M 10 meec Użytkownik Marzec 25, 2011 #1 Witam. Mam pytanie. Czy wpłacając dany depozyt trzeba go obrócić zawsze przy kolejnej wpłacie ? Jak to wygląda w praktyce ?
Witam. Mam pytanie. Czy wpłacając dany depozyt trzeba go obrócić zawsze przy kolejnej wpłacie ? Jak to wygląda w praktyce ?
A 1 anbarkh Użytkownik Marzec 25, 2011 #2 depozyt nie, ale jak dostaniesz bonus od buka to musisz nim obrocic przynajmniej 3 razy (chyba)
M 10 meec Użytkownik Marzec 25, 2011 #3 No właśnie się mylisz. W ecpekcie podobno jest tak że przy wpłacie depozytu trzeba go obrócić minimum 1 raz z tego co wiem ale nie jestem pewien. O bonus nie pytam.
No właśnie się mylisz. W ecpekcie podobno jest tak że przy wpłacie depozytu trzeba go obrócić minimum 1 raz z tego co wiem ale nie jestem pewien. O bonus nie pytam.
M 10 meec Użytkownik Marzec 25, 2011 #5 Dowiedziałem się że przy dokonaniu depozytu za każdym razem trzeba go obrócić jednokrotnie
3 kris11 Użytkownik Październik 20, 2011 #6 można nie obracać ale pobierają opłate 3% od wypłaty . Można gdzieś sprawdzić ile zostało do obrócenia aby otrzymać bonus?
można nie obracać ale pobierają opłate 3% od wypłaty . Można gdzieś sprawdzić ile zostało do obrócenia aby otrzymać bonus?