>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Numer dowodu itp

D 0

dandik

Użytkownik
Witam. Mam takie pytanie gdyż zastanawiam się nad założeniem konta na efortuna( z tego co czytałem jedyny legalny buk ;) a nie mam zamiaru bawić się ze skarbówką potem) lecz nie o to tu chodzi. Rzecz w tym, że wymagany jest skan dowodu, wszystko było by pięknie tylko w tym momencie się waham. Wiadomo w dzisiejszych czasach z numerem dowodu można już wziąć kredyt czy kupić gdzie niegdzie coś online. Więc pytanie jest następujące czy istnieje jakaś ochrona czy coś w tym stylu gdy wyśle im skan mego dowodu? Jak wgl cały proces przebiega. Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam.

D 0

dandik

Użytkownik
Co do Buków mogłem się milić ok no ale efortuna ma najciekawszą ofertę ;) . Tak można zasłonić dane lecz nie wszystkie. Numer dowodu musi zostać pokazany. Bardziej chodzi mi o zabezpieczenia, czy te dane są jakoś chronione i nie ma opcji aby wpadły w nie powołane ręce? Jak już wspominałem nr dowodu imię nazwisko i nie jestem pewny czy PESEL wystarczy aby w gównianym banku wziąć kredyt ;)

I ostatnia rzecz zdjęcie zamieszczone w załączniku.
Czym się różni że tak to opisze zwykłe https od tej dłuższej nazwy podświetlonej na zielono?
Obie strony są szyfrowane to jasne ale nic więcej mi do głowy nie przychodzi.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Co do Buków mogłem się milić ok no ale efortuna ma najciekawszą ofertę ;) . Tak można zasłonić dane lecz nie wszystkie. Numer dowodu musi zostać pokazany. Bardziej chodzi mi o zabezpieczenia, czy te dane są jakoś chronione i nie ma opcji aby wpadły w nie powołane ręce? Jak już wspominałem nr dowodu imię nazwisko i nie jestem pewny czy PESEL wystarczy aby w gównianym banku wziąć kredyt ;)

I ostatnia rzecz zdjęcie zamieszczone w załączniku.
Czym się różni że tak to opisze zwykłe https od tej dłuższej nazwy podświetlonej na zielono?
Obie strony są szyfrowane to jasne ale nic więcej mi do głowy nie przychodzi.
Witaj, niestety ale każdy bukmacher wymaga weryfikacji wcześniej czy później. Czasem trzeba pokazać nawet 2-3 dokumenty, obecnie w legalnych bukmacherach wymaganych jest jeden. Z reguły mówią że mają mocne zabezpieczenia dane są bezpieczne. Jednak weź pod uwagę że nawet z jednego banku wyciekło trochę danych. Dlatego trzeba podjąć dorosłą decyzję ;) Albo chodzić piechotką do ziemniaków.

Do góry Bottom