Zauważyłem pewną prawidłowość co do typów obie strzelą bądź nie. Głównie chodzi o zakłady live. Zakłady mają na celu typowanie OBIE NIE STRZELĄ gdy w danym meczu minęła już 31min meczu, max 35min. Najczęściej gdy wynik widniał 0:0 rzadko się zdarzało, że obie drużyny strzelały bramkę. Proponuję drużyny z Ameryki Płd bądź też Płn oraz Azję Po dłuższej analizie i obserwacjach doszedłem do wniosku , że praktycznie to ma sens i w 17/20 meczów się udało. Kursy oscylują wtedy w granicach 1.35- 1.40 max 1.55-1.60 ( zależne od drużyny, ligi i bilansu bramkowego tych drużyn). Można samemu przez jakiś czas obserwować i skusić się bądź też nie na takie typowanie.
Podam w najbliższym czasie tutaj 2 inne systemy, które mi wpadły do głowy i są korzystne ale to w najbliższym czasie. Mianowicie chodzi o to by znaleźć 4 mecze w których liczba wygranych gospodarzy nie może przekroczyć 2. Czyli 2x win gospodarzy i 2x goście lub remis (czyli X2). Trzeba odpowiednio dobrać kursy przy czym stawki są te same. Najczęściej przy takich próbach korzystam z buków, które mają najlepszą ofertę na X2 oraz czystą 1.
Ale o tym już innym razem. Dziś już nie.
Podam w najbliższym czasie tutaj 2 inne systemy, które mi wpadły do głowy i są korzystne ale to w najbliższym czasie. Mianowicie chodzi o to by znaleźć 4 mecze w których liczba wygranych gospodarzy nie może przekroczyć 2. Czyli 2x win gospodarzy i 2x goście lub remis (czyli X2). Trzeba odpowiednio dobrać kursy przy czym stawki są te same. Najczęściej przy takich próbach korzystam z buków, które mają najlepszą ofertę na X2 oraz czystą 1.
Ale o tym już innym razem. Dziś już nie.