>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowy polski bukmacher na aukcji?

bociek 0

bociek

Użytkownik
Witam serdecznie.

Myśle nad nazwą dla bukmachera online i postanowiłem się zwrócić do Was o pomoc w tej sprawie (wkońcu kto sie na tym zna lepiej jak nie użytkownicy).

Mam nadzieje, że pomożecie.

Pozdrawiam i czekam na propozycje ;)

ps. prosze podawac propozycje nazwy + propozycje domeny ;)

bociek 0

bociek

Użytkownik
no niezłe (co do promocji to nigdy nie korzystam bo potem za przedłużenie strasznie koszą :pP lepiej zapłacić 28 i potem 28 aniżeli 10zł a potem 70 i sie smucic)

bociek 0

bociek

Użytkownik
Słuchajcie chłopaki co byście powiedzieli na to jakby któregoś pięknego weekendu na aukcji pojawił się nowy bukmacher online . Tylko kupić i prowadzić. Oskryptowany z zakładami live?

;)

Czekam na odpowiedź...

z domeną z serwerem, skonfigurowany, z panelem admina itd.

roger-morales 0

roger-morales

Użytkownik
Słuchajcie chłopaki co byście powiedzieli na to jakby któregoś pięknego weekendu na aukcji pojawił się nowy bukmacher online . Tylko kupić i prowadzić. Oskryptowany z zakładami live?

;)

Czekam na odpowiedź...

z domeną z serwerem, skonfigurowany, z panelem admina itd.
Hehe, a po co to komu? ;) Przeciez zeby moc prowadzic buka to trzeba miec na start 2 000 000 Euro, a tyle na tym forum chyba nie ma nikt, wiec nie wiem do czego zmierzasz :&gt;

bociek 0

bociek

Użytkownik
Hehe, a po co to komu? Przeciez zeby moc prowadzic buka to trzeba miec na start 2 000 000 Euro, a tyle na tym forum chyba nie ma nikt, wiec nie wiem do czego zmierzasz :&gt;
Zależy jak ktoś chce mieć odrazu buka światowego to tak ;) ale na polskiego jakby sie pomyślało conieco wystarczy mniej ;)

K 0

karoleks85

Forum VIP
bociek ja bvc moze bym sie nad tym zastanowil, ale musialbym pogadac z ojcem no i oczywiscie najpierw zobaczyc caly projekt ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Życzę wam powodzenia...

Oprócz kapitału, który musicie mieć dosyć spory, wykupić licencje, założyć konto bankowe pod tego bukmachera itd. Na prawdę masa rzeczy jest do wykonania. Musisz kupić (nie wykupić) serwer i domene. Trzeba zorganizować zespół co Ci zrobi witryne. Na samym końcu zostaje kwestia przyciągnięcia graczy? Promocje, dobre kursy, duża oferta.

Dla mnie pomysł nierealny, zwłaszcza w Polsce

K 0

karoleks85

Forum VIP
Niekoniecznie nierealny Marcin ???? a jesli chodzi o witryne to wlasnie bylaby chyba przedmiotem aukcji czyli jedno juz jest.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Giełda zakładów, pomiędzy dwoma graczami. To jest bardziej realniejsze niż bukmacher.

edit: a sama witryna nie wystarczy, trzeba ludzi do zarządzania

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
A przecież w Polsce jest to nielegalne.. musielibyście się chyba na Malcie rejstrować :jezora:

bociek 0

bociek

Użytkownik
No co do tych reklam to jest kpina :p

Ale naprzykład większość platform forexu ma już płatność e-gold i co ty na to?

Do góry Bottom