>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowośc - Zakłady SuperAKo

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Dortmund, Fenerbahce i Bilbao - 5.75 ✅
zakład na zwycięstwa: Dortmundu z Tottenhamem, Fenerbahce z Bragą i Bilbao z Valencią

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Ludzie, podliczcie sobie ile - grając płaską stawką - wygralibyście na tym AKO od momentu wklejania do tego tematu informacji o AKO. Jęczycie jakby faworyci zawsze przegrywali, a tak na prawdę grając płasko jesteście chyba +8,5j, nie licząc podatku, więc jest plus. A tu pretensje bo kurs ako ~5 nie wchodzi w każdym dniu.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Ludzie, podliczcie sobie ile - grając płaską stawką - wygralibyście na tym AKO od momentu wklejania do tego tematu informacji o AKO. Jęczycie jakby faworyci zawsze przegrywali, a tak na prawdę grając płasko jesteście chyba +8,5j, nie licząc podatku, więc jest plus. A tu pretensje bo kurs ako ~5 nie wchodzi w każdym dniu.
dokładnie +11,5j w tym temacie jest bilans ale dobrze wiesz, że nie o to chodzi i nikt i tak z osób które się tutaj wypowiadają tego nie gra tylko sobie na sucho dyskutujemy i analizujemy, więc tym bardziej nie rozumiem spiny
Przypomne Ci, że na początku sam napisałeś &quot;Myślę, że Janusze się skuszą, w końcu to pewniaki&quot; i o to głównie rozchodzi się dyskusja, bo każdy dobrze wie, że typowy STS&#39;owy Janusz nie będzie tego grał płaską stawką przez kilka miesięcy i wyliczał zysku :p

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Nie mam spiny, ale nie rozumiem rozżalania się i pisania typu: &#39;niech każdy sobie wyciągnie wnioski&#39;, co w domyśle rozumiem jako: &#39;Real przegrał, STS wiedział, żeby ich wystawić, więc nie ma po co grać tego&#39;
Moje słowa były skierowane wtedy głównie do jednego usera, który przejawia skłonności do januszowania. A dlaczego Janusz nie ma grać tego płaską stawką; dlaczego nie ma grać tego kilka miesięcy i dopiero wtedy wyciągnąć wniosków? Przecież taki gość jest codziennie w punkcie, więc może sobie zamierzyć, żeby grać w taki sposób. Niektóre Janki na prawdę dobrze znają matematykę, bo jak raz na jakiś czas wbiję do sts-a to jak stoi taki gość przy kompie i mówi babce żeby zagrała mu system 4/12 + 8/10 i sobie od razu oblicza stawkę że ma jej zapłacić 3,4zł to jestem pod wrażeniem jego zdolności matematycznych.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
STS chyba poszlo z torbami po wczorajszym super AKO, bo cos sie nie moge doszukac dzisiejszego ????
Codziennie chyba nie ma, ale pewnie coś wrzucą niedługo na sobotnie mecze.
Ale fakt faktem 3 superAKO weszły i jestem w szoku ????
Edit: ja oczywiście wpadłem we własną pułapkę, chciałem wszystkie 3 typy grać zanim zobaczyłem AKO i po tym sobie to darowałem, a tu wszystko weszło.. a ja wtopa, bo poszedłem w rożne.. over 3,5 Valencii (mieli 3) i over 11,5 ryzykowniej w Pradze (w 60 minucie był 10 rożny i na tym stanęło)...

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Inter, Lech i Sp. Lizbona - 5.75 ✅
zakład na zwycięstwa: Interu z Bologną, Lecha z Ruchem i Sp. Lizbona z Estoril

Otrzymane punkty reputacji: +8
taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Z braku czasu mały poślizg, ale dodaje i rozliczam dla przejrzystości tematu.
Manch. Utd, Sevilla i Dortmund - ⛔
zakład na zwycięstwa: Manchesteru Utd z West Ham, Sevilli z Villarreal i Dortmundu z Mainz

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Atl. Madryt, Manch. City i A. Radwańska - 3.50 ⛔
zakład na zwycięstwa : Atl. Madryt z PSV, Manch. City z Dyn. Kijów i awans A. Radwańskiej do ćwierćfinału

firer 886

firer

Użytkownik
Te SuperAko wcale nie jest takie glupie teraz na: Atl. Madryt, Manch. City i A. Radwańska mamy kursy 3.50 co po odliczeniu podatku daje kurs 3.08 dla porownianie w becie mamy tylko 2.56

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Bayern, Barcelona i A. Radwańska - 3.25 ⛔
zakład na zwycięstwa: Bayernu z Juventusem, Barcelony z Arsenalem i awans A. Radwańskiej do półfinału

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Manch. Utd, Sevilla i Treia - 6.00 ⛔
zakład na zwycięstwa: Manch. Utd z Liverpoolem, Sevilli z Basel i Trei z Halkbank Ankarą

Do góry Bottom