Kilku osobom się udało i zapewne te osoby powiedzą Ci, że się opłaca bo wyszły na plus z całkiem niezłą sumką, mi się nie udało choć nie twierdzę, że promocja jest zła. Jeżeli już się zdecydujesz skorzystać z promocji to dam Ci małą radę. Ryzykuj i graj za większe stawki, aby uzyskać niezłą sumę, pod koniec obrotu zmniejsz stawkę bo jak to jest nie tylko w VRC ale i w większości Rivali, Twoje konto będzie się pomniejszało w mgnieniu oka . Ja tak zrobię być może przy następnej promocji, choć sukcesu Ci zagwarantować nie mogę, zrobisz jak zechcesz, pozdrawiam.ostatnio była taka promocja dostawalo sie 1000$ troche trzeba bylo obrocic i jak sie mialo troche ponad ta kwote to wplacajac minimum swoje 25$ + max 400 z tego bonusu trzeba obrocic 30 razy. oplaca sie ejst sens? udalo sie komus?
Formularz musi byc podpisany odręcznie.We require the fax back form to be signed by hand.- czy ktos moze mi powiedziec o co chodzi? wyslalem im skany dowodu karty kredytowej i wypelnilem formularz no i rachunek telefoniczny. Czy moze chodzi o ten rachunek ze nie ma podpisów?? Dzięki za pomoc
masz konto zweryfikowane tak więc jeżeli już zleciłeś wypłatę podejrzewam, że w piątek otrzymasz kasę na MB. pozdrawiammialem dzis 10%nd obrot x60, udalo mi sie,m jest to drugie ND ktore obrocilem, czy 2 wyplata trwa szybciej niz pierwsza ? ile woogle teraz trwa wyplata z regala ?
moze ktos wyjasnic o co chodzi w tej promocji1 hour & 500 FREE WILD WEDNESDAY
max. wypłata 250 + depo 25
obrót x30
Krótko mówiąc masz godzinę na obrót tymi 500$ (bodajże trzeba postawić 500 x2).moze ktos wyjasnic o co chodzi w tej promocji