0 stauciak Forum VIP Styczeń 22, 2006 #1 Poszukuję osoby która by mi pomogła w dziale Bundesliga. Czekam na propozycje :!:
4,8K doberman Forum VIP Styczeń 22, 2006 #2 ja ci chętnie pomoge tylko dogadam się z Damianem 77 że Odejmie mi moda w Portugalii a przydzieli tu i będzie GIt ???? znów razem :mrgreen: :mrgreen:
ja ci chętnie pomoge tylko dogadam się z Damianem 77 że Odejmie mi moda w Portugalii a przydzieli tu i będzie GIt ???? znów razem :mrgreen: :mrgreen:
0 nuno100 Użytkownik Styczeń 22, 2006 #4 Stauciak ja bym sie tu wprosił ale doberman90 chyba był pierwszy...
0 stauciak Forum VIP Styczeń 22, 2006 #5 Tu nie chodzi o to kto pierwszy... Dopiero od piątku rusza Bundesliga Do tego czasu wybiorę najodpowiedniejszą osobę Więc proszę się zgłaszać...
Tu nie chodzi o to kto pierwszy... Dopiero od piątku rusza Bundesliga Do tego czasu wybiorę najodpowiedniejszą osobę Więc proszę się zgłaszać...
4,8K doberman Forum VIP Styczeń 22, 2006 #6 Nuno Dobra ja ci Odstąpie Bo mam LIge Mistrzów i Eredivision a jeszcze mam być w podliczaniu typów dnia dlatego odstępuje ci ten dział NUNO100
Nuno Dobra ja ci Odstąpie Bo mam LIge Mistrzów i Eredivision a jeszcze mam być w podliczaniu typów dnia dlatego odstępuje ci ten dział NUNO100
0 nuno100 Użytkownik Styczeń 22, 2006 #8 ja sie przymierzam ostatnio na moda siatkówki i tu też bym chciał być :mrgreen:
91 fcbialas Forum VIP Styczeń 22, 2006 #9 Ja tez byl bym chetny ale widze ze juz sa chetni przedemna.Ale jak by co to zglaszam sie.
0 nuno100 Użytkownik Styczeń 22, 2006 #10 aha i jeśli będziesz niezadowolony z mojej ilości postów to zobacz sobie na typy i analizy w dziale siatkówka (narazie 7/7 -> 100% skut.). Ta mała ilośc postów stąd że dopiero niedawno zaangażowałem sie w życie forum ????
aha i jeśli będziesz niezadowolony z mojej ilości postów to zobacz sobie na typy i analizy w dziale siatkówka (narazie 7/7 -> 100% skut.). Ta mała ilośc postów stąd że dopiero niedawno zaangażowałem sie w życie forum ????
0 stauciak Forum VIP Styczeń 22, 2006 #11 Nie liczy się kto pierwszy. Narazie tylko przyjmuje zgłoszenia... Już jest 2 chętnych ktoś jeszcze?
0 mikel Użytkownik Styczeń 23, 2006 #12 no to ja mogę się zgłosić jako 3 8) W sumie w bundeslidze jest na co popatrzeć i jakoś obok hiszpańskiej jak dla mnie najlepsza do typownia. Pzdr
no to ja mogę się zgłosić jako 3 8) W sumie w bundeslidze jest na co popatrzeć i jakoś obok hiszpańskiej jak dla mnie najlepsza do typownia. Pzdr
13 banji Forum VIP Styczeń 23, 2006 #13 Hmmmmm, czemu by nie :mrgreen: Jak by co to moge się w to wpisać, napewno zajmnie mi to mniej czasu niż TD, jak by co to jestem chętny :wink:
Hmmmmm, czemu by nie :mrgreen: Jak by co to moge się w to wpisać, napewno zajmnie mi to mniej czasu niż TD, jak by co to jestem chętny :wink:
0 stauciak Forum VIP Styczeń 23, 2006 #14 Jestem zadowolony z takiego zainteresowania... Jest już 4 kandydatów... W środę wybiorę najodpowiedniejszą osobę. Można się jeszcze zgłaszać.
Jestem zadowolony z takiego zainteresowania... Jest już 4 kandydatów... W środę wybiorę najodpowiedniejszą osobę. Można się jeszcze zgłaszać.
4,5K benek_27 Forum VIP Styczeń 23, 2006 #15 Jak cos to ja tez sie pisze :wink: Wybieraj Stauciak, masz z czego pozdro
124 hajduk Forum VIP Styczeń 24, 2006 #16 Jak jeszcze można to Ja z chęcią sięmoge zgłosic :mrgreen: z przyjemnością pomoge... Pozdro!!