>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obejście opłaty za wypłatę z Neteller

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Witam,

wypłata środków z Neteller na rachunek bankowy to koszt 7,50 euro. Czy można obejść to w taki sposób ?

Wypłacam z buka na Neteller, następnie z Neteller wpłacam na innego buka, z którego wypłacam na Skrill ?

Chodzi o to że gram na Marathonie i Bet365, ale Marathon w Belgii obsługuje tylko wpłaty i wypłaty przez Neteller. Szkoda trochę płacić za wypłatę 7,50 euro...

cock 756

cock

Użytkownik
W Belgii taka bieda? ;)
Myślisz jeszcze jak Polak, ale już nie piszesz... WZIĄĆ a nie wziąść!
A na poważnie - karta wyjdzie jeszcze drożej, problem rozwiąże się sam jak kilka razy z Marathonu wypłacisz. Limit zniechęci do gry. U innego buka odblokuj sobie kanał Skrilla i dodatkowo wpłatą aktywuj Netka. Wtedy: Marathon -&gt; Neteller -&gt; buk -&gt; Skrill. Może być?

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Możesz jakieś zakupy sobie zrobić wirtualną kartą netka to też jest sposób aby nie wypłacać za 7.5 euro pieniędzy na konto bankowe.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
W Belgii taka bieda? ;)
Myślisz jeszcze jak Polak, ale już nie piszesz... WZIĄĆ a nie wziąść!
A na poważnie - karta wyjdzie jeszcze drożej, problem rozwiąże się sam jak kilka razy z Marathonu wypłacisz. Limit zniechęci do gry. U innego buka odblokuj sobie kanał Skrilla i dodatkowo wpłatą aktywuj Netka. Wtedy: Marathon -&gt; Neteller -&gt; buk -&gt; Skrill. Może być?
Bieda nie, ale po co płacić skoro można nie płacić :cool:
Co do limitu wiem, ale póki nie mam tam jeszcze limitów to gram i korzystam z kursiwa.
PS. Za błędy ortograficzne przepraszam, nie była to nigdy moja bajka ????

Do góry Bottom