belchior89
Użytkownik
Norwegia: Tippealigean 2:2
Viking x Sarpsborg
Typ: Viking
Kurs: 1.60 (BetClik)
Uwaga większości typerów skupia się dzisiaj na spotkaniach Ligi Europejskiej. Ja jednak wpierw zdecydowałem się powierzyć swoje pieniądze Wikingom z Północy. O 19:00 w Stavanger wychodzący z kryzysu Viking zmierzy się z Saprsborgiem 08. Goście mają ogromne problemy ze zdobywaniem punktów. Nie wygrali o 6 kolejek. Mecz rozegrany będzie na naturalnej trawie. Co ciekawe to będzie pierwszy pojedynek tych zespołów. Trener Hareide nie skorzysta z usług tylko: Andre Danielsena i Patrika Inglestena. Nie są to nazwiska decydujące o formie zespołu. Natomiast Roar Johansen nie wystawi do gry zawodników:
Øyvind Hoås (12/5) - najlepszy strzelec zespołu
Tobias Henanger - mało ważne ogniwo
Niepewny jest los również:
Kjetil Berge (11/0)
Magner Ødegård (9/0)
Viking mierzy wyżej niż obecne miejsce w tabeli. Dzisiaj wygrywając zbliżą się zdecydowanie do bezpiecznej strefy. Oto ostatnie wyniki gości:
Fredrikstad FK - Sarpsborg 08 1-1
Sarpsborg 08 - Stabæk 1-1
Vålerenga - Sarpsborg 08 2-0
Aalesunds FK - Sarpsborg 08 3-0
Sarpsborg 08 - Brann 3-5
Viking x Sarpsborg
Typ: Viking
Kurs: 1.60 (BetClik)
Uwaga większości typerów skupia się dzisiaj na spotkaniach Ligi Europejskiej. Ja jednak wpierw zdecydowałem się powierzyć swoje pieniądze Wikingom z Północy. O 19:00 w Stavanger wychodzący z kryzysu Viking zmierzy się z Saprsborgiem 08. Goście mają ogromne problemy ze zdobywaniem punktów. Nie wygrali o 6 kolejek. Mecz rozegrany będzie na naturalnej trawie. Co ciekawe to będzie pierwszy pojedynek tych zespołów. Trener Hareide nie skorzysta z usług tylko: Andre Danielsena i Patrika Inglestena. Nie są to nazwiska decydujące o formie zespołu. Natomiast Roar Johansen nie wystawi do gry zawodników:
Øyvind Hoås (12/5) - najlepszy strzelec zespołu
Tobias Henanger - mało ważne ogniwo
Niepewny jest los również:
Kjetil Berge (11/0)
Magner Ødegård (9/0)
Viking mierzy wyżej niż obecne miejsce w tabeli. Dzisiaj wygrywając zbliżą się zdecydowanie do bezpiecznej strefy. Oto ostatnie wyniki gości:
Fredrikstad FK - Sarpsborg 08 1-1
Sarpsborg 08 - Stabæk 1-1
Vålerenga - Sarpsborg 08 2-0
Aalesunds FK - Sarpsborg 08 3-0
Sarpsborg 08 - Brann 3-5