Moja historia z tym kasynem nie wygląda zbyt dobrze. Najpierw zarejestrowałem konto, ugrałem w Free Play 120GBP i.... tu zaczęły się kłopoty. Po tygodniu gdy nie otrzymałem 60GBP na real acount postanowiłem zapytać support dlaczego jeszcze nie dotałem tej kasy. Dostałem odpowiedź, że mają teraz jakieś problemy z systemem i w najbliższym czasie dodadzą mi te 60GBP. Czekałem następnie jeden dzień i postanowiłem znowu spytać się supportu dlaczego jeszcze nie mam tej kasy. Otóż okazało się teraz, że otworzyłęm konto w złej walucie (GBP) i dlatego nie mam jeszcze tej kasy. Rozwiązaniem miało być otwarcie flush konta w walucie euro. Tak też zrobiłem ale niestety kasy nadal nie otrzymałem i już nie otrzymam bo po kolejnej rozmowie z supportem wyszło na to, że ja nigdy tam nic nie wygrałem z free play. Wydaje mi się, że oni już na tej promocji troszke stracili i starają się na wszelkie sposoby nie dać kolejnym ludziom wygrać. Jednak ja życze powodzenia i wytrwałości tym, którzy zdecydują się powalczyć o kasę w tym kasynie.