....że wygrywa się to co mamy ponad te 60$ r...
Jak dla mnie to tam są funty a nie dolary, a to już malutka różnica ????
Zasady.
Promocja trwa od 1do 31 marca.
Kwotę bonusa należy obrócić 10 razy (600£) w minimum 100 zakładach. Mamy na to tylko 7 dni o daty rejestracji. Z regulaminu wynika, ze promocja nie jest ograniczona dla Polaków (jedynie Amerykanie nie mogą grać :jezora: ).
Na konto gracza po tym okresie dopiszą nam to co uzbieraliśmy ponad te 60£.
Zanim dokonamy wypłaty musimy obrócić to 30 razy. Obrót liczony jest procentowo dla różnych gier, np. sloty 100%, ale już BJ tylko 2%.
A więc: gramy za te 6 dyszek ( dla niezorientowanych ok 115$). Załóżmy, że zrobiliśmy 100 zakładów na ruletce i obrót wyniósł 600£ (mobilną progresją przy wiekszych stawkach może sie udać). Uzbieralismy, dajmy na to 100£. Po tygodniu zabierają Nam nasze 60 i zostaje 40 na koncie gracza które następnie musimy obrócić 30 razy ( dla amer. ruletki 1200£ dla Black Jack'a 60000!). Szanse iluzoryczne, choć można się pobawić.
Jak cos spaprałem przy tłumaczeniu to sorki, niech mnie ktos poprawi bo nie chcę mieszać.
EDIT: Już po bonusie, grałem może 5 minut na amerykańskiej ruletce progresją czarne czerwone na zmianę. Soft Microgaming więc nie zaskoczyła moja metoda,
kasyna internetowe to najwieksza szulernia. Ktos powinien lepiej przyjrzeć się kodowi ????
Jeszcze jedno. Przy rejestracji trzeba podać numer dowodu lub paszportu.