>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obrót bonusu

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Witam
Wpłaciłem w tobet 400zł otrzymalem bonus 30 % tylko nie czytajac regulaminu musze teraz obrocic 1200zł ... treblem z min kursem 1,8 przy 3 meczach minimum ... Obecnie mam 1200zł ...
Co proponujecie aby to w miare szybko obrocic ?
Ogolnie tyle ugrałem na live po kursach gdzies 1,1 do 1,3 ( np wczoraj benzema schodził kurs był 1,3 i 200zł wpadło ???? )
Mysle nad
I . Czekac na mecz chelsea - MU i zagrac all na x2 ????
II . zagrac 3 mecze z kursami 1,1-1,3 za full
III . stawiac kupony za 100-200zł z 2-3 typami
Jakie macie propozycje ? Chcialbym to tak po swietach wyplacic gdzies 27 grudzien

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Po pierwsze to się nigdzie nie śpiesz. Bo szybciej wtopisz niż Ci się wydaje.
I . Czekac na mecz chelsea - MU i zagrac all na x2
Nie wiadomo kiedy będzie mecz. Jeden mecz MU już przełożyli na 23 stycznia chyba to ten będzie jeszcze później pewnie.
Jakie macie propozycje ? Chcialbym to tak po swietach wyplacic gdzies 27 grudzien
Poszukaj na forum. Głównie w dziale VIP. Jest dużo dobrych typerów z którymi bez problemu obrócisz bonusem. Nie podpalaj się zbyt i dasz radę. Elo

D 16

djorkaef

Użytkownik
Przede wszystkim pamiętaj że masz zagrać 3 zdarzenia na kuponie po kursie przynajmniej 1,1.(Ogólny 1,8)
Pozostało Ci 7 dni musisz zagrać za 1200 zł, proponuję zagrać 3 kupony dziennie po 3 mecze. Graj kolejny kupon dopiero jak zostanie rozliczony poprzedni.Zacznij od 50 zł,jezeli trafisz graj 50 nadal, jak nie trafisz to zwiększaj o 10 zł stawkę, w przypadku trafienia kuponu zmniejszaj 10zł.
Powinieneś się wyrobić do 27 bez większych strat.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Przede wszystkim pamiętaj że masz zagrać 3 zdarzenia na kuponie po kursie przynajmniej 1,1.(Ogólny 1,8)

Pozostało Ci 7 dni musisz zagrać za 1200 zł, proponuję zagrać 3 kupony dziennie po 3 mecze. Graj kolejny kupon dopiero jak zostanie rozliczony poprzedni.Zacznij od 50 zł,jezeli trafisz graj 50 nadal, jak nie trafisz to zwiększaj o 10 zł stawkę, w przypadku trafienia kuponu zmniejszaj 10zł.
Powinieneś się wyrobić do 27 bez większych strat.
ekhm ... terminu nie mam tylko chcialbym po swietach to wyplacic ... teraz przez 2 dni prawie nic nie ma tylko raz francuska a potem w swieta angielska

Napisz do nich żeby ci anulowali bonus. Jak zadziała to zostanie ci jakieś 1000 pln dla siebie
nie anuluja bonusu ... tobet jest tak zje... ze anulowanie bonusów jest bezsensu niestety . Wiecej na tym strace niz zyskam

dowiedziałem sie ciekawej rzeczy chociaz nie wiem czy pani z czatu ma o tym pojecie : po upływu 60dni jezeli nie obroce bonusu odbieraja mi go i normalnie moge wyplacic kase ... plus nie musze obracac minus czekac 2 miechy

OK temat do zamkniecia ... zdziwiło mnie ze mozna anulowac bonus i normalnie wyplacic kase ... 120 odejmna a 1k swoje ????

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Niestety ponawiam temat ... tam support jest na poziomie polskiego rządu jeden mówi tak drugi siak a jak się zgadają to wychodzi na minus dla mnie ... Musze czekac 60dni albo obrocic bonus . Z racji ze mam tam 2k to wole to w jakis sposob obrocic tylko musialbym prosic o pomoc . Przypominam mam jeszcze 1200zł do postawienia za min 1,8 kurs trebla min kurs jednego meczu 1.10

wincent 150

wincent

Użytkownik
Niestety ponawiam temat ... tam support jest na poziomie polskiego rządu jeden mówi tak drugi siak a jak się zgadają to wychodzi na minus dla mnie ... Musze czekac 60dni albo obrocic bonus . Z racji ze mam tam 2k to wole to w jakis sposob obrocic tylko musialbym prosic o pomoc . Przypominam mam jeszcze 1200zł do postawienia za min 1,8 kurs trebla min kurs jednego meczu 1.10
Rada - poczekaj. Wyjdziesz na tym lepiej. Jak się będziesz podpalał to wszystko zostanie dla tobetu i tyle...

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
przedwczoraj wtopa na MU ... dałem za 250zł bylo do wyciagniecia 700 ponad . Teraz mam jeszcze do obstawienia jakos za 800zł a na koncie ponad 1,5k

merengue 2,3K

merengue

Użytkownik
Jeśli mam być szczera, to na czas obrotów większą sumą pieniędzy zrezygnowałabym z obstawiania skorumpowanej ligi angielskiej (chyba, że zdasz się na jakiś Super Vipów z forum) i zainteresowałabym się sportami zimowymi - przy zakładach &quot;czy dany zawodnik znajdzie się na podium&quot; oraz H2H można dokonać całkiem spokojnego i bezstresowego obrotu bonusem przy wymaganym kursie...

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Jeśli mam być szczera, to na czas obrotów większą sumą pieniędzy zrezygnowałabym z obstawiania skorumpowanej ligi angielskiej (chyba, że zdasz się na jakiś Super Vipów z forum) i zainteresowałabym się sportami zimowymi - przy zakładach &quot;czy dany zawodnik znajdzie się na podium&quot; oraz H2H można dokonać całkiem spokojnego i bezstresowego obrotu bonusem przy wymaganym kursie...
zimowe są lotto szczególnie skoki ... biathlon meski tez ostatnio niespodzianki jedynie mozna justyne obstawic . Angielska skorumpowana ? eh ... lvp słaby , arsenal niespodzianka , MU pech przy błędzie sędziego . H2H to tylko przy niskich stawkach bo nigdy nic nie wiadomo

merengue 2,3K

merengue

Użytkownik
zimowe są lotto szczególnie skoki ... biathlon meski tez ostatnio niespodzianki jedynie mozna justyne obstawic . Angielska skorumpowana ? eh ... lvp słaby , arsenal niespodzianka , MU pech przy błędzie sędziego . H2H to tylko przy niskich stawkach bo nigdy nic nie wiadomo
Ale skoczkowie narciarscy nie są przynajmniej sponsorowani przez bukmacherów... ;) dlatego też już dawno przestałam wierzyć w nieszczęśliwe zbiegi okoliczności w lidze angielskiej. A skokami interesuję się od piątego roku życia więc znam się na nich jak mało kto. :grin:

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
widać , że myślisz jeszcze jako początkujący ;) nigdzie nie znajdziesz pewnych typów , czy pewnych dziedzin do obstawiania , w sporcie zawsze były niespodzianki i będą ( czy jak kto woli ustawki) grunt to znaleźć dla siebie najbardziej korzystny sposób gry i grać nim. Na forum tyle było testowanych systemów że głowa mała. Dla ułatwienia łap ,czytaj i wygrywaj ????

http://forum.bukmacherskie.com/f18/

Do góry Bottom