el_90
Użytkownik
W takim wypadku przy co drugim meczu możemy mówić , że 'się sprężą , bo dostali wcześniej' a tak niestety nie ma, bo gdyby tak było to buki by poszły dawno z torbami.Spotkanie:Lillehammer IK - Stavanger Oilers
Typ: X
Kurs:4,9
Buk:bet at home
Analiza:
Odnośnie analizy to nie bede za duzo pisał gdyż sprawa jest jasna. Stavanger dostał "baty" od druzyny z Lillehammer w poprzednim meczu az 0:5 zostali porządnie osmieszeni, moim zdaniem sprężą sie na ten mecz i bedą walczyc do konca, juz w tym zesonie pokazali ze potrafia wygrywac z Lillehammer i sa w stanie powalczyc przynajmniej do dogrywki. Moj typ na dzisiaj to remis choć czuje ze to własnie druzyna gospodarzy w dogrywce bedzie w stanie przechylic szale zwyciestwa na swoja strone.
Oprócz argumentu , że zaledwie 2 dni temu Stavanger u siebie dostał lanie od Lillehammer , myślę , że powinniśmy przytoczyć formę obu teamów na przestrzeni ostatnich spotkań. W ciągu ostatnich 10 meczów Lillehammer wygrało 7 a 3 przegrało natomiast w przypadku Stavanger ta statystyka jest dokładnie odwrotna...poza tym mimo iż goście znajdują się w ligowej tabeli zaledwie jedną pozycję za Lillehammer to stosunek bramkowy jest w ich przypadku o wiele , wiele gorszy niż w przypadku dzisiejszych gospodarzy. I tak Lillehammer ma stosunek +16 , natomiast Stavanger -7...
Wiadomo , że w hokeju niespodzianki się zdarzają jak i w każdej innej dyscyplinie sportu jednak ja uważam , że dzisiaj Lillehammer dość pewnie zwycięży
Grzecho// el_90 edytowałem post usuwając co zbędne. Czekałem trochę czy jeszcze napiszesz jakąś analizę ale widzę że nie. Staraj się nie komentować analiz innych, szczególnie w ten sposób. Jak masz coś do dodania to sam napisz analizę.