>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obie drużyny NIE STRZELĄ

P 95

piotrek_

Forum VIP
Zauważyłem pewną prawidłowość co do typów obie strzelą bądź nie. Głównie chodzi o zakłady live. Zakłady mają na celu typowanie OBIE NIE STRZELĄ gdy w danym meczu minęła już 31min meczu, max 35min. Najczęściej gdy wynik widniał 0:0 rzadko się zdarzało, że obie drużyny strzelały bramkę. Proponuję drużyny z Ameryki Płd bądź też Płn oraz Azję Po dłuższej analizie i obserwacjach doszedłem do wniosku , że praktycznie to ma sens i w 17/20 meczów się udało. Kursy oscylują wtedy w granicach 1.35- 1.40 max 1.55-1.60 ( zależne od drużyny, ligi i bilansu bramkowego tych drużyn). Można samemu przez jakiś czas obserwować i skusić się bądź też nie na takie typowanie.
Podam w najbliższym czasie tutaj 2 inne systemy, które mi wpadły do głowy i są korzystne ale to w najbliższym czasie. Mianowicie chodzi o to by znaleźć 4 mecze w których liczba wygranych gospodarzy nie może przekroczyć 2. Czyli 2x win gospodarzy i 2x goście lub remis (czyli X2). Trzeba odpowiednio dobrać kursy przy czym stawki są te same. Najczęściej przy takich próbach korzystam z buków, które mają najlepszą ofertę na X2 oraz czystą 1.
Ale o tym już innym razem. Dziś już nie.

P 95

piotrek_

Forum VIP
tak jak kosa mówi. chodzi o to , że dopuszczalne jest, że po tej 31 bądź 35 min strzeli tylko jedna drużyna, nieważne ile.
Tak czy siak polecam wpierw symulację bez kasy i wirtualnie typować aby upewnić się, która liga będzie bardziej korzystniejsza do grania w ten sposób.

100icki 14

100icki

Użytkownik
Proponuję drużyny z Ameryki Płd bądź też Płn
Witam
Mam nadzieje ze nie polecasz tego sposobu grania w lidze meksykańskiej ????
Osobiście gram over - delikatnie - w tej lidze przed meczem i &quot;modle się&quot; by nie padł gol właśnie do 30-35 min meczu.
Dopiero w 30 min - przy stanie 0-0 - zaczynam na poważnie grać overy ????
i z reguły jestem na plusie ????
pozdrawiam

P 95

piotrek_

Forum VIP
Meksyk rzadko to racja. Częściej takie Chile , Peru . Coś z USA. Z Europy też jak najbardziej polecam ale tu jest bardzo dużo drużyn overowych. Wymagałoby to poszukanie tych lig i drużyn , które generalnie strzelają mało goli bez względu na jakiego rywala grają. Ewentualnie jeszcze mecze U21 i podobne , z oferty Bet365 , które często rozgrywają się w późnych godzinach nocnych.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Trochę odświeżę temat i zachęcam nieraz do skorzystania z grania typu OBIE nie strzelą na live. Ostatnio dużo gram tego typu zakłady i obecnie jestem na ✅
Jeśli chodzi o stawki jest to różnie w zależności od tego jaka jest passa. Najczęściej gram stawką rzędu 10-15zł. Z racji tego , że bet365 oferuje bardzo często mecze u21, u17 i nie tylko i na dodatek z bardzo mało znanych lig o wiele częściej na takich meczach byłem w stanie cokolwiek ugrać.
Nie jest to wszystko oczywiście żadną regułą ale statystycznie 7/10 typów mi wchodziło. W przeciągu miesiąca października zagrałem jakieś 46 kuponów singli.
34 kupony na ✅ Zdarzało się , że grałem duble ale to oddzielnie całkowicie i tego nie wliczałem w ogólny zysk dlatego, że wtedy szansę oczywiście spadają i bardzo często gdy załóżmy kurs na obie nie strzela był w granicach 1.45 a na podbicie szukaliśmy końcówki meczu z tym samym typem po kursie 1.15 na podbicie to właśnie ten drugi okazał się wielką wtopą. Dlatego ten sposób gry ma większe szanse powodzenia gdy kurczowo trzymamy się prostych reguł.
1. Obie drużyny nie strzelą minimum do 35min.
2. Stawki nie wychodzące poza granicę 15zł.
3. Rzadko gramy duble a najlepiej wcale.
Oczywiście z logicznego punktu widzenia to czyste szczęście gdyż jak widzimy nie wszystkie mecze oglądamy , kontrolujemy co się dzieje na boisku, a obie drużyny mogą nawet strzelić sobie gole w kilka minut dlatego tu bardziej wszystko opiera się na statystyce i szczęściu. Jednak bardzo często z tego co zaobserwowałem, gdy po 1 połowie wynik był 0:0 bardzo rzadko zdarzało się , że obie drużyny nawbijały sobie razem po bramce.
Od razu zaznaczam, że ten sposób gry ma najmniejsze szanse powodzenia w przypadku gry na najpopularniejsze ligi europejskie oraz gry, w których uczestniczą kobiety ????

Do góry Bottom