Ostatnie w tym miesiącu i prawdopodobnie w ogóle. Nie chce mi się prowadzić tematu. #20 Roma + Napoli Kurs: 2,21 Stawka: 2; William Hill -2
#21 Roma - Udinese Typ: over 3,5 Kurs: 2,10 Stawka: 2; William Hill +2,20
Ilość typów: 21
Wygrane: 12
Przegrane: 9
Zwroty: 0
Skuteczność: 57%
Suma stawek: 53j
Suma wygranych: 59,87j
Saldo: +6,87j
Yield: +12,96% Październik: +12,96% Wrzesień: +9,46% Sierpień: +10,32% Wyniki ładne, ale granie momentami chaotyczne. W pierwszej połowie sierpnia był minus oczywiście, ale zgodnie z tym co napisałem, oddzieliłem tamtą część grubą kreskę i jej nie liczę. Fajnie, że przez prawie 3 miesiące jest tu zielono w rozrachunku miesięcznym, ale nie mam weny do prowadzenia tematu. Zobaczę, jeżeli będzie mi się chciało to od czasu do czasu będę podrzucał jakieś typy. Tematu nie zamykam, ale na regularne podawanie typów liczyć nikt nie może.
Spróbujemy ponownie rozkręcić temat. Mam nadzieję, że tym razem nie zabraknie mi motywacji, żeby utrzymać temat dłużej niż 2-3 miesiące. Poprzednie wyniki miesięczne na plusie, mam nadzieję, że teraz będzie podobnie.
Typy na razie na pewno będą nieregularne ze względu na sesję, ale od lutego powinno być już o wiele lepiej. Życzę sobie i Wam samych plusów!
Stawki: 1-10 jednostek. #1 Torino - Siena Typ: X2 Kurs: 1,70 Stawka: 3j; Unibet -3
#2 Gijon - Mirandes Typ: 1 Kurs: 1,70 Stawka: 3j; Unibet -3
[biathlon] Fak - Landertinger Typ: 1 @1,72
[biathlon] Birnbacher - Garanichev Typ: 1 @1,65 AKO: 2,84 Stawka: 1j; Unibet +1,84
#4 Lazio - Atalanta Typ: X2 Kurs: 2,28 Stawka: 1j; Unibet -1
[ręczna] Argentyna + Niemcy + Macedonia Kurs: 2,75 Stawka: 2j; Tobet -2 Genialny początek :grin: ...