>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowa ruletka LIVE

juvedevil 0

juvedevil

Użytkownik
Witam,

ktos gral juz dluzej na tej nowej live ruletce?

Ja nie ale zdazylem zauwazyc ze na pewno jest to live bo krupierka normalnie sobie gada i odpowiada na to co napiszesz ????

ktos pisal ze babka dusi jakis dziwny przycisk za ruletka, to nie zaden wal tylko po prostu przycisk od zoomu kamery na kolo ruletki, lol ????

wydaje sie ze walow zadnych nie ma ale czekam na wasze opinie

pozdr

Z 65,8K

zwierzakus

Użytkownik
W ruletce internetowej ZAWSZE są wały.I co z tego że ktoś z tobą gada?Uniemożliwia mu to &quot;ustawienia&quot; kuleczki tak żeby wypadlo czarne a nie czerwone?
Jak ktoś chce grac w ruletke w necie-powodzenia,długo nie pgracie bo ze wsystkiego sie spłuczecie...

A 0

axifidelity

Użytkownik
Grałem na ruletce live w BET-AT-HOME wspomagając się programem ROULETTE SNIPER 2.0 i zacząłem obstawiac 6 liczb (13 14 15 16 17 18) po tym jak program mi wskazał po wstępnym ustawieniu (próg na line: od 23 do 28 random zaznaczone ) + jeszcze 18 spinów mojego opóźnienia zacząłem obstawiac od stawki 50 groszy i ta parszywa 6 liczb nie wyszła w sumie przez 81 razy (OD POCZĄTKU ANALIZY) przegrałem 1086 zł co ciekawe po mojej przegranej nad wyraz często wspomniane wcześniej liczby zaczęły byc losowane . WNIOSEK jeden to czyste oszustwo ze strony firmy BET-AT-HOME i że musiałem byc śledzony i monitorowany aby na podstawie mojego stanu konta i sposobu gry NIE WYGRAĆ !!!!!!!! Ruletka LIVE to czyste oszustwo i złodziejstwo ***** pomogą jakiekolwiek progresje i systemy ostrzegam grających aby nie przegrali tak jak ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry Bottom