>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

nowy na pokładzie, kilka nurtujących mnie pytań

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
@WładcaŚmieci - znasz takie przysłowie: Uczył Marcin Marcina a sam był głupi jak świnia...

Bo @Josef39 podał w formie pomocy tamtemu userowi 7 firm i zastosował w swoim wpisie pomiędzy ich nazwami przecinki ( a nie przeciwników ) i ani razu przed nimi nie napisał żadnej kropki!

Te przecinki - czyli znaki przestankowe - zostały zastosowane zgodnie z ich funkcją w polskiej interpunkcji , gdzie pełnią rolę oddzielającą .

Zgłoś się zatem do okulisty - po wizycie u psychiatry...

.
Spójrz na godzinę opublikowania postu, nieprzespana noc robi swoje. Literówka, w takim razie zastrzel autorów książek, i różnych czasopism, im się też to zdarza. Nie, przecinki nie zostały użyte poprawnie, a jeśli chcesz się spierać to zapraszam tutaj: http://dydaktyka2.wemif.pwr.wroc.pl/zpp/priv/rkorbutowicz/zasady_pisania.pdf
Jaką funkcje pełnią, doskonale wiem. - Tak samo jak nie powinno się ich używać.
Jeśli Ty po kilku latach udzielasz mu takich rad i nie wiesz po co konta u różnych buków to znaczy że nie powinieneś się udzielać w tematach bukmacherskich.Twoje przemyślenia na temat zasad pisowni polskiej skomentował już @edi8(dzięki):grin:
Masz racje, dla kogoś kto wchodzi w te rejony, i ma do zainwestowania 50 złotych, potrzebne są konta u kilku bukmacherów. Zwłaszcza kiedy jasno zaznacza że ze Skrill wolałby nie korzystać. Więc co za tym idzie, nie wiem po co mu konta u 7 bukmacherów, jeśli korzystać będzie tylko z jednego, a z reszty będzie przychodził mu spam na skrzynkę pocztowa. A teraz zapytaj autora tego tematu, kogo pomoc była konkretniejsza, moja, czy Twoje wklejenie wszystkich bukmacherów jakich znasz. - Co do autora, autorze służę pomoc jeśli masz jakieś pytania.
Zgłoś się zatem do okulisty - po wizycie u psychiatry...
A na Ciebie misiu Edisiu leci zgłoszenie. Obrażać się nie pozwolę. ;)
Sorry ale expekt odkąd przejął go betclic to masakra jakaś. Polecam unibet bądź bet365. Ten drugi najlepsza oferta a ten pierwszy z kolei ma bardzo fajne zakłady specjalne.
Jeśli chodzi o przejrzystość, to wciąż Expekt jest dla mnie w czubie. Ofertą nigdy nie zaskakiwali, ale dla kogoś, kto zaczyna, uważam że Expekt będzie jak ulał. Kursy również mają przyzwoite, ostatnio to oni wystawili najwyższy kurs na wygraną Chorwacji, dla przykładu. Unibet, jak dla mnie mniej przejrzysty, dużo zakładów i lepsze kursy to prawda. A co do 365, to odpada na starcie, była mowa że autor tego tematu woli omijać wpłaty przez Skrill.

E 0

ekba

Użytkownik
Witam ???? Wszędzie czytam ze ludzie bawiący sie w obstawianie korzystają z MonyBookers. Czy jedynym powodem jest bezproblemowe i szybkie wymienianie kasy miedzy bukami? czy chodzi też o bezpieczeństwo, zamaskowanie się przed skarbówką? Myślisz ze normalne wpłaty z konta do buka i wypłaty z buka na konto niosą za sobą jakieś niebezpieczeństwo?

K 2

koziu

Użytkownik
Witam ???? Wszędzie czytam ze ludzie bawiący sie w obstawianie korzystają z MonyBookers. Czy jedynym powodem jest bezproblemowe i szybkie wymienianie kasy miedzy bukami? czy chodzi też o bezpieczeństwo, zamaskowanie się przed skarbówką? Myślisz ze normalne wpłaty z konta do buka i wypłaty z buka na konto niosą za sobą jakieś niebezpieczeństwo?
Niosą, bo zakłady online są w Polsce nielegalne. A jak coś jest nielegalne, to narażasz się na związane z takimi działaniami konsekwencje.

Ogólnie przy niskich kwotach wypłat bezpośrednio na swoje konto nie przejmowałbym się za bardzo. Sam kilka takich transakcji przeprowadziłem (do 1k), ale licho nie śpi. Kto wie, może jeszcze kiedyś mnie dopadną ;). Przy wyższych już bym nie ryzykował.

E 0

ekba

Użytkownik
Czyli ludzie zajmujacy się bukmacherką korzystaja z Mooneybookers dla bezpieczeństwa?
a jak tak to trochę tego nie rozumiem, bo wpłacając bezpośrednio z konta lub wypłacają też nie robimy przelewu na np bet365 tylko przez przelewy24np. i dostajac wyplate tez nie pisze tam ze to od bet365 tylko ze od p24. pewnie analogiczna sytuacja jest z moneybookers więc w czym tkwi różnica? mam nadzieje ze się połapiecie o co mi chodzi ????

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Czyli ludzie zajmujacy się bukmacherką korzystaja z Mooneybookers dla bezpieczeństwa?
a jak tak to trochę tego nie rozumiem, bo wpłacając bezpośrednio z konta lub wypłacają też nie robimy przelewu na np bet365 tylko przez przelewy24np. i dostajac wyplate tez nie pisze tam ze to od bet365 tylko ze od p24. pewnie analogiczna sytuacja jest z moneybookers więc w czym tkwi różnica? mam nadzieje ze się połapiecie o co mi chodzi ????
Nie ma takiego czegoś jak wypłaty przez p24, są bezpośrednio z konta bukmachera lub współpracujących z nimi firm. A co do bet365 to do nich nie da się bezpośrednio przez przelewy24...
Moneybookers przede wszystkim daje szybkie przenoszenie finansów między bukmacherami, co pozwala wyłapywać najwyższy kurs lub np. najniższy lub najwyższy handicap.

E 0

ekba

Użytkownik
Nie zrozumieliśmy sie chyba ????
Zostało powiedziane że Moneybookers ma pełni funkcje zabezpieczającą. Skupmy się tylko na tym bo to mnie najbardziej interesuje. Dlaczego Moneybookers jest bezpieczniejsze od zwykłych wpłat do buka bezpośrenio z konta i od buka bezpośrednio na kotno bez użycia portfela internetowego? a druga sprawa czym się to w ogóle różni bo używając Moneybookres mamy następujący ciąg zdarzeń:
konto--moneybookers--buk--wygrana--wypłata--moneybookers--konto
a nie używając konta również jest podobnie:
konto--p24/lub coś innego--buk--wygrana--wypłata--p24/lub coś innego--konto
wiec w obydwu przypadkach nie ma bezpośredniego kontaktu z bukiem tylko jet jakiś &quot;pośrednik&quot;
Wiec dlaczego Moneybookers jest bezpieczniejszy biorąc pod uwagę uchronienie się przed skarbówką i jakimiś konsekwencjami?

E 0

ekba

Użytkownik
aa takie buty.. czyli jesteśmy bezpieczni bo nie mamy wpływów no konto tylko na karte moneybookers.. ale karta przecież też jest nasza, wystawiona na nasze dane więc mając na niej pieniądze i je wydając również skarbówka może na nas siąść chyba?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
1.1. Skrill Limited, spółki założonej zgodnie z przepisami prawa Anglii i Walii i zarejestrowanej pod numerem 4260907. Spółka została upoważniona przez brytyjski urząd ds. usług finansowych (ang. Financial Conduct Authority, w skrócie FCA) do wydawania pieniądza elektronicznego w ramach brytyjskiej ustawy o pieniądzu elektronicznym z 2011 roku. Numer rejestracji spółki przez FCA jako wydawcy pieniądza elektronicznego to 900001.

E 0

ekba

Użytkownik
Koziu wybacz ale wolałbym żeby podsumował to ktoś z bardziej doświadczonych na forum ???? Czyli grając z konta jesteśmy narażeni na jakies negatywne konsekwencje a grajac przez skrill ryzoko nie występuje?

A 0

ariel_9

Użytkownik
Co do wpłat na bet365, nie chciałem zakładać konta na skrill więc wybrałem zwyczajny przelew, myślicie, że będe faktycznie musiał czekać do 10 dni na niego? ????

Do góry Bottom