wladcasmieci
Użytkownik
Spójrz na godzinę opublikowania postu, nieprzespana noc robi swoje. Literówka, w takim razie zastrzel autorów książek, i różnych czasopism, im się też to zdarza. Nie, przecinki nie zostały użyte poprawnie, a jeśli chcesz się spierać to zapraszam tutaj: http://dydaktyka2.wemif.pwr.wroc.pl/zpp/priv/rkorbutowicz/zasady_pisania.pdf@WładcaŚmieci - znasz takie przysłowie: Uczył Marcin Marcina a sam był głupi jak świnia...
Bo @Josef39 podał w formie pomocy tamtemu userowi 7 firm i zastosował w swoim wpisie pomiędzy ich nazwami przecinki ( a nie przeciwników ) i ani razu przed nimi nie napisał żadnej kropki!
Te przecinki - czyli znaki przestankowe - zostały zastosowane zgodnie z ich funkcją w polskiej interpunkcji , gdzie pełnią rolę oddzielającą .
Zgłoś się zatem do okulisty - po wizycie u psychiatry...
.
Jaką funkcje pełnią, doskonale wiem. - Tak samo jak nie powinno się ich używać.
Masz racje, dla kogoś kto wchodzi w te rejony, i ma do zainwestowania 50 złotych, potrzebne są konta u kilku bukmacherów. Zwłaszcza kiedy jasno zaznacza że ze Skrill wolałby nie korzystać. Więc co za tym idzie, nie wiem po co mu konta u 7 bukmacherów, jeśli korzystać będzie tylko z jednego, a z reszty będzie przychodził mu spam na skrzynkę pocztowa. A teraz zapytaj autora tego tematu, kogo pomoc była konkretniejsza, moja, czy Twoje wklejenie wszystkich bukmacherów jakich znasz. - Co do autora, autorze służę pomoc jeśli masz jakieś pytania.Jeśli Ty po kilku latach udzielasz mu takich rad i nie wiesz po co konta u różnych buków to znaczy że nie powinieneś się udzielać w tematach bukmacherskich.Twoje przemyślenia na temat zasad pisowni polskiej skomentował już @edi8(dzięki):grin:
A na Ciebie misiu Edisiu leci zgłoszenie. Obrażać się nie pozwolę.Zgłoś się zatem do okulisty - po wizycie u psychiatry...
Jeśli chodzi o przejrzystość, to wciąż Expekt jest dla mnie w czubie. Ofertą nigdy nie zaskakiwali, ale dla kogoś, kto zaczyna, uważam że Expekt będzie jak ulał. Kursy również mają przyzwoite, ostatnio to oni wystawili najwyższy kurs na wygraną Chorwacji, dla przykładu. Unibet, jak dla mnie mniej przejrzysty, dużo zakładów i lepsze kursy to prawda. A co do 365, to odpada na starcie, była mowa że autor tego tematu woli omijać wpłaty przez Skrill.