sportowiec2012
Użytkownik
Sport to moje hobby. Interesuje się nim od urodzenia. Zakładami zainteresowałem się parę lat temu, ale nie prowadziłem statystyk. Postanowiłem to zmienić. Od pewnego czasu zacząłem przeglądać forum.
Jestem również kibicem. Moim ulubionym zespołem jest Manchester United, a Premiership uważam za najlepszą ligę na świecie.
Nowy rok jest dobrą okazją na zmiany. Dla mnie jest to okazja dla uporządkowanaia gry. Po 20 kuponach zanotowałem minimalny zysk. Dokonałem wpłaty w wysokości pięćdziesięciu złotych. Postaram się z mojej gry jakiś zysk. Myślę, że właściwe będzie ustalenie sobie pewnych zasad.
Dyscypliny, które warto grać:
Piłka nożna liga angielska(Premiership), liga belgijska (Jupiler League), liga hiszpańska (Primera Division),liga holenderska (Eredivisie), liga niemiecka(Bundesliga), Liga Mistrzów, Liga Europejska
Siatkówka liga polska (Plus liga,Orlen liga), liga włoska(Serie A1), Liga
mistrzów kobiet i mężczyzn
Tenis ATP
Formuła 1
Skoki narciarskie mężczyzn
Biathlon
Piłka ręczna mężczyzn
Biegi narciarskie
Dyscypliny, które nie warto grać:
Piłka nożna liga polska(T-mobile Ekstraklasa, 1. liga), liga francuska( Ligue 1), liga włoska( Serie a), niższe ligi, rozgrywki kobiet, mecze towarzyskie klubów i reprezentacji, mecze Reprezentacji Polski
Hokej na lodzie
Tenis WTA
Koszykówka
Snooker
Dyscypliny z udziałem kobiet
Futsal
Football Amerykański
Rugby
Unihokej
Bandy
Lotki
Narciarstwo alpejskie
Zasady
1. Analiza przede wszystkim.
2. Kupon nie musi być codziennie, ponieważ oferta jest uboga.
3. Grać własne typy.
4. Lepiej obstawiać gospodarzy niż gości.
5. Nie grać tzw."taśm".
6. Nie grać po pijaku.
7. Nie grać "żeby się odkuć".
8. Nie grać nieznanych lig.
9. Nigdy nie grać zakładów na ilość gemów w meczu (tenis).
10.Nie grać zakładów losowych.
Są to tylko moje przemyślenia.
Cel: zysk
Bardzo proszę o komentarze co sądzicie o moich typach. Zapraszam do częstych odwiedzin . Mile widziane dodawanie punktów reputacji.
Jestem również kibicem. Moim ulubionym zespołem jest Manchester United, a Premiership uważam za najlepszą ligę na świecie.
Nowy rok jest dobrą okazją na zmiany. Dla mnie jest to okazja dla uporządkowanaia gry. Po 20 kuponach zanotowałem minimalny zysk. Dokonałem wpłaty w wysokości pięćdziesięciu złotych. Postaram się z mojej gry jakiś zysk. Myślę, że właściwe będzie ustalenie sobie pewnych zasad.
Dyscypliny, które warto grać:
Piłka nożna liga angielska(Premiership), liga belgijska (Jupiler League), liga hiszpańska (Primera Division),liga holenderska (Eredivisie), liga niemiecka(Bundesliga), Liga Mistrzów, Liga Europejska
Siatkówka liga polska (Plus liga,Orlen liga), liga włoska(Serie A1), Liga
mistrzów kobiet i mężczyzn
Tenis ATP
Formuła 1
Skoki narciarskie mężczyzn
Biathlon
Piłka ręczna mężczyzn
Biegi narciarskie
Dyscypliny, które nie warto grać:
Piłka nożna liga polska(T-mobile Ekstraklasa, 1. liga), liga francuska( Ligue 1), liga włoska( Serie a), niższe ligi, rozgrywki kobiet, mecze towarzyskie klubów i reprezentacji, mecze Reprezentacji Polski
Hokej na lodzie
Tenis WTA
Koszykówka
Snooker
Dyscypliny z udziałem kobiet
Futsal
Football Amerykański
Rugby
Unihokej
Bandy
Lotki
Narciarstwo alpejskie
Zasady
1. Analiza przede wszystkim.
2. Kupon nie musi być codziennie, ponieważ oferta jest uboga.
3. Grać własne typy.
4. Lepiej obstawiać gospodarzy niż gości.
5. Nie grać tzw."taśm".
6. Nie grać po pijaku.
7. Nie grać "żeby się odkuć".
8. Nie grać nieznanych lig.
9. Nigdy nie grać zakładów na ilość gemów w meczu (tenis).
10.Nie grać zakładów losowych.
Są to tylko moje przemyślenia.
Cel: zysk
Bardzo proszę o komentarze co sądzicie o moich typach. Zapraszam do częstych odwiedzin . Mile widziane dodawanie punktów reputacji.