>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Obserwacja i wyciąganie wniosków kluczem do sukcesu :)

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Witam wszystkich forumowiczów! ;)

Od jakiegoś czasu przeglądam tę stronę, sporo już tutaj widziałem, więc postanowiłem w końcu założyć własny temat.

Mój staż gry w zakładach bukmacherskich oscyluje w granicach 10 (ależ zleciało!) lat, z tym, że w miarę profesjonalnie podszedłem do zagadnienia od roku 2009.

Zdecydowałem się na dołączenie do zabawy, gdyż ostatnimi czasy całkiem nieźle mi się wiedzie, trafiłem mnóstwo bardzo ciekawych kuponów i typów, a jeżeli szczęście mnie nie opuści to powinni mieć wszyscy z tego tematu dużo pożytku.

Do rzeczy:
Moim nadrzędnym celem na najbliższy okres, jest odrobienie 400-złotowej straty, którą zanotowałem od początku przygody z zakładami. Gram tylko single, duble, oraz kupony do trzech zdarzeń, min. AKO jaki powinien osiągać każdy kupon to 2. Dyscypliny leżące w kręgu moich zainteresowań to piłka nożna i tenis. Do każdego spotkania w miarę możliwości postaram się dodać własne spostrzeżenia i uwagi, jeżeli takowych nie będzie, to znaczy, że uznałem je za zbędne :razz: Czekam również na wasze komentarze odnośnie mojej gry. Zaczynamy zabawę! Życzcie mi powodzenia! :cool:

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Na dzisiaj przygotowałem dwa kupony. Wszystkie kursy i zdarzenia pochodzą od bukmachera tobet.

1. Polska - Włochy , godz. 20:45.

Typ: 1x ⛔
Kurs: 1.57

Włosi przyjechali znacznie osłabieni szczególnie w linii ofensywnej. Brak Cassano, Rossiego i Giovinco zdecydowanie zmniejsza ich możliwości w formacji ataku, co może okazać się decydujące w dzisiejszym meczu. Squadra Azzura co prawda bez większych problemów wygrała swoją grupę eliminacyjną do przyszłorocznych ME, ale przeciwnicy swoją klasą na kolana nie powalali. Uważam zatem, iż podopieczni Franza Smudy mają spore szanse, i będą zmotywowani, aby pierwszy mecz reprezentacji na nowym stadionie we Wrocławiu był dla nas zwycięski.

Burkina Faso - Mali , godz. 17:00

Typ: LB under 2,5 ✅
Kurs: 1.6

AKO: 2,51
Stawka: 20 PLN ⛔
Do wygrania: 30 PLN

2. Bośnia i Hercegowina - Portugalia, godz. 20:00

Typ: 1x ✅
Kurs: 1.62

Czechy - Czarnogóra, godz. 20:15

Typ: 1x ✅
Kurs: 1.16

Turcja - Chorwacja, godz. 20:05

Typ: Turcja over 0.5 gola ⛔
Kurs: 1.30

AKO: 2,44
Stawka: 15 PLN ⛔
Do Wygrania: 20 PLN

Bilans: - 40

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
No cóż, nie poszło, zawiedli zwłaszcza Turcy, ale tak to już bywa. Nie zrażam się i próbuję dalej, tym bardziej, że zazwyczaj po okresie posuchy nadchodzą wygrane ????

Na dzisiaj mamy zestaw:

1.
Jo-Wilfried Tsonga - John Isner Typ: 1 Kurs: 1.42
Philipp Petzschner - Jan Hernych Typ: 1 Kurs: 1.25
Roger Federer - Tomas Berdych Typ: 1 Kurs: 1.35

AKO: 2.40
Stawka: 15 PLN
Do wygrania: 20 PLN

2.
Anglia - Hiszpania Typ: LB under 2,5 Kurs: 1.77
Walia - Norwegia Typ: LB under 2,5 Kurs: 1.60

AKO: 2,83
Stawka: 10 PLN
Do wygrania: 18 PLN

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Reaktywacja
Witam po raz trzeci (bo do trzech razy sztuka). Dzisiaj nadchodzi wielka reaktywacja. Ostatnimi czasy osiągnąłem duuuuży plus - postanowiłem się zatem podzielić póki szczęście sprzyja ;) Wszystkie kursy
pochodzą od bukmachera tobet.

Na środowy wieczór z Ligą Mistrzów proponuję następujący kupon:
Barcelona - Valencia ✅
Typ: 2
Kurs: 2.45
Fantasy game, o którym pisałem w typach dnia http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-07-11-2012-sroda-83946-2.html#post3173501
Bayern - Lille ✅
Typ: 1/1 (HT/FT)
Kurs: 1.53
Biorę w ciemno. Bayern gra świetnie od początku rozgrywek, ale wpadka w Mińsku sprawia, że muszą teraz przekonująco wygrywać (brak zwycięstwa dzisiaj oraz porażka z Valencią mogą wyeliminować Bawarczyków). Lille z kolei już o nic nie walczy w Lidze Mistrzów. Fatalny początek sezonu sprawił, że Mistrz Francji jest już na przegranej pozycji. Gra się ostatnio nieco poprawiła, ale przyjezdni muszą skupić się na rozgrywkach ligowych, aby uratować resztę sezonu.
Juventus - Nordsjælland ✅
Typ: 1 (0:1)
Kurs: 1.40
Krótko - piłkarze Juve podrażnieni porażką ligową będą gryźć trawę, aby powetować sobie tę wpadkę. Poza tym - jest to ostatni dzwonek jeżeli Włosi poważnie myślą o wyjściu z grupy. Ten mecz po prostu trzeba wygrać, a wiele wskazuje na to, że więcej niż 1-bramkową różnicą.
1# Kupon: system 2z3
Zakład: 10 zł
Suma zakładu: 30 zł
Potencjalna wygrana: 93,21 zł ✅ ✅ ✅
No to zaczynamy od inwestycji w wysokości 30 zł. Powodzenia ;)
Edit: No i piękny zysk na początek, kto skorzystał niech się cieszy ???? Teraz jak przystało na wprawionych graczy wypłacamy 30 zł i gramy dalej za zarobione 60 zł.

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Statystyki będą uzupełniane co 10 kuponów. Od dłuższego czasu kieruje się zasadą maksymalnej stawki w wysokości 30 zł - co ciekawe od tego czasu właśnie uzbierałem 250 zł zysku.
Typy na Ligę Europejską (póki co na szybko, może później wstawię jakieś analizy):
FC Basel - Videoton ✅
Typ: 1
Kurs: 1.50
FK Partizan - Inter Mediolan ⛔
Typ: 1X
Kurs: 1.92
Bayer Leverkusen - Rapid Wiedeń ✅
Fenerbahce - AEL Limassol ✅
Kurs: 1.95
2# Kupon: system 2z4
Zakład: 5 zł
Potencjalna wygrana: 89,91 zł
Suma wygranych: 41,72 zł ✅
Do boju! ????
Edit:
Ad.1. Bazylea zdecydowanym faworytem, poza tym musi zdobyć 3 punkty jeżeli myśli o przedłużeniu swojej przygody w Lidze Europy.
Ad.2. Inter czeka ciężki wyjazd. Nerazzuri grają w tym sezonie znakomicie, a ostatnie zwycięstwo nad Juventusem na pewno znacznie zwiększyło ich morale. Taki obrót spraw w lidze stawia moim zdaniem nowe światło na cele ekipy z Mediolanu w tym sezonie. Świetna postawa w Serie A sprawia, że walka o Scudetto jest jak najbardziej realna i to będzie od tej chwili priorytetem. Będzie to zatem wspaniała okazja dla Partizana na rewanż za porażkę 1:0 na San Siro. Serbom znakomicie wiedzie się w lidze (bilans 10-0-1) i zdecydowanie stać ich na uzyskanie korzystnego rezultatu w dzisiejszym spotkaniu.
Ad.3. Nie zamierzam tutaj wiele pisać, postawiłem over 2 gole na mecz w Wiedniu i przez to oglądałem fragment meczu z ciekawości. Rapid oprócz koloru koszulek niczym nie różnił się od najsłabszych drużyn z Ekstraklasy, a w na tle solidnego Bayeru widoczna była ogromna przepaść między drużynami. Porażka 0:4 nie była dziełem przypadku, a Bayer nawet na stojąco powinien zgarnąć dzisiaj łatwe punkty.
Ad.4. Cypryjczycy fatalnie w Pucharach, porażka aż 5:1 z Marsylią we Francji stanowi tego niezbity dowód. Wygrywając ekipa z Turcji może znacznie przybliżyć się do awansu i powinni skorzystać z tej okazji.

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dzisiaj bez rozpisywania się i skomplikowanych analiz. Opis meczu QPR można znaleźć w moim poście w typach dnia, Zawiszę i Cracovię pobrałem od typerów z działu, przy pozostałych opcjach decydowały różne przesłanki.
Real Madryt - Athletic Bilbao ✅
Kurs: 1.42
Cracovia - Miedź Legnica Zwr ot
Typ:
1 (DNB)
Kurs:
1.45
Zawisza Bydgoszcz - Polonia Bytom ✅
Kurs: 1.53
Queens Park Rangers - Southampton ⛔ ????
Kurs: 1.91
Hamburger SV - FSV Mainz ✅
Typ: 1 (DNB)
Kurs: 1.72
Bayern Monachium - Borussia Dortmund (fantasy matchup) ✅
Typ: 2 (Drużyna Borussii strzeli więcej goli w tej kolejce)
Kurs: 2.05
3# Kupon: System 3z6
Zakład: 1,5 zł
Potencjalna wygrana: 140,59 zł
Suma wygranych: 53,12 zł ✅ ✅ ✅

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Galatasaray - Manchester United ✅
Kurs: 1.90
Manchester przylatuje do Turcji w praktycznie rezerwowym składzie. Galata u siebie jest niezwykle groźnym zespołem, który mógłby sprawić kłopoty ManU nawet w nasilniejszym zestawieniu. Turcy pragną awansować, nie mogą pozwolić sobie zatem na wpadkę w tym meczu. Przyjezdni podejdą do tego meczu z rezerwą, mając zapewnione 1. miejsce w grupie.
Benfica - Celtic ✅
Kurs: 1.47
Celtic sprawił dwie niespodzianki i zainkasował dwa zwycięstwa. Nieoczekiwanie Szkoci są bardzo bliscy awansu do 1/16 Finału Ligi Mistrzów. Przed startem rozgrywek obok Barcelony głównym faworytem była Benfica, a takiego scenariusza jaki teraz obserwujemy chyba nikt nie przewidywał. Portgualczycy na pewno będą walczyć do końca, a faktem jest, że przewyższają gości niemal w każdym elemencie piłkarskiego rzemiosła. Walka o 2. miejsce w grupie będzie zacięta do samego końca!
Valencia - Bayern Monachium ✅
Typ: BTS
Kurs: 1.63
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-20-11-2012-wtorek-84496.html#post3201802
BATE - Lille ⛔
Kurs: 1.45
BATE sensacyjnie na 3. miejscu w grupie F. Ma jeszcze szanse na zajęcie 2. lokaty, a do tego niezbędne jest zwycięstwo z mistrzem Francji. Typ stawiałem wczoraj, nie wiedząc jeszcze o absencjach Lille. Teraz kursy poleciały mocno w dół. Na szczęście szybko pobrałem.
4# Kupon: System 2z4
Potencjalna wygrana: 41.44 zł ✅✅✅

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Uwaga, uwaga! Kupon fantazja na dzisiaj:

AC Milan - Juventus ✅
Typ: Over 5.5 kartek
Kurs: 1.68

Chelsea - Manchester City ⛔
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1.65

Tuluza - Lyon ✅
Kurs: 1.70

Athletic - Deportivo ⛔
Typ: Athletic over 1.5

Freiburg - Stuttgart ✅
Typ: over 2.5
Kurs: 1.70

PSV - Vitesse ⛔
Kurs: 1.40

5# Kupon: System 4z6
Zakład: 2 zł
Potencjalna wygrana: 203.81

Bez analiz i kombinowania. Zupełny spontan. Część typów zaczerpnięta z działów, reszta to własne przemyślenia. Jedyny opis spotkania to Milan - Juventus http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-25-11-2012-niedziela-84711.html#post3211770
Powodzenia ;)

// Tak jak myślałem, to było głupie posunięcie, które popsuje nieco statystyki, ale zabawa to zabawa :p teraz wracam do poważnej gry i dalszego skubania buka.

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dzisiaj próbujemy 2 akumulatory. Zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieję na odrobienie tej bezsensownej straty z ostatniego kuponu :p

Tottenham - Liverpool ✅
Kurs: 2.45

Valencia - UD Llagostera ✅
Kurs: 1.20

6# Kupon: AKO 2.94
Stawka: 10 zł
Wygrana: 29.40 zł ✅ ✅ ✅

Swansea - West Brom
Werder - Bayer
Borussia - Wolfsburg
Freiburg - Bayern

Typ: Powyżej 1.5 gola ✅

7# Kupon: AKO 1.98
Stawka: 15 zł
Wygrana: 29.75 zł ✅ ✅ ✅

Let&#39;s try this. Powodzenia ;)

// No i straty odrobione z niewielką nawiązką nawet, kto skorzystał ten rad ????

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Bayern - Borussia ⛔
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.60

Wisła Kraków - Górnik Zabrze ⛔
Kurs: 1.72

Valencia - Sociedad ⛔
Kurs: 1.65

West Bromwich - Stoke City ⛔
Typ: X
Kurs:
3.20

8# Kupon: System 2 z 4
Wygrana: - 30 zł ⛔

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Trochę przysnąłem, zapominając o dzisiejszej Lidze Mistrzów. Zatem krótko i bez rozpisywania się:

Olympiakos - Arsenal ✅
Kurs: 1.51

AC Milan - Zenit St. Petersburg ✅
Typ: Milan poniżej 1.5 gola
Kurs: 1.50

Real Madryt - Ajax Amsterdam ✅
Kurs: 1.73

9# Kupon: AKO 3.92
Stawka: 20 zł
Wygrana: 78.40 zł ✅ ✅ ✅