6 gramy Użytkownik Czerwiec 30, 2011 #1 NO TO GRAMY! edit: w pierwszych postach nie mogłem wstawiać screenów dlatego dopiero teraz podmieniłem normalnie pisane typy na screeny.
NO TO GRAMY! edit: w pierwszych postach nie mogłem wstawiać screenów dlatego dopiero teraz podmieniłem normalnie pisane typy na screeny.
6 gramy Użytkownik Lipiec 2, 2011 #8 AKO MECZ: Wladimir Klitschko (UKR) - David Haye (UK) TYP: ilość rund over 8.5 KURS: 2,00 MECZ: Djokovic N. - Tsonga J.-W. TYP: 4 lub więcej setów KURS: 1,40 MECZ: Nadal R. - Murray A. TYP: 4 lub więcej setów KURS: 1,40 STAWKA: 638,80zl DO WYGRANIA: 2504,10zl Kliknij aby rozwinąć... Troche szczescia i ladnie weszly overy. W oczekiwaniu na walke =). Narazie piekna zielona seria i .. oby tak dalej!
AKO MECZ: Wladimir Klitschko (UKR) - David Haye (UK) TYP: ilość rund over 8.5 KURS: 2,00 MECZ: Djokovic N. - Tsonga J.-W. TYP: 4 lub więcej setów KURS: 1,40 MECZ: Nadal R. - Murray A. TYP: 4 lub więcej setów KURS: 1,40 STAWKA: 638,80zl DO WYGRANIA: 2504,10zl Kliknij aby rozwinąć... Troche szczescia i ladnie weszly overy. W oczekiwaniu na walke =). Narazie piekna zielona seria i .. oby tak dalej!
6 gramy Użytkownik Lipiec 3, 2011 #10 WALKA MIAŁA PRZEBIEG JAK PRZYPUSZCZAŁEM. PIĘKNA SERIA TRWA DALEJ. NIEDŁUGO TYPY NA JUTRO, MAM NADZIEJĘ ŻE KTOS Z POPRZEDNICH SKORZYSTAŁ.
WALKA MIAŁA PRZEBIEG JAK PRZYPUSZCZAŁEM. PIĘKNA SERIA TRWA DALEJ. NIEDŁUGO TYPY NA JUTRO, MAM NADZIEJĘ ŻE KTOS Z POPRZEDNICH SKORZYSTAŁ.
M 0 maxee Użytkownik Lipiec 3, 2011 #13 Bardzo ładnie. Właśnie czekałem na rozstrzygnięcie walki żeby pogratulować. ???? Powodzenia
6 gramy Użytkownik Lipiec 3, 2011 #14 Kliknij aby rozwinąć... niestety Nadal nie dał rady. teraz taki kuponik bardziej na ''pewniaków'', zobaczymy jak to będzie
Kliknij aby rozwinąć... niestety Nadal nie dał rady. teraz taki kuponik bardziej na ''pewniaków'', zobaczymy jak to będzie