>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

nowe 50 free w VegasRegal

zuberek89 85

zuberek89

Użytkownik
Mam pytanie dotyczące wypłaty, sami poproszą o skany ? Poinformują na maila ? Wypłata zlecona wczoraj o 11 rano . Depo zrobione :razz: jak długo trwa wypłata?

piece_of_shit 337

piece_of_shit

Użytkownik
Mam pytanie dotyczące wypłaty, sami poproszą o skany ? Poinformują na maila ? Wypłata zlecona wczoraj o 11 rano . Depo zrobione :razz: jak długo trwa wypłata?
Przyślą Ci meila z prośbą o skany dokumentów . Jak się nie myle to bedziesz musiał wypełnić pewien formularz i wysłać razem ze skanami.
Co do wyplaty to roznie bywa , ja za 1 razem czekałem dosyc dlugo ok 7 dni .

H 0

himartines

Użytkownik
Dopiero gdy wpłaty przekroczyły sumę wypłat znowu dostaje free bonusy, tyle że dzisiaj znowu jestem na mały plusik, zobaczymy co będzie dalej pewnie znowu poczekają aż wpłacę kasę...

M 2,1K

michalo28

Typer World Cup U20
Pytanie odnośnie promocji 60 minutes 2011$. Przechodzę do drugiego kroku z 402 dolarami. Wpłacam 25$. I teraz, rozumiem, że te 402$ mam obrócić x30. Obrót mi się nie udaje, zostaje mi 25$. Mogę to wypłacić?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
O co chodzi z tą promocją.
60 Minutes &amp; 2011 Free Happy New Year
Get €2000.00 FREE (no deposit necessary)
Zagrałem już za ponad 15K i mam na koncie 6800 Euro. Teraz musze dokonać wpłaty ?
Jeżeli dokonam wpłaty to wszystko powyżej 400 usuną mi z konta? i będe miał na koncie tylko 425 i to musze 30X obrócić. Czy jeżeli wpłace teraz depozyt to będę mógł obracać 30 razy ale z wszystkim co teraz mam ? Jak to wygląda ?

cassapian 108

cassapian

Użytkownik
jak wplacisz to zabiorą ci wszystko ponad 400 E$UR, bedziesz musiał dokonac obrotu x30 kwota depo plus bonus, czyli 425 EURO

D 4

dampier21

Użytkownik
Ja obrocilem bez problemu x30 te 402$ ???? Dzisiaj dotarla wyplata na Moneybookers. Cale 427.2$ ✅✅:grin::grin::razz:;)
U mnie niestety niepowodzenie... Grałem na stawce 2$ lecz myślę ze to zbyt mała stawka do wymaganego obrotu... A Kolega na jakich stawkach obracał ?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
kwestia szczęścia na małych stawkach zazwyczaj wygrana jest mała. Jak ktos chce grać za najniższa stawkę to niech lepiej nie zaczyna ???? w 99 % nie uda się zrobić obrotu. Trzeba zaryzykować inaczej nic z tego a takie granie za najniszą stawke to tylko strata czasu

Do góry Bottom