>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

::NOWY BUK::NOWA WIZJA::CEL:5000ZŁ::

kuba230792 10

kuba230792

Użytkownik
Witam po krótkiej przerwie ???? ostatnie 3 zakłady na forum na minus, w każdym 1 mecz nie wszedl:/ ale troche sie odkułem ostatniej nocy i aktualny stan konta jest najwyższy na tę chwilę, dokladnie: 987,99zł. dzis za chwile cos dodam, oby na plus i przekroczę pierwszy tysiąc ????

kuba230792 10

kuba230792

Użytkownik
1.New England Patriots vs Green Bay Packers (-2.5) dla Mecz.
2. Minnesota Timberwolves (+13) vs Portland Trail Blazers
3.Chicago Bulls/Brooklyn Nets (U 193) dla Mecz. ------&gt; mecz sie zaczal ale mozna pograc na live.
powodzenia
Szkoda tego jednego typu z dwoch powodów, po pierwsze w 4 kwarcie Minnesota znacznie odrobila straty i mogli dociagnac, a zabraklo jednego pkt do chociaz zwrotu. Po drugie mialem zagrac Lakers +6 i bylby to trafny typ:/ ale nie jest zle. Stan konta: 1000zł i 2 zaklady otwarte.

kuba230792 10

kuba230792

Użytkownik
Turk Telekom vs Galatasaray dla Mecz ( 1.574)
Marco Fu (HKG) vs Dechawat Poomjaeng (THA) dla Mecz ( 1.401)
(Kursy na mecz) Shaun Murphy (ENG) vs Jack Lisowski (ENG) dla Mecz ( 1.291)
stawka 150 zł

kuba230792 10

kuba230792

Użytkownik
Miami Heat/Washington Wizards (O 189.5) dla Mecz ( 1.869)
(Moneyline) Tampa Bay Lightning vs New York Rangers dla Mecz ( 1.980) 1

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
1.New England Patriots vs Green Bay Packers (-2.5) dla Mecz.
2. Minnesota Timberwolves (+13) vs Portland Trail Blazers
3.Chicago Bulls/Brooklyn Nets (U 193) dla Mecz. ------&gt; mecz sie zaczal ale mozna pograc na live.

powodzenia

Szkoda tego jednego typu z dwoch powodów, po pierwsze w 4 kwarcie Minnesota znacznie odrobila straty i mogli dociagnac, a zabraklo jednego pkt do chociaz zwrotu. Po drugie mialem zagrac Lakers +6 i bylby to trafny typ:/ ale nie jest zle. Stan konta: 1000zł i 2 zaklady otwarte.
Niecierpie takich jak Ty. Podajesz stan konta 980 pare zlotych. Stawiasz w nocy, kupon nie wchodzi i nagle masz 1000zl i tak kilka razy. Niby kuponu nie wchodza, a bilans sie zwieksza. Do tego piszesz, ze &quot;cos tam zagrales&quot; i &quot;cos tam weszlo&quot; wiec budzet sie zwieksza. Zeby tego bylo malo to jeszcze te tlumaczenie po przegranych meczach. Jednym slowem masakra

kuba230792 10

kuba230792

Użytkownik
Ja nie prowadzę tego tematu dla Ciebie, ani w zasadzie dla nikogo, ma on mi pomóc w realizacji celu jaki sobie postawiłem. W środku dnia często obstawiam przez tel np. w pracy i nie mam czasu wrzucic yupow na forum, wiec podaje tylko na, na ktore mam czas. Nikomu nie każe grać moich typów, jeśli ktoś skorzysta to super ale nic na siłę...

Otrzymane punkty reputacji: +2
kuba230792 10

kuba230792

Użytkownik
Stan konta: 2262zł
Szykujemy typy na noc ???? wczoraj skutecznosć 100% (6/6). Zobaczymy jak będzie dzisiaj ???? Jeśli pomogłem kliknij &quot;dzieki&quot;

kuba230792 10

kuba230792

Użytkownik
Oklahoma City Thunder/New Orleans Pelicans (U 197) dla Mecz ( 1.869) W toku
Hokej/NHL OT Incl (Suma bramek) Tampa Bay Lightning/Buffalo Sabres (O 5.5) dla Mecz ( 2.100)

Do góry Bottom