>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Nowy rok ... wszystko od początku

L 0

leejungpjo

Użytkownik
Ostanie 3 miesiące w ogóle (nie grałem nie wiem jak ja to zrobiłem :jezora ???? . Pracowałem i dorobiłem się 5 tys. Chcę wrzucić tak z 3 i pół koła do jakiegoś buka. Śledzę uważnie ofert różnych buków polskich i zagranicznych i mam pewne spostrzeżenia. Grałem w około 30 bukach ( ze względu na przeróżne bonusy itp.) i mam swoich faworytów. Według mnie najlepszy bezapelacyjnie jest Unibet ( ogromna oferta , fajna szata na co też zwracam uwagę, przyzwoite kursy, ogarnięty live). Wysoko też stoi u mnie Bah ze względu na tenisa , który jest moją ulubiona dyscypliną do stawiania , a oni mają ciekawe handiacpy na sety itp. 3 najlepszym jest Expekt ( wiadomo dlaczego). Jak nadmieniłem zaczynam wszystko od nowa , zapominam o przegranych ( których było nie mało ) , wkładam w to 3 i pół tysiąca i rozpoczynam grę systemem. Czy możecie coś konkretnego doradzić , co mogłoby pomóc mi w osiągnieciu sukcesu ( 10 tys. do czerwca-łatwo nie będzie). Jakiego buka możecie jeszcze polecić ( z jakimś wysokim bonusem np do 500zł). Mam nadzieję że ten rok bedzie i dla mnie i dla was szczęśliwy i że troche obskubiemy buków. POZDRO !:-D:spokodfhgfh:

xavy 386

xavy

Użytkownik
Wpłać część do Pinnacle&#39;a-mają chyba najwyższe kursy zwłaszcza w zakładach dwudrogowych.

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Expekt, BAH - to są buki najbardziej znane i najczęściej wybierane.. Jednak bardzo często &quot;najpopularniejsze&quot; nie jest równoznaczne z &quot;najlepsze&quot;.

Ze swojej strony polecam: do sportów amerykańskich (chociaż nie tylko) Pinnacle, do codziennego typowania Betfair (brak limitów+najwyższe kursy), a do zadań specjalnych (tj przeróżne opcje na zakład) bwin.

analpr0be 0

analpr0be

Użytkownik
Skoro zamierzasz grac na poważnie to najmądrzejszym rozwiązaniem będzie wpłata 3500zł na konto Moneybookers albo Neteller i wyszukiwanie najlepszych kursów na zdarzenia. Nie jest to duża kwota żeby się bawić w przewalutowania więc wpłacaj do bukmacherów z kontami PLN, bodajże tu jest lista:
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=24870
Co do stawki - wydaje mi się ze singlami max 200zł przy dobrej skuteczności i odrobinie szczęścia masz szansę na potrojenie Twojego budżetu do czerwca. Pozdrawiam.

Do góry Bottom