Przyślą Ci meila z prośbą o skany dokumentów . Jak się nie myle to bedziesz musiał wypełnić pewien formularz i wysłać razem ze skanami.Mam pytanie dotyczące wypłaty, sami poproszą o skany ? Poinformują na maila ? Wypłata zlecona wczoraj o 11 rano . Depo zrobione :razz: jak długo trwa wypłata?
Nie.Pytanie odnośnie promocji 60 minutes 2011$. Przechodzę do drugiego kroku z 402 dolarami. Wpłacam 25$. I teraz, rozumiem, że te 402$ mam obrócić x30. Obrót mi się nie udaje, zostaje mi 25$. Mogę to wypłacić?
425$ kolego x30 ... i uwierz mi że się da Bartek wie co pisze :grin:Ale obrót jest dość spory, 30x 402$ to w zasadzie bardzo dużo.
Nie pamietam teraz, ale chyba się da. Nie ma, jeśli dobrze zapamietałem zapisu w promocji o tym, że bonus jest nie wypłacalny.
Nie 425 x 30, tylko 400 x 30 (obrot 30 razy kwota ugrana z pierwszego etapu)jak wplacisz to zabiorą ci wszystko ponad 400 E$UR, bedziesz musiał dokonac obrotu x30 kwota depo plus bonus, czyli 425 EURO
U mnie niestety niepowodzenie... Grałem na stawce 2$ lecz myślę ze to zbyt mała stawka do wymaganego obrotu... A Kolega na jakich stawkach obracał ?Ja obrocilem bez problemu x30 te 402$ ???? Dzisiaj dotarla wyplata na Moneybookers. Cale 427.2$ :grin::grin::razz: