manchesteru. Mecz derbowy zapowiada się bardzo interesująco. W pierwszym spotkaniu tych zespołów United zwyciężyło po golu Van Persiego w ostnich minutach meczu 3:2. Uważam, że i w dzisiejszym meczu może paść podobna ilość bramek.
Sprawa tytułu mistrzowskiego jest już teoretycznie rozstrzygnięta. Drużyna Alexa Fergusona po trzydziestu spotkaniach ma na swoim koncie 77 punktów. Drużyna Roberto Manciniego ma na swioim koncie o piętnaście punktów mniej po rozegraniu takiej samej ilości spotkań. Mało prawdopodobne, że Manchester United roztrwonini taką przewagę. Mogłoby się wydawać, że dzisiejsze spotkanie nie ma wielkiego znaczenia, lecz jest to spotkanie derbowe i ma ono szczególne znaczenie.
Obie drużyny odpadły bardzo wcześnie z europejskich pucharach. United odpadli w 1/8 Ligi mistrzów z Realem Madryt. Natomiast City nie zdołali nawet wyjść z grupy tych rozgrywek.Goście dzisiejszego spotkania rywalizują jeszcze w rozgrywkach o Puchar Anglii. Już w niedzielę zmierzą się z Chelsea Londyn, która wyeliminowała w poprzednim etapie... Manchester United.Wg. mnie Machesterowi City bardziej zależy na tych rozgrywkach, gdyż mają tam spore szanse na zwyciestwo. Nie ma jednak mowy, że przejdą obok dzisiejszego spotkania.
Przewidywalne składy:
Manchester United: De Gea - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Jones, Carrick, Valencia, Rooney, Welbeck - Van Persie
Manchester City: Hart - Zabaleta, Kompany, Nastasić, Clichy - Barry, Toure, Milner, Tevez, Silva - Aguero
Obie ekipy przed spotkaniem derbowym nie są bardzo osłabione kadrowo. W drużynie gospodarzy na pewno nie wystąpi Darren Fletcher, który nie zagra już do końca sezonu. Gotowi na dzisiejsze spotkanie powinni być Rafael da Silva, Nemanja Vidic, Wayne Rooney, Jonny Evans i Paul Scholes. Trzej pierwsi powinni wyjść w podstwowej jedenastce. Goście osłabieni będą brakiem Maicona i Richarsa.
W bardzo dobrej dyspozycji znajdują się obaj bramkarze. David de Gea nabrał znaczej pewności siebie. Joe Hart w ostatnim czasie znajduje się w niezłej formie.Oba zespoły w obronie wychodzą w najsilniejszych składach w obronie. Wątpie, że Alex Ferguson zaskoczy jakimś innym zestawieniem niż przedstawione powyżej. Doświadczonie Serba i Anglika jest najlepszym rozwiązaniem. Ferguson pamięta co rok temu zrobił Jones w meczu z City. Rafael powraca po lekkim urazie, którego nabawił się w meczu z Sunderlandem. Evra przeżywa niesamowity sezon. Zdobył kilka ważnych goli (np. mecz z Liverpoolem na 2:1). Dobrze odnajduje się przy stałych fragmentach. Pomiomo niskiego wzrostu strzelił kilka goli głową. City ma problem z obroną. Trener gości próbuje grać czasami nawet trójką obrońców. Najpewniejszym ogniwem w obronie wydaje siię być Zabaleta. Kompany pomimo świetnych warunków fizycznych na obrońce popełnia czasami błędy. Nastasiciowi brak jeszcze trochę doświadczenia. Gael Clichy poprawnie spisuje się w obronie.
W pomocy uważam, że City może mieć lekką przewagę. W united o ile Carrick gra bardzo dobrze to z drugim pomocnikiem w środku jest problem. Cleverley i Anderson nie prezentują super formy, a Giggs i Scholes nie będą biegać 90 minut. Miejmy nadzieję, że Jones da radę dzisiaj. Kto zagra na skrzydłach? Miejmy nadzieję, że Nani i Welbeck. A może Young?. W ogóle nie przekonuje Valencia. Wg. mnie gra on bardzo przeciętnie. W środku zapene zagra Rooney i miejmy nadzieję, że da radę zagrać cały mecz, ponieważ gra on dobrze zarówno w ataku, jak i w obronie. Niepokojące jest to, żę strzela tak mało goli. Defensyfni pomocnicy w City (Barry i Kompany) dobrze się prezentuje. Na skrzydłach dobrze radzi sobie Milner oraz David Silva, który wg. jest najlepszym zawodnikiem Obywateli. W środku zapewnie zagra Tevez, któy będzie bardzo ofensywnie ustawiony.
Pojedynek w napadzie jest bardzo wyrównany z lekką przewagą dla Van Persiego. Miejmy nadzieję, że Holender powróci do genialnej formy z pierszej części sezonu. Mam nadzieję, że dzisiaj strzeli bramkę. Bardzo mu to pomoże. W meczu z Sunderlandem grał dobrze. Sytuację, po której padł gol wybracował, lecz bramkę uznano jako samobóczą. Walka o tytuł króla strzelćów trwa. Suarez ma przewagę 3 bramek. O tytule króla strzelćow może już pomarzyć Argentyńczyk z MAnchesteru City. Aguerro ,w porównanniu z poprzednim sezonem, bardzo obniżył loty. W chwili obecnej ma zaledwie 9 bramek. Wyprzedzajągo Tevez i Dzeko. Nie mam pojęcia co się stało z Argentyńczykiem w tym sezonie.
Statystyka przemawia za typem. Obie ekipy lubią postrzelą i mam nadzieję, że dzisiaj zobaczymy sporo bramek.

Kupon #27
⚽Manchester United - Manchester City Typ: Obie strzelą bramkę? TAK@ 1,57✅ 1:2
SOLO KURS@ 1,57 STS
STAWKA 2,36
ZYSK
+ 0,90

sportowiec2012 14

sportowiec2012

Użytkownik
Statystyki za marzec
Podane kupony: 26
Trafione kupony: 16
Zwroty: 0
Zainwestowane: 185,27 j
Wygrane: 205,31 j
Zysk: + 20,4 j
Piłka nożna: 35/42
Siatkówka: 17/20
Biathlon: 1/1
Skoki narciarskie: 2/4
Piłka ręczna 1/1
Boks: 1/1
Tenis: 0/1
Stan konta: 70,04 zł
Zauważyłem, że wkradł się błąd w statystykach za marzec. Zysk na czysto wynosi 20,04, a nie 20,4.
Borussia Dortmund - Malaga CF
Typ: Borussia Dortmund awans@ 1,35 STS​
✅ 0:0,3:2​
Nie sądzę, że dzisiaj będziemy świadkiem niespodzianki w tym meczu. Borussia, według mnie, znacznie silniejsza. Kurs mierny, ale spróbuje zagrać.
Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Felipe Santana, Schmelzer - Gündogan, Kehl - Reus, M. Götze, Großkreutz - Lewandowski
Malaga: Willy - Jesus Gamez, Demichelis, Lugano, Antunes - Toulalan, Camacho - Joaquin, Julio Baptista, Isco - Saviola

Kupon # 28
⚽Borussia Dortmund - Malaga CF Typ: Borussia Dortmund awans@ 1,35✅ 0:0,3:2
SOLO KURS@ 1,35 STS
STAWKA 3,00
ZYSK
+0,56

sportowiec2012 14

sportowiec2012

Użytkownik
Kupon #29
????Belgia - Polska Typ: Polska @ 1,12✅ 1:3
:siata:Polska - Finlandia Typ: Polska @ 1,05 ✅ 3:0