>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

O co w tym tak na prawdę chodzi?

D 0

Dervet

Użytkownik
Cześć! zarejestrowałem się na waszym forum ponieważ chciałem popytać o kilka kwestii ludzi doświadczonych i nie ukrywam że bardzo liczę na to że choć kilka osób skrobnie parę zdań a ja lepiej "pojmę" na jakiej zasadzie to działa.

"Obstawiam" mecze od około 1,5 roku, wcześniej zupełnie się tym nie interesowałem, głównie gram za biedackie sumy rzędu 5-30 złotych, ale kuponów stawiam kilka, czasami kilkanaście dziennie, zdarza mi się również dużo kuponów kopiować z czatu STS. Jednak najczęściej puszczam sam, wchodzę na livescore, sprawdzam mecze na dany dzień, tabele, h2h, każdy mecz gdy gra sprawdzam patrząc na statystyki, posiadanie piłki, oddane strzały - analizuje poprzednie mecze, sprawdzam jak gra dana drużyna na wyjeździe czy często strzela, a jak w domu.

I wiecie co? nic mi to nie daje. Oczywiście, udało mi się trochę wygrać, ale miałem tak że potrafiłem mieć 100 kuponów przegranych z rzędu. Przeważnie na kuponie mam 5-8 drużyn, bardzo często gram BTTS, albo over 1,5 dla danej drużyny. Dla przykładu dzisiaj dałem over 1,5 bramki w meczu Torino - Cagliari patrząc na ten mecz nie byłem przekonany czy cagliari strzeli 2 bramki, ale byłem niemal pewny że strzeli choć jedną, aktualnie patrząc w statystyki, cagliari na boisku nie istnieje, pomimo tego że ich h2h oraz ostatnie mecze są przeciwieństwem do meczów Torino które nic nie gra. Nie rozumiem tego - czy z moim rozumowaniem jest coś nie tak? dalibyście mi jakieś rady? czym wy się sugerujecie? szukacie typów na jakichś stronach ewentualnie na co patrzycie dobierając mecze? dziękuje!

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Cześć, po pierwsze ogranicz liczbę kuponów, nie graj wszystkiego co jest do grania i po drugie ogranicz liczbę typów na kuponie, ciężko mieć wysoką skuteczność grając same taśmy po 5-8 meczów, graj solówki lub max 2-3 zdarzenia na kuponie, wybieraj te najbardziej pewne według ciebie, grając za niskie stawki (nie tylko) musisz uzbroić się w cierpliwość i systematycznie budować swój budżet na granie, wiadomo, ze każdy by chciał jednym strzałem z takich 5 zł zrobić 2k, ale takie kupony wchodzą raz na xx razy i w większości razy się przegrywa, dlatego lepiej wygrywać po mniej a częściej.

Otrzymane punkty reputacji: +279
K 83,4K

krzepki89

Użytkownik
dodam jeszcze do tego co Waldi pisze, ze musisz tez korzystać z promocji tak aby mieć większe szanse z bukmacherem np fortuna ma 30 za 30 , i masz 2 kupony za 30 zł, i wtedy robis zkupony od 3/5 zdarzeń kursy nie za niskie bo ryzyko czesto jest takie same ale takie między 1,4 a 1,8 i powinna się skuteczność poprawić

Otrzymane punkty reputacji: +1342
Do góry Bottom