L
0
leejungpjo
Użytkownik
Ostanie 3 miesiące w ogóle (nie grałem nie wiem jak ja to zrobiłem :jezora ???? . Pracowałem i dorobiłem się 5 tys. Chcę wrzucić tak z 3 i pół koła do jakiegoś buka. Śledzę uważnie ofert różnych buków polskich i zagranicznych i mam pewne spostrzeżenia. Grałem w około 30 bukach ( ze względu na przeróżne bonusy itp.) i mam swoich faworytów. Według mnie najlepszy bezapelacyjnie jest Unibet ( ogromna oferta , fajna szata na co też zwracam uwagę, przyzwoite kursy, ogarnięty live). Wysoko też stoi u mnie Bah ze względu na tenisa , który jest moją ulubiona dyscypliną do stawiania , a oni mają ciekawe handiacpy na sety itp. 3 najlepszym jest Expekt ( wiadomo dlaczego). Jak nadmieniłem zaczynam wszystko od nowa , zapominam o przegranych ( których było nie mało ) , wkładam w to 3 i pół tysiąca i rozpoczynam grę systemem. Czy możecie coś konkretnego doradzić , co mogłoby pomóc mi w osiągnieciu sukcesu ( 10 tys. do czerwca-łatwo nie będzie). Jakiego buka możecie jeszcze polecić ( z jakimś wysokim bonusem np do 500zł). Mam nadzieję że ten rok bedzie i dla mnie i dla was szczęśliwy i że troche obskubiemy buków. POZDRO !:-D:spokodfhgfh: