>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nowy

J 0

jacek95

Użytkownik
Witam. Przyglądałem się dość dużo, teraz postanowiłem się zarejestrować.
Będę prowadził swój temat i obstawiał tylko mecze, które sam wybiorę.
Analizuję z własnego punktu wydarzeń.

Skala 1-10j

Gulbis vs Tsonga - Gulbis +2,5 s
Cuevas vs Berdych - Cuevas +2,5 s
Goffin vs Almagro - Almagro +2,5 s
Bertens vs Kasatkina - Bertens +1,5s

Analiza:

1. Oglądałem Gulbisa z Seppim. Pewnie trzymał swoje podania, chociaż przeciwnik wcale źle nie grał. Widać, że &quot;złapał&quot; formę i dzisiaj jest w stanie urwać chociaż seta Francuzowi, który &quot;dał&quot; dwa sety Baghdadisowi. Do tego pewne 3:0 z Sousa, pozwala mi wybrać ten typ.

2. Cuevas męczył się z Halysem i Kamke, jednak to zawodnik, który nie powinien mieć problemu z ugraniem seta przeciwko Berdyhowi. Tomek to chimeryczny zawodnik i powinien seta, minimum seta stracić.

3. Goffin 2x 3:0. Jednak grał z zawodnikami, którym do klasy Almagro daleko. Z kolei Nicolas pokonał Kolbę oraz Veslego i dzisiaj może powalczyć nawet o zwycięstwo. Jednak gram &quot;bezpieczniej&quot; i daję +2,5s.

4. Bertens wyrażnie w wyśmienitej formie. Wygrywa mecz za meczem. Jednak Kasatkina to bardzo dobra zawodniczka. Niby faworytem jest Bertens, jednak może być już zmęczona i róznie to może być. Dlatego tylko set.

Stawka: 5j

J 0

jacek95

Użytkownik
Witam. Przyglądałem się dość dużo, teraz postanowiłem się zarejestrować.
Będę prowadził swój temat i obstawiał tylko mecze, które sam wybiorę.
Analizuję z własnego punktu wydarzeń.

Skala 1-10j

Gulbis vs Tsonga - Gulbis +2,5 s ✅
Cuevas vs Berdych - Cuevas +2,5 s ✅
Goffin vs Almagro - Almagro +2,5 s ✅
Bertens vs Kasatkina - Bertens +1,5s ✅

Analiza:

1. Oglądałem Gulbisa z Seppim. Pewnie trzymał swoje podania, chociaż przeciwnik wcale źle nie grał. Widać, że &quot;złapał&quot; formę i dzisiaj jest w stanie urwać chociaż seta Francuzowi, który &quot;dał&quot; dwa sety Baghdadisowi. Do tego pewne 3:0 z Sousa, pozwala mi wybrać ten typ.

2. Cuevas męczył się z Halysem i Kamke, jednak to zawodnik, który nie powinien mieć problemu z ugraniem seta przeciwko Berdyhowi. Tomek to chimeryczny zawodnik i powinien seta, minimum seta stracić.

3. Goffin 2x 3:0. Jednak grał z zawodnikami, którym do klasy Almagro daleko. Z kolei Nicolas pokonał Kolbę oraz Veslego i dzisiaj może powalczyć nawet o zwycięstwo. Jednak gram &quot;bezpieczniej&quot; i daję +2,5s.

4. Bertens wyrażnie w wyśmienitej formie. Wygrywa mecz za meczem. Jednak Kasatkina to bardzo dobra zawodniczka. Niby faworytem jest Bertens, jednak może być już zmęczona i róznie to może być. Dlatego tylko set.

Stawka: 5j
Stan: 10j ✅

J 0

jacek95

Użytkownik
Raonic vs Ramos - Raonic
Troicki vs Wawrinka - Wawrinka
Isner J vs Murray - Murray

Analiza:

1. Tutaj idę oczywiście w stronę Milana. Jak do tej pory 3x 3-0. Mecz z Martinem oglądałem. W 1 secie się troszkę namęczył, ale trzeba pamiętać, że Słowak pokonał Pouille i jest w naprawdę dobrej formie. Ramos pokonał Socka 3-2, jednak Sock chyba nie do końca chciał wygrać;)

2. Trocki zmasakrował Simona. Oglądałem jednak ten mecz i Francuz był w fatalnej dyspozycji fizycznej. Popełniał łatwe błędy, co Serb wykorzystywał. Wawrinka powinień go pokonać, jednak nie wykluczam straty 1 seta przez Szwajcara. Co więcej, jest na to duża szansa.

3. Isner po 5 setówce z Gabashilim zmierzy się z Murrayem. Murray z kwitkiem odprawił Karlovicia i jest w kolejnej rundzie. Over gemowy tutaj bardzo możliwy, jednak Isner nie jest do końca w formie, więc licze na pewne zwycięstwo Andy&#39;ego.

Stawka: 10j

Simona Halep vs Sam Stosur - Stosur +1,5 s
Tsvetana Pironkova vs Agnieszka Radwanska - Pironkova +1,5 s
Kei Nishikori vs Richard Gasquet - Gasquet +2,5 s

1. Stosur jako underdog pokonała Safarową. Co prawda 2 set przegrany w TB do 0, jednakże w 3 znowu pokazała klasę i pokonała pewnie swoją przeciwniczkę. Halep wygrała ostatni mecz 2-1, popełniała dużo błedów, jednak zmusiła ją do tego Osaka. 50% - 50% na ten bet. Jeżeli Stosur będzie trzymać swoje podanie, wszystko na jak najlepszej drodze do wejścia tego zakladu.

2. Agnieszka traci dużo swoich podań. Tutaj gram bardziej na czuja, Pironkova pokonała w fantastycznym stylu Stephens. Czuje, ze ugra chociaż 1 seta. Na więcej raczej nei ma mowy.

3. Gasquet - Kyrgios 3-0. W fenomenalnym stylu pokonał Kyrgiosa. Z Japończykiem ma bardzo duże szanse na zwycięstwo. Ja liczę na chociaż jednego seta.

Stawka: 3j

Irina-Camelia Begu vs Shelby Rogers - Rogers +1,5 s
Svetlana Kuznetsova vs Garbine Muguruza - Kuznetsova +1,5 s

Analiza:

1. Begu już rozegrała trzy 3 setówki w tym turnieju, w tym jedną naprawdę bardzo długą. Rogers pokonała Kvitową. Wierzę, ze wygra chociaż seta ze zmęczoną Begu.

2. Rosyjska zawodnika w bardzo dobrej formie. W H2H na kortach ziemnych, 1-0 dla Kuznetsovej. Gram asekuracyjnie +1,5s dlatego, że Hiszpańska zawodnika będzie niesamowicie zmobilizowana i pewnie wygra to spotkanie. Jak już, żeby to było 2:1 ????

Stawka: 2,5j

edvin 1,4K

edvin

Użytkownik
3. Gasquet - Kyrgios 3-0. W fenomenalnym stylu pokonał Greka. Z Japończykiem ma bardzo duże szanse na zwycięstwo. Ja liczę na chociaż jednego seta.
Odkąd to Kyrgios jest Grekiem? A poza tym piszemy &quot;hiszpańska&quot;, a nie &quot;Hiszpańska&quot;. Liczba błędów ortograficznych, stylistycznych itp. na forum jest zatrważająca.

J 0

jacek95

Użytkownik
Odkąd to Kyrgios jest Grekiem? A poza tym piszemy &quot;hiszpańska&quot;, a nie &quot;Hiszpańska&quot;. Liczba błędów ortograficznych, stylistycznych itp. na forum jest zatrważająca.
Skoro jesteś już tak bardzo stylistycznie usposobiony, zachęcam do lektury na temat wstawiania &quot;itp&quot; w środku zdania ???? )

Proszę o usunięcie spamu.

Do góry Bottom