>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obrót bonusami oraz weryfikacja

P 0

ppartnerskie

Użytkownik
&lt;HR style=&quot;BACKGROUND-COLOR: #d1d1e1; COLOR: #d1d1e1&quot; SIZE=1&gt;Witam,
Piszę tutaj, bo nigdzie konkretnie nie pisało. Szukam bukmachera, który ma bonusy conajmniej 200zł, ale z najszybszymi obrotami bonusami (takim był Bet365, lecz konieczna jest tam weryfikacja). Obroty, które są np. raz przy niskim ako. Najważniejsze jest także, aby weryfikacja nie była konieczna, jak w przypadku Bet365 i oczywiście, ayb były możliwe wpłaty i wypłaty przez Moneybookers.
Za każdą odpowowiedź serdecznie dziękuję.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Poczekaj aż skończysz 18 lat... Wymagania duże, sam nie kojarzę, aby jakiś buk dawał bonus bez późniejszej weryfikacji. W ogóle to chyba tylko bah nie chciał ode mnie dokumentów, ale czy tam jest obecnie jakiś bonus to nie mam pojęcia. Jednak radzę najpierw spełnić pierwszy warunek...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Win1988 dobrze Ci radzi,,, A jeśli już chcesz grać, to graj u naziemnych, tam rzadko chcą dowód.
Czas na czekanie na robienie dowodu ? Więcej czasu trwa rozliczanie kuponu czasem

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jeśli skorzystasz z bonusu to większość bukmacherów będzie chciała Cię zweryfikować.

Bonusu z jednokrotnym obrotem nie znajdziesz nigdzie.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Czy była to jakaś indywidualna &#39;premia&#39; za spory obrót lub zachęta do gry po przerwie? Bo chyba nie o takie coś autorowi chodziło ;)

S 9

sebek2301

Użytkownik
A ja zapytam, 1) jakie znacie firmy bukmacherskie dające bonus 100% od pierwszej wplaty, badz jakis freebet ( ale taki ,ze nie trzeba go potem obracac, jak np. BETCLIC ) oprocz BET365 ( imo najlepszy bukmacher), BWIN ( najgorszy nie polecam, zamkneli mi konto, jak ju dokonalem obrotu za 1000zł)
2) jakie buki dają bonusy dla starych graczy?

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
A ja zapytam, 1) jakie znacie firmy bukmacherskie dające bonus 100% od pierwszej wplaty, badz jakis freebet ( ale taki ,ze nie trzeba go potem obracac, jak np. BETCLIC ) oprocz BET365 ( imo najlepszy bukmacher), BWIN ( najgorszy nie polecam, zamkneli mi konto, jak ju dokonalem obrotu za 1000zł)
2) jakie buki dają bonusy dla starych graczy?
1) expekt i betclick daje freebet bez obrotu po zwrocie, nikt wiecej
2) wiele bukow daje rozne bonusy, tobet czesto freebtey, konkurs obrotowy; sportingbet tez konkurs obrotowy. Na te pytania szukaj info w dziale wyzej.

P 164

piecosiem

Użytkownik
mnie jeszcze żaden buk nie weryfikował jak gram, a w bet365 to już obróciłem 2 bonusy po 200, jeden startowy i ten przez telefon, plus bonusy lojalnościowe

Do góry Bottom