M 0 mmarcin Użytkownik Wrzesień 30, 2009 #1 Czy mozna gdzies na stronie sprawdzic jaka kwota juz obrocilismy? (poza historia zakladow)
29K al_capone Gangster Wrzesień 30, 2009 #2 Nie ma takiej możliwości. Ewentualnie mozesz pisać do supportu o taką informacje
M 0 mmarcin Użytkownik Październik 1, 2009 #3 A zablokuja mi konto jak zaloze u siebie cale konto a bede obstawial u dziewczyny i u siebie w domu? Przeciez IP moze byc zmienne.
A zablokuja mi konto jak zaloze u siebie cale konto a bede obstawial u dziewczyny i u siebie w domu? Przeciez IP moze byc zmienne.
K 1,2K kukla Forum VIP Październik 1, 2009 #4 A zablokuja mi konto jak zaloze u siebie cale konto a bede obstawial u dziewczyny i u siebie w domu? Przeciez IP moze byc zmienne. Kliknij aby rozwinąć... a jak się zakłada pół konta ????? możesz się logować z więcej niż jednego komputera - nie będzie problemów
A zablokuja mi konto jak zaloze u siebie cale konto a bede obstawial u dziewczyny i u siebie w domu? Przeciez IP moze byc zmienne. Kliknij aby rozwinąć... a jak się zakłada pół konta ????? możesz się logować z więcej niż jednego komputera - nie będzie problemów