Znalezione na innym forum.Witam
Znalazłem nowy pokój pokera "NoPayPoker"
Przy zarejestrowaniu się otrzymujesz 10$ od razu na Twoje konto (wystarczy założyć nicka i hasło) - po zalogowaniu sie na stronce pokerka na Twoim koncie widnieje 10$!!! Ale to nie wszystko!!!! Wchodzisz w zakładkę "My account details" i po uzupełnieniu danych osobowych (imię, nazwisko, adres) - otrzymujesz na konto Kolejne 15$!!. Pieniądze zaksięgowane są na FreeD Play , ale o tym później.
Wypłaty - minimum wypłaty na konto Neteller, Moneybookers , PayPal = 30$
Hm... ale jest jeden haczyk w tym wszystkim - posiadając 25$ bonusu na koncie FreeD Play (są to niby realne pieniądze, którymi mozesz grać przy stołach real money, turniejach itd) jest to zaledwie 0.25$ do wypłaty - czyli aby mieć 1$ do wypłaty - trzeba uzbierać 100$ (natomiast aby wypłacić 30$ na konto - trzeba mieć 3 000FreeD Play ) - ale to jest w/g mnie do "zrobienia".
Dlaczego bez problemu mozna wyrobic te potrzebne 3 000$ konieczne do wypłaty?
NoPayPoker oferuje bardzo duzo freerolli - od 100$ do 500$ (średnio co pół godziny.
W tych turniejach grywa jak do tej pory ok 50-60 osób (w tym ponad 20 osób jest nieaktywne) , a płatnych jest 20 miejsc. Osobiscie po kilku godzinach gry uzbierałem już ponad 300$ i jak mi sie wydaje to raczej szybko wyrobie potrzebna ilość pieniedzy potrzebna do wypłaty
Obecnie prowadzone są kwalifikacje do noworocznego turnieju Ny 25000$ - rozgrywane systemem S&Go ( wpisowe 0$) > stoliki 10-cio osobowe > kwalifikuje sie tylko zwycięzca stolika . Finał 5.01.2008
Cóż mozna jeszcze dodać . Poziom graczy jest bardzo niski , natomiast z tego co sie dowiedziałem na forum (nie naszym krajowym - tam gdzie znalazłem tego pokerka) - sa wypłacalni - bez problemu wypłacaja pieniązki. Jak uzbieram potrzebną ilość i wypłace to poinformuje Was o tym!!
Pozdrawiam
Myślę,że autor się nie obrazi ????