>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowe programy bukmacherskie

szef10 216

szef10

Użytkownik
Widzę Edi, że wrzuciłeś sporo propozycji (linków) więc mam pytanie do Ciebie, do reszty użytkowników tych programów również. Korzystacie z paru programów, czy potraficie podać jakiś jeden konkretny, którego warto używać?

firel 142

firel

Użytkownik
Widzę Edi, że wrzuciłeś sporo propozycji (linków) więc mam pytanie do Ciebie, do reszty użytkowników tych programów również. Korzystacie z paru programów, czy potraficie podać jakiś jeden konkretny, którego warto używać?
szef10, chciałeś PW ale nie mogę ci go wysłać, masz zablokowane.
Co do Betangela: Mam go ale póki co mało z tego rozumiem, jako że tradingiem sie nie zajmowałem.

Ogólnie: właściciele programu Footbe byli na plusie, ale zrobili wersje płatną, wciąż warto spojrzec na ten program

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
S 0

stosetny

Użytkownik
Cześć,
Chciałbym wam przybliżyć działanie CgmBet, który miałem okazję ostatnio testować.

Posiada on duża bazę danych, która jest aktualizowana na bieżąco (W zależności czy jesteś &quot;vipem&quot; czy nie możesz aktualizować bazę kilka razy w tygodniu albo raz ).
W tym programie macie do dyspozycji dużo przydatnych opcji(a dalej filtrów) dzięki, którym będziecie mogli uzyskać potrzebne wam informacje.
Są tam takie opcje jak :
Tables
H2H
Statistics (Tutaj, możecie uzyskać np. Jak często był over 2,5, remis itp. (%) w meczach ligi Słowackiej jak i wiele innych).

Rating (Jest to funkcja, która na podstawie różnych danych ocenia szansę zdarzenia i w stosunku z kursem wylicza jego value, aczkolwiek nie jest to program PROGNOZUJĄCY, jest on przydatny od strony statystycznej a &quot;rating&quot; jest tak jakby sugestią.

W tym programie możecie również znaleźć jeszcze kilka innych funkcji, ale to zapraszam do sprawdzenia samemu ;) . Program jest darmowy, aczkolwiek z Vipem otrzymujemy możliwość lepszego filtrowania jak i mamy dostęp do Pierwszych lig (wersja basic pozwala na używanie programu na niższych ligach).

Jeżeli szukacie programu, który pomoże wam przy analizie od strony statystycznej to myślę, że Cgm będzie wam przydatny.

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszam.

cock 756

cock

Użytkownik
Szukam banalnego kalkulatorka do kontry z wyrównaniem zysku/straty.
np. Zagrane 2,20 za 200zł, kurs na przeciwnika 2,10 - ile postawić...
Do policzenia, ale tu mi się liczy czas. Macie coś do zalinkowania?
@Edi - darmowy soft do arbitrażu na Pinnacle. Spotkałeś się z czymś wartym uwagi?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Szukam banalnego kalkulatorka do kontry z wyrównaniem zysku/straty.
np. Zagrane 2,20 za 200zł, kurs na przeciwnika 2,10 - ile postawić...
Do policzenia, ale tu mi się liczy czas. Macie coś do zalinkowania?
@Edi - darmowy soft do arbitrażu na Pinnacle. Spotkałeś się z czymś wartym uwagi?
Kalkulatora kontry chyba nie mam, ale samo jej liczenie jest tak nieskomplikowane, że i bez kalkulatora błyskawicznie to policzysz:
Wiedząc ile możesz wygrać z kuponu #1 , czyli 200*2.2=440
dzielisz tę ew. wygraną przez kurs kontry, więc tu 440:2.1=209.52
a to daje tę stawkę dla uzyskania takiej samej wygranej, gdyż obojętnie co się stanie: czy będzie w meczu 1 lub 2 to odbierasz 440j. a koszt miałeś 200+209.52=409.52
wpis #57
http://forum.bukmacherskie.com/f46/zbior-linkow-do-kalkulatorow-bukmacherskich-31678-3.html#post4242063
kalkulatory do arbitrażu:
wpis #80
http://forum.bukmacherskie.com/f46/zbior-linkow-do-kalkulatorow-bukmacherskich-31678-4.html#post5277897

Otrzymane punkty reputacji: +6
Do góry Bottom