3,8K damianprz Użytkownik Czerwiec 22, 2021 #7 Xavano napisał: Kliknij aby rozwinąć... Jaki ten regulamin (obrót) ?
A 40,1K ar0nek Użytkownik Czerwiec 22, 2021 #8 damianprz napisał: Jaki ten regulamin (obrót) ? Kliknij aby rozwinąć... Obrot 3x . Kurs min 1.85
3,8K damianprz Użytkownik Czerwiec 22, 2021 #9 OK znalazłem w sekcji bonusy Kwota uwolnienia bonusu: 15 zł
S 12,9K severin Użytkownik Czerwiec 22, 2021 #10 Ja wczoraj z tej 5 wygrałem 15, dzisiaj postawiłem dwa kupony po 5 i stan konta wynosi 0. Czemu zabrali mi 5 zł z tego bonusu?
Ja wczoraj z tej 5 wygrałem 15, dzisiaj postawiłem dwa kupony po 5 i stan konta wynosi 0. Czemu zabrali mi 5 zł z tego bonusu?
D 20,7K danielgarcia Użytkownik Czerwiec 22, 2021 #11 severin napisał: Ja wczoraj z tej 5 wygrałem 15, dzisiaj postawiłem dwa kupony po 5 i stan konta wynosi 0. Czemu zabrali mi 5 zł z tego bonusu? Kliknij aby rozwinąć... Prawdopodobnie dlatego, że postawiłeś już wymaganą kwotę (3x5zł). Jak kupony zostaną rozliczone, to hajs będziesz już miał na koncie głównym. Miałem już takie sytuacje w nobblebet obracając bonusem.
severin napisał: Ja wczoraj z tej 5 wygrałem 15, dzisiaj postawiłem dwa kupony po 5 i stan konta wynosi 0. Czemu zabrali mi 5 zł z tego bonusu? Kliknij aby rozwinąć... Prawdopodobnie dlatego, że postawiłeś już wymaganą kwotę (3x5zł). Jak kupony zostaną rozliczone, to hajs będziesz już miał na koncie głównym. Miałem już takie sytuacje w nobblebet obracając bonusem.
4,8K BrooklynBouncee Użytkownik Czerwiec 24, 2021 #12 Działa Wam ten ,, bukmacher" ? Od 5 godzin nie da się zalogować do apki i na stronie. A wziąłem bonus do obrotu.
Działa Wam ten ,, bukmacher" ? Od 5 godzin nie da się zalogować do apki i na stronie. A wziąłem bonus do obrotu.
A 40,1K ar0nek Użytkownik Czerwiec 24, 2021 #13 BrooklynBouncee napisał: Działa Wam ten ,, bukmacher" ? Od 5 godzin nie da się zalogować do apki i na stronie. A wziąłem bonus do obrotu. Kliknij aby rozwinąć... Działa
BrooklynBouncee napisał: Działa Wam ten ,, bukmacher" ? Od 5 godzin nie da się zalogować do apki i na stronie. A wziąłem bonus do obrotu. Kliknij aby rozwinąć... Działa