>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowy Temat

wall 365

wall

Użytkownik
szkoda, mega szkoda.. zagrałem wariacika wszsytko z euro weszło i tylko to zawaliło.. 85&#39; ehh ????

A 960

adam44

Użytkownik
jak szwed coś wysle. jak bede mial to oczywiscie opublikuje, dostaje od 3 tygodni typy dzis pierwsza wtopa. 5/5 bylo, zobaczymy jak sie potoczy to dalej.

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 960

adam44

Użytkownik
19:00
Grebbestads IF - IFK Uddevalla
IFK Uddevalla 2.3
mowił że tutaj goście powinni wygrać. Sprawdzilem statystki: Uddevalla 5 miejsce 20 pkt. Grebbestads IF 12 miejsce 11 pkt. w lidze bez wygranej od siedmu spotkań.
limit w bet na ten zaklad to 1096 zł
powodzenia.

A 960

adam44

Użytkownik
Statystyki mówią za Uddevalla więc postawiłem na nich, a Ty otrzymałeś + na profil.
Bardziej ufam jego info, przeczuciu, statystki w takich ligach to nie wszystko, po prostu je przytoczylem, Wczoraj napisal mi to samo co jeden user na PW.. ze prowadzili 2-1 a kursy tylko troche się zmieniały. i w koncowce niestety 2-2.

aha: PRZY BARDZO KORZYSTNYM WYNIKU ALBO SYTUACJI JAK WCZORAJ ZAMYKAC Z ZYSKIEM JAK KTOS GRA W 365.

napisał Mi że do niedzieli go nie ma bo wyjezdza gdzieś więc to ostatni typ na dniach.

A 960

adam44

Użytkownik
19:00
Grebbestads IF - IFK Uddevalla
IFK Uddevalla 2.3
mowił że tutaj goście powinni wygrać. Sprawdzilem statystki: Uddevalla 5 miejsce 20 pkt. Grebbestads IF 12 miejsce 11 pkt. w lidze bez wygranej od siedmu spotkań.
limit w bet na ten zaklad to 1096 zł

powodzenia.
✅✅✅

E: A WY KOTY POWYZEJ NIE SPAMOWAĆ NASTEPNYM RAZEM MI W TEMACIE!

Otrzymane punkty reputacji: +13
A 960

adam44

Użytkownik
polecam do grania
Koszykówka 23:15
Argentyna - Urugwaj
Argentyna 1.9bet365
Wczoraj Urugwaj ktory był faworytem z handi ponad 20 w meczu z Kolumbią wygral nieznacznie kilkoma pkt. Gra obu zespolow a zwlaszcza skutecznosc byla porażająca (ogladalem prawie cale spotkanie) przestoje w grze i kompletny chaos w rozegraniu akcji ze strony obu ekip. Argentyna to nie Kolumbia i jak dla mnie to bet dnia po 1.9

Otrzymane punkty reputacji: +4
A 960

adam44

Użytkownik
polecam do grania
Koszykówka 23:15
Argentyna - Urugwaj
Argentyna 1.9bet365

Wczoraj Urugwaj ktory był faworytem z handi ponad 20 w meczu z Kolumbią wygral nieznacznie kilkoma pkt. Gra obu zespolow a zwlaszcza skutecznosc byla porażająca (ogladalem prawie cale spotkanie) przestoje w grze i kompletny chaos w rozegraniu akcji ze strony obu ekip. Argentyna to nie Kolumbia i jak dla mnie to bet dnia po 1.9
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 960

adam44

Użytkownik
Mam pewien typ NA NOC ale nie bede go publikował z uwagi iż w razie wygranej która przewiduje nie chce by wzbogaciły się pewne &quot;mile&quot; ostatnimi czasy przy okazji porażki tego niedzielnego typu ze Szwecji osoby z forum,ktorzy sa dla mnie frajerami. na PW wysle oczywiscie jak ktos napisze. Raczej nie ma takiej edycji by te 3 pajace nie widzialy czego publikuje wiec prowadzenie wątku staje pod znakiem zapytania. Aha jak ktos wrzuci przez przypadek co do DNTB co rowna sie z upublicznieniem dla nich tego typu to zadnego juz nie podaje. Tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +7
L 1

luki352

Użytkownik
Podajesz, jesteś miły, a im jeszcze nie pasuje..
#jakbyś mógł, to wyslij mi na pw, bo mi brakuje 3 postów do możliwości wiadomości prywatnej na forum. Pozdrawiam

A 960

adam44

Użytkownik
Podajesz, jesteś miły, a im jeszcze nie pasuje..

#jakbyś mógł, to wyslij mi na pw, bo mi brakuje 3 postów do możliwości wiadomości prywatnej na forum. Pozdrawiam
jasne, poszło. do godziny 1:00 max 1:30 jestem wiec kazdemu kto do tej godziny napisze oczywiscie wysylam.

Do góry Bottom