>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nowy polski bukmacher na aukcji?

K 0

karoleks85

Forum VIP
A przecież w Polsce jest to nielegalne.. musielibyście się chyba na Malcie rejstrować
hehe dobre a od kiedy to jest nie legalne? bo wiesz chcialbym wiedziec od kiedy lamie prawo (bo za przestepswto ciagle wiecej lat dostane) i wszyscy obstawiajacy tez ???? i jak mozesz to podrzuc gdzie w KK jest umiejscowione takie przestepstwo ???? ???? ????

bociek 0

bociek

Użytkownik
W bukmacherce jakby nie było idą niezłe sumki.

Mam nadzieje, że ktoś sie skusi na moją propozycje. Aktualnie wykańczam projekt i w niedziele mam zamiar dać na aukcje.

Ps. weźmy takie firmy o których kolega wspomniał jakieś tam miliony reklam czy to legalne ? Napewno nie a jednak sie kreci ;P

Oprogramowanie/Oskryptowanie takie serwisu bukmacherskiego jest strasznie drogie dlatego i niewielu na to stać i niewiele buków powstaje. Ja dam swoje dziecko od 1zł BCM a niech sie dzieje co chce :pP

????

K 0

karoleks85

Forum VIP
a jesli mialbys sprzedac je za jakas okreslona sume to jaka by to byla ? :p Jesli Twoja oferta okaze sie naprawde ciekawa to pogadamy sobie np na skype ???? Narazie czekam na aukcje

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Życzę wam powodzenia ale w warunkach Polskiej szarej głupiej i biurokratycznej rzeczywistości jest to nie możliwe ????
Po 1 musicie być wiarygodni i wypłacalni, po 2 musicie mieć mnóstwo zabezpieczeń (szyfrowanie strony i szyfrowany przekaz transmisji danych) po wtóre podatek od wygranych niestety się tutaj kłania, choć nasz mądry rządzący prezydent zauważył że ok 50% graczy korzysta już z buków netowych i zauważył spadek wpływów do budżetu państwa z tytułu podatku od gier losowych i bukmacherskich zakładów wzajemnych i postanowił znieść podatek dla firm rejestrujących swoją działalność w Polsce- i tyczy się to gigantów świata bukmacherki typu Bwin, GB, Bet-at-home, sportingbet i reszty. Nie wiem ale dla mnie to jest pomysł szalony i niebezpieczny nie warty ryzyka ???? - ale życzę powodzenia bo ja już dawno zrozumiałem że nasz kraj to bagno z którego trzeba jak najszybciej spier..... (czytaj wyemigrować for ever :! ????

Pozdro

Do góry Bottom