cytat z dnia 21 marca 2020 23:32 przez yar000
...trzeba też przyznać, że arbiter... nie pozwalał nawet na najmniejsze starcia pomiędzy zawodniczkami a gdyby takowe wystąpiły to kto wie, może by spadły?
Nota bene, spotkania z udziałem tych drużyn na pewno w przyszłości zaabsorbowałyby wówczas jeszcze większą uwagę kibiców. Stadion pisząc kolokwialnie i nomen omen, pękałby
w szwach
Ja tam się za bardzo nie interesuję angolskim futbolem w wydaniu dziewczyn, a tym bardziej mi lata czy którejś gacioszki spadną ale czytałam nawet artykuł, że tam baby często zdzierają z siebie bieliznę w ferworze walki i sędziowie często wyciągają... kartki ????
Pewnie stąd BETPOL wystawia takie dziwne zakłady
Ale to chyba fajnie bo to jedyny bukmacher gdzie nie trzyma się sztywnych reguł. I o dziwo, zarabia na tym.
Dla przykladu kiedyś kumpel postawił zakład, że sędzia nie wywali się na śliskiej trawie podczas meczu w jakimś meczu w okręgowej lidzie Laponii. A, że spadł świeży śnieg to sędzia chyba fiknął kozła z trzy razy do przerwy.
No i znajomy przegrał sporo kasy.
BETPOL może i ma kontrowersyjne zakłady ale trzeba uważać bo można sporo stracić.
Ostatnio fajny zakład widziałam odnośnie Tomka Hajty. Mianowicie czy odda pożyczone 200 tysięcy od tego piłkarza co zbiera na operację.
Podobno nie chce oddać i zrobiła się afera. Ludzie nie zostawiają na Hajcie suchej nitki a kurs, że nie odda do końca roku jest równe @2.
Warto pomyśleć bo Tomek to faktycznie taki mały krętacz i mówią, że sporo lubi w kasynach przepuścić
Może za drobne postawię.
https://pilkarskiswiat.com/tomasz-hajto-z-powaznymi-problemami-finansowymi-pozyczyl-200-tysiecy-zlotych/